Reklama

Reklama

Bella a Sebastián

  • Francie Belle et Sébastien (více)
Trailer 1

Příběh chlapce a jeho psa, který milují už čtyři generace, poprvé přichází na velké plátno jako dobrodružná podívaná v nádherných kulisách savojských Alp. Sebastián žije v horách u svého adoptivního dědečka a jednoho dne se tajně spřátelí s divokou fenkou Bellou, velkým horským psem. Uprostřed polodivoké přírody na alpských svazích spolu zažívají nejedno dobrodružství, a brzy přijde čas na to největší z nich. To, které jim přinese svět dospělých v období 2. světové války. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Pekny rodinny film, nadherne prostredie, podmaniva hudba...za tie krasne prirodne scenerie Alp pocas troch rocnych obdobi davam 4 hviezdicky. P.S.Film nas navnadil, aby sme sli na dovolenku do hor:). Pacilo sa to aj nasmu 2rocnemu chlapcekovi, ale len prve dve tretiny, potom to uz je pre male deti nezaujimave.70%. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Nič nové ani prevratné, príbeh má pár múch v podobe nelogickostí a záver je rozpačitý. Všetko toto ale nemá veľkú váhu, nakoľko v momente ako sa na plátne zjaví Sebastián s bielučkou Bellou, spolu si pomáhajú, zachraňujú život a hrajú sa v nádhernom horskom prostredí, mením sa na malého chlapca, ktorý zažíval podobné chvíle s tým najlepším psom na svete a každý film so psom v hlavnej úlohe - nech už bol akejkoľvek kvality - bol preňho zlatom. ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele

Na Belle a Sebastiánovi, jsem byl jako dítě s tátou a vůbec mě to nebavilo, protože i když se jedná o takový milý a hezký rodinný film, který je, ale spíš pro dospělé, protože děckám to nic nedá a budou se u filmu nudit a velký bílý pes to opravdu nezachrání, ale teď zpětně co jsem si to po neuvěřitelných 10 letech pustil znovu musím uznat, že jsem měl pravdu a že to jako dítě nemám šanci ocenit. Úžasné prostředí Alp a dýchlo to na mě, takovou dobrodružnou atmosféru za čerstvým vzduchem a lesem. 7/10 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Belle, tu est si belle qu'en te voyant je t'ai aimée______ Belle, que j'aime tant, depuis longtemps je t'attentais______ Souviens-toi du temps où tu venais chaque soir pour me rencontrer______ Tu passais, si belle que j'en rêvais______ Tu le sais, mon amie je t'aimais______ Belle, que j'aime tant, je t'attendrai en te rêvant______ Belle, si tu le veux, nous serons deux, nous serons deux ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Docela milý film, jehož starší seriálovou verzi jsem kdysi viděl jako dítě a dost se mi líbila. Tohle jsem tedy zkusmo pustil našim mlaďochům, jestli je v době kompů, smartfounů a vůbec celé té přemodernizované techniky zaujme příběh kluka z doby, kdy se lidem o dnešních vymoženostech ani nezdálo a řešily se úplně jiné existenční starosti. Kupodivu měl u nich film úspěch, asi hlavně proto, že pesánek Bella byl opravdu roztomilý (ale doma bych ho nechtěl ani za milion). A mě to vlastně pobavilo taky docela příjemně, i přes ten zvláštní konec... ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o třetí film Nicolase Vaniera, zároveň stejně jako jeho dva předchozí filmy i tento má v sobě téma přátelství člověka s psovitou šelmou. (Dracconnis)
  • Ve filmu zazní i skladba, která byla úvodní znělkou původního seriálu. (cheyene)
  • Představitelem Belly je plemeno pyrenejský horský pes. Úlohu ztvárnili tři jedinci, z nichž největší hvězdou filmu je pes jménem Garfield. Všichni byli vybráni na několik týdnů trvajícím castingu z více než 200 adeptů z celé Francie. (greeneye)

Reklama

Reklama