Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (331)

pipapa 

všechny recenze uživatele

..."se socialismem jsme už PROZATÍM skoncovali" - bomba!...dialog Kikinčuka, kdy při mytí podlahy nabádá svoji dceru, aby neposlouchala budovatelské písně, je geniální i Kikinčukem geniálně zahraný. Babička "trampolína" dostala zbytečně velký prostor a je nesnesitelná. Mamma Roma la Latrína (a její kámošky) opět na scéně a opět úděs a utrpení. Troškovy luxusní ex- a interiéry znovu září na úkor lidovosti. Jako dítě klasické socialistické vesnice, jejíž lidovost a nenapodobitelná atmosféra jsou navždy ztraceny, si na současné vesnice = sterilní polomrtvé skanzeny příliš nepotrpím - ale ve filmu pro oko, budiž. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Plivání na osobu ad persona pana Trošky, zde okomentuji jednou větou z Bible: "Třísku v oku bližního vidíte, ale trám ve vlastním oku nikoli." Že pan Troška v zahraničí získává za pohádky, komedie i filmy ocenění, o tom tady média drží tlamu. Že jen při zaslechnutí jeho jména, se představenstvo pro financování a podporu České kinematografie dá téměř zapírat, je svatá pravda! Co film Bota jménem Melichar? Pohádky jako O princezně Jasněnce a létajícím ševci, či Princezna ze mlejna? Co nesmrtelná trilogie Sluce, seno,... . Krátkou paměť máte, a je mi za to za vs stydno. Nicméně, pravdou je, že až na pár "seků" Babovřevsky jsou točeny a psány poněkud z donucení. A proč tomu tak je, na to se ptejte již zmíněného představenstva a České televize... Z úcty k panu Troškovi, a částečného vědění, jak se věci skutečně mají, hodnotím se skřípajícími zuby a zavřenýma očima 99%. ()

Reklama

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Přislíbil jsem, že se na tento film podívám. Velká chyba. Je to čistočistá reklama na demenci, při které jsem po 30.minutách prosil všecky svatý, aby vyhodili pojistky přinejlepším v celým městě. Do konce se to nedá vydržet. Ohňostroj trapnosti ve své nejvymazlenější podobě. Tohle by měli pouštět pořád dokola ve všech kriminálech a nápravných zařízeních spolu s Dynastií. 0% ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně sem bojoval se sebou samým,jestli se koukat i na vřesky 3,ale nakonec sem to pojal jako třetí pokus,když se to u jedničky ani dvojky nepovedlo,napálit tomu filmu odpad.A jo,povedlo se.První dva filmy byly taky pěkný chujoviny,ale byl sem schovívavej,a i lehce oba nadhodnotil.Trojka je ale snad too nejhorší,co se na plátně může odehrát.Ne film pro hloupý,to vůbec ne,ale pro debily.0%. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trochu mi přijde, že zdejší hodnocení je opravdu o náklonnosti či nesnášenlivosti vůči režiséru Troškovi. Já mám pana Trošku a jeho filmy rád, nicméně musím konstatovat, že třetí Babovřesky jsou ještě více (pokud to vůbec lze) o ničem, než první a druhý film. Humor by člověk pohledal, vtip žádný a rádoby k smíchu mají asi být především žvatlavé babky. Ty jsou sice milé, ale film, i když to má být komedie, na nich prostě postavit nelze. Ani na nesnášenlivosti vůči církvi (nechápu, farář Otík byl milá postavička a teď jsou "flanďáci" ten největší hnůj) a Bruselu a náklonnosti ke sponzorům. Dále fakt, že se jezdí kvůli několika minutám filmu "pracovat" k teplému moři, je v našich končinách jev již téměř obvyklý. Navíc podle závěrečných scén a naprosto dementní pointě lze již i pochybovat o příčetnosti tvůrců. Kde je komedie (byť lidová - Slunce, seno, natož skvosty jako Vesničko má...atd.) z českého venkova? Hvězdička je pro mě, že jsem film dokoukal... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Filmový likér "Uršulum proti šakalům" ve skutečnosti neexistuje, nicméně režisér Troška je držitelem ochranné známky, aby se mohl podílet na případném zisku možného výrobce. (rakovnik)
  • Kromě jihočeských lokací štáb natáčel i v tureckém Side. (jenik71)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)

Reklama

Reklama