Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (332)

VaHo odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo. Původně jsem chtěl napsat svůj dojem z filmu bez toho, že bych si z Babovřesek utahoval. Prostě to ale nejde. Není nic špatného, když vznikne nenáročná komedie pro nenáročné diváky. I taková ale musí být hlavně vtipná. Tohle vtipné není, tohle je tak trapné až z toho na vás jde úzkost. Nudné a bez jakéhokoliv zájmu vytvořit něco co zaujme nejen svou uječeností. Postavy jsou tak nesympatické a odpudivé karikatury, že jsem si představoval, že ta nejstarší bezzubá babička po svém letu na rogalu vytáhne ze zástěry kulomet a celou vesnici vystřílí. Z té barevné přeplácanosti, ukecanosti, kýčovitosti a nevtipnosti na mě šel třes. Když se sál smál v některých momentech (které asi měli být vtipné) tak jsem začínal pochybovat o svém zdraví. První polovina byla celkem dobrá, to ale jen do chvíle než jsem dojedl popcorn. Zbytek se stane v podstatě reklamou na jednu nejmenovanou cestovní kancelář. A závěr je jak z nějaké surrealistické noční můry. Už nikdy víc... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nula od nuly pojde. 1) Babovřesky jedničku i dvojku jsem obdaroval hvězdičkami ne pro umělecké kvality, ale proto, že jsem se docela bavil. 2) Zde se však pracuje jen s okoukanými, vyvařenými a léta zrezivělými pohnutkami, které u mě nevyvolávají smích, ba ani už jen obskurní skřípění. Nevyvolávají vůbec nic. ()

Reklama

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně sem bojoval se sebou samým,jestli se koukat i na vřesky 3,ale nakonec sem to pojal jako třetí pokus,když se to u jedničky ani dvojky nepovedlo,napálit tomu filmu odpad.A jo,povedlo se.První dva filmy byly taky pěkný chujoviny,ale byl sem schovívavej,a i lehce oba nadhodnotil.Trojka je ale snad too nejhorší,co se na plátně může odehrát.Ne film pro hloupý,to vůbec ne,ale pro debily.0%. ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

haaaaah sem fakt DEBIL :D ... Viděl jsem BABOVŘESKY 1 a BABOVŘESKY 2 a můj názor na to byl ten že oba dva díly jsou pí*oviny s debilnim dějem , a s herci/ herečky který vůbec neumý hrát , ale očividně si myslí kdoví jak jsou dobrý... A na 100% jsem věděl že i tato 3 bude blbost. Nevim proč ale i přesto jsem šel na tohle do kina. Už od začátku se mi s těch babek chtělo blít. A ten děj byl tak nesmyslný , tupý , prostě pro úplný vypatlance bez vkusu , vtipu a s nulovou inteligencí. Po tomhle jsem se rozhodl , že když uvidim nějakou sračku jako je tahle , tak se rozhodně nebudu koukat na pokračování ! UŽ NIKDY ! ACH JO TROŠKA ZASE SKLAMAL ... ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Není žádným překvapením, že film dopadl tak, jak dopadl. Ani jsem nic jiného nečekal. Tohle je bezkonkurenčně jedna z největších ptákovin, jakou jsem kdy viděl a to už jsem toho viděl dost. O vtipu nema smysl mluvit,protože ve filmu žadný nebyl. Byl to jen slepenec trapných scén a ještě horších hereckých výkonu. Jít na tohle do kina, tak chci vrátit peníze, nepochopím člověka, který dá vyšší hodnocení než odpad. Neskutečná hovadina. PS: Scéna pod mořem stojí za to! Jak tohle někdo může myslet vážně? Nechápu jak se tohle někomu může líbit. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Jarmila Bursová letí na padáku, ve skutečnosti stála na zemi, kameraman ležel pod ní v písku a pomocníci drželi ve vzduchu padák. Ve skutečnosti chtěla opravdu letět, ale tvůrci to kvůli bezpečnosti nedovolili. (Busmart)
  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)
  • Filmový likér "Uršulum proti šakalům" ve skutečnosti neexistuje, nicméně režisér Troška je držitelem ochranné známky, aby se mohl podílet na případném zisku možného výrobce. (rakovnik)

Reklama

Reklama