Reklama

Reklama

Animal

Trailer

Partia piatich kamarátov prichádza kempovať do hlbokých hôr. V minulosti v danej oblasti trávili s rodičmi každoročné letné prázdniny. Dnes sa do Holland Creek vracajú z iného dôvodu: chcú sa rozlúčiť s Jeffom, ktorý je opätovne povolaný do služieb armády U.S. Pôvodne plánovaný relax sa hneď v prvú noc mení na krutý boj o život s neznámym tvorom, bažiacom po čerstvom ľudskom mäse. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Líbil se mi pěkný lesní exteriér. Kdyby se do něj umístil nějaký jiný děj, mohl vzniknout třeba i dobrý film. Tohle bylo přece jen moc primitivní: Něco jako pravěká (nebo mimozemská?) potvora nahání partu mládežníků za účelem jejich sežrání. Vylepšit by to mohly občasné humorné momenty, protože toto se vážně brát nedá, ale žádné tam nebyly. Výstižné komentáře: Chrustyn, korbitch22. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Těsně nad hranicí naprosté parodie. Snůška všech scenáristických klišé a šílené neinvenčnosti scénáristů. Navíc to bylo strašně naivní i řemeslně. Ta dřívka od nanuku ve vytlučených oknech by nezastavila ani romského "Chataře" na penzi a paraplegickém vozíčku, natož hovado se silou a intelektem Kodiaka. Taky veškeré strategické pokusy o odlákání stvůry byly opravdu zhovadilé. Podprůměr i na tento dosti pokleslý žánr, který přitom dokáže být zábavný už jen svým prostředím. 20% ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Když pominu občasné groteskní chování ústředního monstra a bandu totálně-kreténských protagonistů, ty zvuky příšery, atmosféra a lekačky (byť předvídatelné) byly slušně zvládnuté. Je pravda, že takovéto a podobné filmy by jenom těžko vznikaly za víc peněz s lepšími herci, proto musíme být rádi za nelogicky jednající hovada,jejichž inteligenční kvocienty strká hravě do kapsy řídící jednotka automatické pračky........vypnuté................moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Naučený z veľkej kopy podobných filmov, kde nejaká príšera naháňa a požiera ľudských nešťastníkov, som čakal nejakú podobnú vtákovinu. Ale som sa prerátal. Bubák bol síce gumový a hrozne uslintaný, ale urobený nebol vôbec zle. Atmosféra tiež nebola najhoršia, dokázala využiť prostredie a vyťažiť z neho čo sa dá. Čo sa týka ľakačiek, boli tu, ale iba také obligátne, človek dopredu vie kedy "to" príde. Najväčšie pozitívum je však napätie, ktoré aj vďaka už spomenutým kladom fungovalo a tiahlo sa skoro celým filmom. Keby sa pritvrdilo v masakríku a pridalo sa pár dobrých gore efektov, išiel by som s hodnotením aj vyššie. Ale ako taká hororová jednohubka s dobrým napätím celkom postačí. 60/100 ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

44 procent? Nechápu, film je nudný od začátku až do konce. Herecké obsazení krajně nesympatické, špatné výkony, neuvěřitelné a přehnané postavy, dialogy působí jak kdyby je psal někdo, kdo nejenže nemá žádné ambice napsat biď jen slohovou práci pro první stupeň základní školy , ale ještě je retard. Celý film je naprosto random a viditelně peníze dostal někdo, kdo je nikdy dostat neměl. Nemusel bych se dívat na to, jak se vystrašené postavy jimž umírají přátele baví o homosexuální aférce jednoho z nich a u toho afektovaně ječí. Třikrát převařenej Pumpkinhead. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 2 týždne. (beso74)
  • Některé zvuky, která vydává příšera, pocházejí z počítačové hry "Doom". (Corpsegrinder)
  • Prvý film produkčnej spoločnosti Flower Films, v ktorom nehrala šéfka tejto spoločnosti, herečka Drew Barrymore. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno