Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Života Teda Morgana (Seann William Scott) vystihuje jediné slovo - průměrnost. A poté, co od něj odejde manželka, dochází k závěru, že již nemá pro co žít. Než však opustí tento svět, hodlá čelit všem, které viní z toho, kým se stal. Čím více se však snaží udělat tlustou čáru za svým životem, tím více si uvědomuje, že lidé okolo něj se musí každý den vypořádávat s daleko většími problémy a že všechno má své řešení. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné a závěr je mimo úplně, přesto však má prvotina Courteney Cox své kouzlo a zejména v první polovině dokáže zaujmout. Nezvykle při zemi se držící sympaťák Seann William Scott tropí jednu blbost za druhou a lecko se s ním dokáže plně ztotožnit. Na nějaké ocenění to není, ale je fajn vidět jej projednou v jiné herecké poloze...70% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa sme tu mali konečne film, ktorý sa nesnaží americkým spôsobom rozosmiať a dať do toho všetky možné nezmysly, na ktoré si človek vie spomenúť, ale miesto toho tu priniesol veľmi uveriteľný príbeh s veľmi dobre spracovanými postavami a zaujímavým dejom, ktorý ma celý čas udržal. Humor je nenásilný a celkom funkčný a rovnako aj dramatické momenty. Rovnako musím pochváliť hudbu. Nikdy nejde mimo, skladby tam skvele pasujú, sú prijemné na počúvanie a dodávajú tomu výborný feeling. Sú veci, ktoré človek vie odhadnúť a musím povedať, že Garret Dillahunt je občas otravný v role Teddyho brata, ale to sú asi jediné moje problémy s týmto filmom. Rád som sa naň pozrel a myslím si, že rozhodne stojí a pozornosť. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„…ODJEL JSEM NA ZÁPAD, KDE JSEM SE ZAMÍCHAL DO DAVU. MĚL JSEM PRŮMĚRNOU PRÁCI V PRŮMĚRNÉ FIRMĚ A SLEDOVAL JSEM, JAK ROKY MÉHO BEZPEČNĚ PRŮMĚRNÉHO ŽIVOTA PLYNOU“… /// No a Ted má plán, kterej končí sebevraždou. Takže ze života. Navíc je tahle zvrhlá myšlenka fajnově filmově provedená. Stifler působí úplně normálně a Olivia Thirlby vnáší světlo nejen do jeho života, ale do celýho příběhu. Takovýhle ohlídnutí by prospělo každýmu. Nejen, že je to dobrodružství a zábava, ale možná byste získali odvahu říct starý, že víte, že je v noci vzhůru (poznámka pro ty, co věděj). Film pro chlápky po 40tce a všechny, kteří potřebujou uvěřit, že sračky, ve kterejch uvízli, jsou jen dočasný. Že by Courteney Cox měla podobný problémy? (Nebo je to chlap po 40tce?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jakej je rozdíl mezi osamělostí a prázdnotou. 2.) Zjistím, že na sebevraždu se dá ulovit fajn roštěnka. 3.) Thx za titule „tejna7“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Courteney Cox umí i za kamerou! Už obsazení Scotta je hodně překvapivé. Většina diváků si ho nedokáže představit ve vážných polohách. O to větší zážitek je pak sledování jeho civilního projevu. Pravda, plánovanou sebevraždu je zrovna Stiflerovi těžké uvěřit, jenže on je i celý film prokládaný prcičkovským humorem, který na první pohled k ústřednímu tématu vůbec nesedí. Ovšem opak je pravdou a vznikl tak hořkosladký mix podobný skutečnému životu každého z nás. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne nenáročná ale príjemná dramedy. Scott je prekvapivo na uzde a táto poloha mu veľmi svedčí. Pričom mu sekunduje krásna Thirlby a skvelý Dillahunt. Film rozvíja viacej žánrových prvkov z ktorého sú všetky (až na lesbické matky a príšeru v jazere) funkčné. Vzťahy a postavy sú dobre napísané a uchopené za ten správny koniec a aj keď sa v rámci žánru nejedná o nič prevratné, nezaváňa to blbosťou, aj keď si film pohráva občas s neprimeraným humorom. Vo svojej podstate je až priveľmi ľudský. Ako keby scénarista a režisérka chceli podať spoveď o svojich životoch a chceli to robiť úprimne a z nadhľadom. Funguje to. Dokonca aj rovina homosexuality je tu podaná veľmi sviežo, bez trápnych litánií a s poukázaním na reálny problém. Pri pozeraní samozrejme záleží na vašej miere otvorenosti voči filmu, lebo aj napriek vyššie spomenutým veciam sa jedná o tradičný americký film s posolstvom. Tentoraz mi to ale prekvapivo nevadilo. A pesničkový soundtrack je po dlhej dobe hodný stiahnutia. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Cameo úlohu si zahral aj scenárista David Flebotte, konkrétne v reštaurácii pri raňajkách Teda a Vicki. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Hello I Must Be Going. (MikaelSVK)

Související novinky

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama