Reklama

Reklama

Vesmírná loď havaruje v zoologické zahradě a záhadná vojenská nanotechnologie na palubě se zhostí jako hostitele šestimetrového krokodýla, největšího exempláře v zajetí. V nedalekém akvaparku zavládne panika, protože právě v něm začne tento nebezpečný superpredátor řádit a zanechává po sobě jen zkázu. Navzdory vojenskému zásahu se nedaří tuto strach vzbuzující robotickou bestii zajmout, neboť ta se pokouší dosáhnout jediného svého naprogramovaného cíle: přežít za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krokodília samica Stela je vo svojom výbehu v zologickej záhrade infikovaná pokročilou nanotechnológiou. Dostala sa tam po neplánovanom dopade vesmírnej sondy. Šesť metrový morský krokodíl sa zmení na zúrivý stroj na zabíjanie. Stane sa z neho "Robocroc". Je to jeden z tých mizerných, nízkorozpočtových, televíznych snímkov o obrovských vražedných zvieratách. Nelogický scénar, slabí herci, úbohá réžia a príšerne digitálne monštrum. * ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Krokosaurus hopkavý cválá jako antilopa, v očičkách má radary a je to koumák k pohledání. Lidské lemouny si dává s fazolkami a lehkým chianti, nepohrdne ani jinými živočišnými kamarády, co zoo dá. Těch jsem litovala víc. Chrabří mazlíčkáři jsou celkem koukatelní, ale že by člověk litoval jejich přeměny v granule, to zas ne. Navíc, ač je to gastronomické rouhání, tady by to chtělo kečup. Nepochopila jsem jen, proč krokouš vnímá kořist jako jídlo, když je ve skutečnosti jen útočnou zbraní, které k fungování stačí softwarové kuličky. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tajná vojenská kravina skončí v príbytku masívneho krokodíla, ktorého pretransformuje na vraždiaci stroj. Zdá sa, že SyFy si rozhodlo trochu oddýchnuť od žralokov a presedlať na krokodíly, keďže po nedávnom a nudnom "Ragin Cajun Redneck Gators" prichádza "RoboCroc". Ten našťastie nie je až taký nudný, ale stále je to vcelku slabé, dokonca ešte trochu slabšie a menej zábavnejšie než tie ich žraločie pokusy. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Vaše chlupaté lýtko na tom nic nezmění.“ Robocroc mě navnadil nejen vyhlídkou na polozvíře polorobota, kterak sužuje americké neherce, ale hlavně obsazením Corina Nemece, který podal v Písečných žralocích obětavý herecký výkon. Bohužel toto není typ zvířecího béčka, které by bylo zábavné. Tady tvůrci zcela rezignovali na zábavu a vzali svou práci pěkně vážně, bohužel. Příběh, to je pořád ta stará známá naháněná od začátku do konce po různých lokacích. Herci podávají minimální výkony, čemuž je přizpůsoben i český dabing. Celkově vzato je tento film vhodný akorát k příjemnému usnutí. ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem plný dojmů :-) Sledovat tento kousek v opilosti, tak dám určitě za 2*, ale ve střízlivosti to jinak nejde. Nevím co kritizovat dřív, vše je prostě špatně, hlavně ty dialogy, to bych blil. Krokodýl je samozřejmě dělanej v Malování, s tím jsem se smířil už na začátku. Na druhou stranu bylo příjemné vidět Corina Nemce (SG1). 6% (za ty roštěnky) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama