Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (331)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak včera do naší malé vesnice zavítal samotný pan Troška, tak jsem si toto třetí pokračování musel hned druhý den pustit. Podobně jako u Slunce, sena, tak třetí pokračování je to nejslabší, nejméně vtipné. Některé vtípky nefungují, některé naštěstí ano. Jinak odpad si to rozhodně nezaslouží. Opět je tu pár reklam, ale pan režisér za to opravdu nemůže, si běžte postěžovat k producentům, ti tohle svinstvo mají na svědomí, ale jinak dvojka je na reklamy horší. :-) ()

higuain odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukat tuhle trilogii chtělo hodně odříkání. První díl se ještě dal, ne snad, že by byl čímkoliv kvalitní, ale byl to první díl a dal se ještě relativně ve zdraví přežít. Pak už to ale byl regulérní Mordor. Jestli je tohle "něco typicky českého" (čímž jen cituji Troškova slova), tak jsme na tom už vážně špatně. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Nebudem si nic nalhávat. Stejně jako první díl, ani třetí díl nemá žádný náznak jakéhokoli, hlubšího děje. Ale něco musím filmu nechat. Docela sem se někdy té trapnosti zasmál a některé scény pobavily. Nebudu dávat odpad, který dávám jen filmům, které nemohu dokoukat a ani mě nerozesmějí, takže dávám symbolické, slabší dvě hvězdy. ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Sériu Babovřesky (obávam sa, že nezostane pri troch dieloch) by som zhodnotila ako absolútne zbytočnú pre filmový svet, stratu času pre zúčastnených ľudí a vlastne aj moju ako diváka. Dedinské prostredie mám rada, Slunce, seno.... si niekedy rada zopakujem, nemám s tým najmenší problém. Ale tu nič nefungovalo. Chýbal akýkoľvek náznak deja, postavy boli nesympatické (až na Langmajera) a popravde na komédiu to nebolo ani trochu vtipné. Zdeněk Troška je na dne, čo dokazuje každým svojím filmom. Pozitívne je, že nižšie sa už klesnúť nedá, len ísť nahor, no obávam sa, že jemu sa na tom dne príliš páči. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Už se těším na Babovřesky 7, jsou už na to upoutávky. Viděl jsem bilboard v Kameňákově. Trojka se mi zatím líbila z celé dosavadní série nejvíc. Opět příjemná letní komedie od skvělého režiséra Zdeňka Trošky, který si z debilních komentářů nic nedělá a jak je vidět, pro velký úspěch točí neustále další a další pokračování :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Filmový likér "Uršulum proti šakalům" ve skutečnosti neexistuje, nicméně režisér Troška je držitelem ochranné známky, aby se mohl podílet na případném zisku možného výrobce. (rakovnik)
  • Ve scéně, kdy Jarmila Bursová letí na padáku, ve skutečnosti stála na zemi, kameraman ležel pod ní v písku a pomocníci drželi ve vzduchu padák. Ve skutečnosti chtěla opravdu letět, ale tvůrci to kvůli bezpečnosti nedovolili. (Busmart)
  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)

Reklama

Reklama