Reklama

Reklama

Komisař Moulin: Smrtící svůdnost

(TV film)
  • Francie Mortelle séduction
všechny plakáty

Se svou přítelkyní Sam má komisař Moulin klidný, vyrovnaný, šťastný vztah. Stačí jedno banální setkání: večer ho málem nabourá auto, které se zcela nezodpovědně řítí noční Paříží. Moulin chce řidiče okamžitě vytáhnout z auta, ale od volantu se na něj provinile usmívá krásná přiopilá žena se slzami v očích. Aby zabránil zbytečným kalváriím, odveze ji Moulin do hotelu, kde se může neznámá žena ze své "slabosti" vyspat a ráno klidně odjet domů. Ovšem ani Moulin není tak rychlý, aby... Všechno mohla přikrýt tmavá noc beze svědků, ale události dostávají rychlý spád a denní světlo odkrývá další tváře postav příběhu. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

První ze dvou Guyomardových odchodů do důchodu máme šťastně za sebou, naposledy jsme viděli Číňana a přišla nová posila s jménem, které pan ředitel nedokáže vyslovit. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Komisař Moulin tentokrát doplatí na svoji slabost pro ženy. Zajímavý díl, který je z velké části vyprávěn retrospektivně. Zaujmou i pasáže z vězení, potěší Jean-Paulova dcera a také jeho soukromý život. ()

Reklama

Reklama