Reklama

Reklama

Bella a Sebastián

  • Francie Belle et Sébastien (více)
Trailer 1

Příběh chlapce a jeho psa, který milují už čtyři generace, poprvé přichází na velké plátno jako dobrodružná podívaná v nádherných kulisách savojských Alp. Sebastián žije v horách u svého adoptivního dědečka a jednoho dne se tajně spřátelí s divokou fenkou Bellou, velkým horským psem. Uprostřed polodivoké přírody na alpských svazích spolu zažívají nejedno dobrodružství, a brzy přijde čas na to největší z nich. To, které jim přinese svět dospělých v období 2. světové války. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Alpy jsou kouzelné, Bella je krásná, Sebastian je roztomilý. Ale příběh je otřesný a nebude bavit ani děti, ani dospělé. Pro dospělé bude příliš naivní, pro děti moc složitý, hlavně události okolo 2. světové války. Vadili mi i hlouposti a v zásadě drobnosti, které ale byli až příliš patrné. Zejména pád Belly do propasti (u psa bych to zrovna nečekal) nebo lavina, která zavalí jen hodného Němce a přes všechny ostatní se jen převalí. Takže kdyby bylo na mě, na válku bych se vykašlal (hlavně závěrečný přechod) a nechal bych tam jen Alpy, Bellu a Sebastiana. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Sympatický chlapec, pekný pes, ešte krajšia Margaux Châtelier a nejaký nácek, ktorý sa tak do nej zakuká, že okamžite zabudne na pána s pristrihnutými fúzikmi a odrazu ide pomáhať Židom. Veľmi naivné, až rozprávkové. Chýbal mi nejaký hlbší dej, silnejšia zápletka a aj reálne zlo, pretože tak by to asi bolo a nie, ako nám tu popísali. Seriál ani pôvodné verzie som nevidel, nemám s čím porovnať. ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele

Na Belle a Sebastiánovi, jsem byl jako dítě s tátou a vůbec mě to nebavilo, protože i když se jedná o takový milý a hezký rodinný film, který je, ale spíš pro dospělé, protože děckám to nic nedá a budou se u filmu nudit a velký bílý pes to opravdu nezachrání, ale teď zpětně co jsem si to po neuvěřitelných 10 letech pustil znovu musím uznat, že jsem měl pravdu a že to jako dítě nemám šanci ocenit. Úžasné prostředí Alp a dýchlo to na mě, takovou dobrodružnou atmosféru za čerstvým vzduchem a lesem. 7/10 ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na kvalitní dobrodrůžo a nedostal jsem ho. Takže jsem se musel spokojit s kvalitně odvedenými leteckými záběry alpské krajiny a velmi dobrými výkony divoké zvěře ve vedlejších rolích. Zvláště dominantní byli svišti a kamzíci, ale kvalitně zahrál i jelen, orel a solidní atletický výkon odvedl divočák. Sem tak vycenil zubiska i vlk! A to je milé děti vše, co na tomto snímku stojí za zmíňku. Příběh a herci o ničem. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Krásný poutavý příběh velkého přátelství malého kluka a psa na pozadí 2. světové války s kouzelnou scenérií savojských Alp. Učí nás bojovat s předsudky, nevzdávat se a především to, že ty nejdůležitější věci v životě člověka neučí škola, ale život sám. PS Viděno na Bestfilmfest v kině Lucerna v novém malém sále, což je samo o sobě kulturním zážitkem. Každé sedadlo na sobě má portrét známého herce. Já seděla na Fredovi Asteirovi, doporučuji vyzkoušet :) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o třetí film Nicolase Vaniera, zároveň stejně jako jeho dva předchozí filmy i tento má v sobě téma přátelství člověka s psovitou šelmou. (Dracconnis)
  • Ve filmu zazní i skladba, která byla úvodní znělkou původního seriálu. (cheyene)
  • Ve filmu si zahrál i představitel Sebastiána z původního seriálu Mehdi El Glaoui, tentokrát však postavu Andrého. (Domin1359)

Reklama

Reklama