Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (331)

Katarine 

všechny recenze uživatele

To jsem si zas jednou dala. Jedna hvězda za naprosto excelentní Terezu Bebarovou, jedinou netrapnou postavu, ač právě ta měla zřejmě působit vůbec nejtrapněji. Ze všeho ostatního mi bylo stydno. Na své tisící hodnocení jsem čekala hodně dlouho, měla to být nějaká pořádná pecka. To jsem splnila, bohužel v naprosto opačném smyslu. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Pro uživatele co si myslí, že každý dává buď odpad nebo 5* a z principu, tak já z principu dávám 1*. A není to kvůli tomu, že to je Troška, ani kvůli tomu, že série se mi nezamlouvá. Jsem jihočech a sérii slunce seno, nebo jeho pohádky typu Jasněnka či Princezna ze mlejna, to jsou dobré filmy, u kterých jsem se zasmál a styl i scénář dokázal pobavit. Bohužel u Babovřesek tomu tak není! Je to jak herci, kteří nemají dostatek charisma do komedie, ale i tím, že to je všechno točeno ne z lásky k žánru, ale pro nucené peníze a je to prostě vidět. Styl humoru je úplně někde jinde, jak v dřívějších komediích a od doby Kameňáku jde Zdenda do trapností a na úplné dno komediálního žánru, kde jen vaří z vody a nefunguje to! Vtipy působí nuceně a celé je to bez šťávy. Buď s tímto něco udělá a nebo bude dál točit sračky, jelikož jsou zkrátka lidi co na to půjdou, ať už ze zvědavosti či pobavení a to ho uživí! U třetího dílu se nic nemění a je to pořád to samé dokola. Škoda, ale tuhle sérii si zkrátka oblíbit nemůžu. 10% ()

Reklama

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale splněné očekávání (čekal jsem průser), Troška naplnil to co předeslal (průser) a dokonce i divácká oblast se nezměnila (průser). Takže ve finále mě nic nepřekvapilo (snad jen tahle trojkombinace, za kterou má troška 5*) a dokonce mě nepřekvapilo ani nic ve filmu. Totální nuda, humor totálně mimo, děj je takový "Troškovský" standard a ono nakonec není co hodnotit. Problém je, že spousta lidí, tohle vidí jako dobrý film a neváhá dát 4*+. Hodnocení co totálně degraduje celkovou objektivitu hodnocení a tahá 'podprůměr' na úroveň průměru a 'průměr' na úroveň filmové "špičky". Jenže onen filmový "TOP" je často touhle skupinou nepochopen a zavrhován a tady nastává zlom. Pro někoho super, pro někoho odpad, záleží na divákovi, jiné hodnocení snad ani neexistuje, jiného diváka neznám (s jedním konzumentem Ulice, Ordinace, Cest domů, Babovřesek, Kameňáků etc. bydlím, takže i tohohle mám dost). Nikdy víc u mě Troška šanci nemá, tohle byl poslední hřeb. ()

Redi

všechny recenze uživatele

Na Babovřeskách je výborné to, že je díky nim v komentářích, nebo i v hodnocení uživatelů, vidět, kolik je tady na csfd choromyslných jedinců aneb "budu na to pořád plivat, jaký je to odpad, ale jsem schopný se na to pořád dívat a klidně si zajít i do kina", pokud to teda alespoň ti dementi vůbec viděli. Všichni tito inteligenti si ani neuvědomují, jak by se do tohoto hovna jako postavy náramně hodili :) ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Šmarjá, to byl ale biják. Nebo snad doják? No na prachy určitě. Je vidět, že pan Troška prochází obdobím sebereflexe a uvědomuje si, že na konstrukci příběhu ve své pokračující stařecké senilitě už nějaký ten pátek nemá. Proto ho pro jistotu ve svém dalším kritikou opěvovaném díle Blábolvřísky 3 vynechal. Také si uvědomuje, že trapné přehrávání stálého osazenstva oblíbených telenovel pod jeho vedením není to pravé, takže vynechal i to. A konečně mu též došlo, že už po několikáté za sebou slepit film z řady milión let starých nevtipných vtipů přestává být dostatečně trapné, proto vynechal i oblíbené ruiny humoru. Nakonec tedy nezbylo, než tu páchnoucí beztvarou hroudu vycpat a roztáhnout za hranici soudržnosti a řádně nadopovat průmyslovými barvivy. Výsledkem je předvídatelný mix přesvětlených výjevů, ve kterých jsou tak intenzivní barvy, že zelená tráva má radioaktivní nádech a cikánky s královnou Bílou jsou bílé, že by skoro zaplesal i kdejaký pravý árijec. Před kamerou se plouží a poskakují jakési postavičky, zřejmě neherci, blábolí a vřeští, pitvoří se a směřují odnikud nikam. To ale naštěstí nijak neovlivňuje úspěšnost product placementu a celkovou absurditu představy, že se jedná o film a navíc komedii. Ubohost a sterilnost se podařilo vypilovat tak dokonale, že i největšímu nenávistivci a mudrlantovi (mě) se nedaří vysmívat se pitomosti této kinematografické nehody a jediným pocitem tak je éééh?. Nebo tak něco, protože poslední útržkovité vzpomínky se vypařují rychleji, než ředidlo, který realizační tým při natáčení čuchal. Každopádně to ale bylo horší, než první Kameňák a pan režišér opět překonal jednu laťku. Byla to určitě dřina, gratuluji! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)
  • Filmový likér "Uršulum proti šakalům" ve skutečnosti neexistuje, nicméně režisér Troška je držitelem ochranné známky, aby se mohl podílet na případném zisku možného výrobce. (rakovnik)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)

Reklama

Reklama