Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (911)

classic 

všechny recenze uživatele

Potreboval som sa trochu uvolniť, zrelaxovať - po včerajšom náročnom dni ( i v kine ), tak som sa rozhodol pre nemeckú komédiu, ktorú som dlhšie zvažoval, pričom je pekne pritiahnutá za vlasy, ale prečo by mi mala uškodiť táto zábavná jednohubka, plná bláznivých vylomenín, s pohodovým učiteľom, akého by chceli mať asi všetci ? Skutočne - šialený film, že som si niekedy pripadal - ako nadrogovaný, ale uznávam, že občasný výplach mozgu je zdraviu prospešný, ale netreba to zase extra preháňať... Viac sa mi k tomu nechce - vyjadrovať. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ich bin hungrig, und ich muss meine Hoden sofort zu kratzen! Víte, co jsem právě napsal? Já taky ne, ale dost možná jsem citoval Hitlera. Němčina je tak odporná, že by ani neměla být legální. Maximálně by se měla užívat vedle kombinaček a elektrošoků k mučení zajatých afghánských teroristů. Stačilo by jedno dobře vypálené cédé německé dechovky a do minuty byste věděli, že máte podminovaný barák i na Fidži. Jak se tam ty kurvy dostaly, to nikdo neví. Nicméně, proč jsem se díval na tento film? Nejen, že mi němčina všech protagonistů naprosto trhala uši, ale dokonce i moje mozkové buňky začaly incestně prcat mezi sebou, aby co nejdřív zdegenerovaly a přestaly to nacistické blábolení tolik vnímat. Naštěstí mě v psychické pohodě držela přítomnost anglických titulků a čtyř lajn pervitinu. Ač se může zdát můj komentář doposud veskrze negativní, tak skutečně je. Nicméně dále už to jenom pokvete, páč když ve filmu zrovna nemetali schnitzlema, tak jsem se docela obstojně bavil! A to je co říct, protože ti šťastlivci co mě již znají, bezpečně vědí, že jsem divák veskrze náročný a zpravidla nedokáži ocenit ani brilantně natočené a mistrovsky zahrané bukkake porno s excelujícím cameltoe v hlavní roli. Nyní jsem se nejednou načapal, jak se přitrouble hihňám a prdím si pod peřinu. A to se mi to dokonce stalo několikrát i během filmu. Je to samozřejmě jen další obdoba všech těch debilních amerických teen komedií s hromadou klišé a nekvalitně vylízanýma blonckama s inteligencí zavařených okurek, ale asi jsem po všech těch filozofických dýcháncích s Dostojevským už konečně potřeboval vypláchnout hlavu nějakou nenáročnou kravinkou. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem se i za pana Trošku zastyděl, ale na druhou stranu musím uznat, že mu pobyt v cizině a pod pseudonymem Dagtekin (ostatně dost pitomej pseudonym) docela prospívá. Teď ještě ten proklamovaný nekorektní humor a byl by to koneckonců docela hezký film. Ono, s Němci to máte vždycky těžké. Rozdíl mezi dobrou komedií a německou komedií je jako ve vyslovení jemného francouzského papilón a geršáckého šmétérling! Na druhou stranu, nemám nic, co bych vyloženě zkritizoval. Vlastně se mi to docela líbilo a ten Elvis Mubarak v roli fakjučitele byl výbornej. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na tuhle komedii jsem neměla spadeno nikdy. Asi to chtělo vyhrocenou situaci, depresivní zprávy a tísnivé, neurotické chvění kdesi uvnitř ryze hrdinské, otřískané duše, aby se doma zavelelo, že si musíme pustit nějakou úplnou hovadinu, u které se na chvíli odreagujeme. Protože marná sláva, nervy máme jenom jedny a nikdo pořádně netuší, co nám další týdny přinesou. Tímto vás chci milí přátelé pozdravit, držte se, snad se tahle hrůza obejde bez toho, čím si prochází Itálie, Španělsko, Bavorsko atd... Na obličej cokoli bavlněného, nejlépe ve dvou vrstvách (bodejte na to, že roušky nejsou, estébák estébákem zůstane, ušijte, vyrobte, neremcejte, makejte) , na ruce rukavice, když už musíte vyrazit ven, dávejte si majzla a odstup od jiných a ještě zubní kartáčky. Ty si dejte z umyvadla kamsi do skříňky. Když si budete drhnout paprče, aerosol rád odnáší kde co i několik metrů, virus má vlhko rád, čili na to bacha, jistota je kulomet. Všem zdravotníkům kolegiální ZDAR A SÍLU a k filmu? Ten nás fakt pobavil. Kravina, ale vůbec ne špatná. Účel to splnilo, ode mě lepší tři hvězdičky. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Občas aj Hitlerové deti niečo dobre natočia. Fakjú pán profesor je niečo ako Škola Ro(c)ku, len trošku v drsnejšom prevedení. Príbehom moc nezaboduje, takže Pán profesor vsádza radšej na hlášky a chlast. Za to pani profesorka (Karoline!) zaujme aj bez hlášiek. V celku sympatická a zábavna komédia, ktorá svižne odsypa a občas pripomenie, prečo nám v škole bolo tak dobre. 85% - 4* ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Když Lisa Schnabelstedtová (Karoline Herfurth) přijde poprvé vyučovat do 10. B., mají Chantal (Jella Haase) a Zeynep (Gizem Emre) spojené lavice, na dalším záběru jsou ale oddělené, a poté zase spojené. Tato situace se několikrát opakuje. (Ostrovan211)
  • V pohári, ktorý patrí pani Gersterovej (Katja Riemann), je napísané "Ein Herz für Lehrer" ("srdce pre učiteľov"). Ide o odkaz na pomocnú agentúru pre deti - "Ein Herz für Kinder" ("srdce pre deti"). (WalterIK7)
  • Elyas M'Barek (Zeki) dostal měsíc před natáčením snímku osobního trenéra, aby spolu zapracovali na hrudi. Herec musel přibrat 8 kg. (Terva)

Reklama

Reklama