Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (241)

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROGRESIVNÍ VOZE, POSLOUCHEJ. MANDELBROTOVA MNOŽINA V POHYBU. ECHO SBOR BYL NARUŠEN, MÍČ LETÍ DO POLE…“ /// Eisenberg a Stewart tvořej fakt dokonale zhulenej pár. Mě sere, že to zbytečně natahujou a vysvětlujou, místo aby akčně hřměli. Protože ta krev tomu sluší! Takovej zbytečnej film, kterej krom toho, že dal vydělat hollywoodský mládeži, nemá co říct. Mně. Ale třeba budou mít puberťáci jinej názor. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Baví mě, když si drsňák vyřizuje účty v obchoďáku. 2.) Je mi patnáct. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak předně tenhle film není žádné sci-fi, kdo odpovědný z ČSFD to sem zařadil, musí být na hlavu padlý. K filmu samotnému - nápad je docela dobrý, ale přijde mi hodně vlažně podaný - minimálně prvních 40 minut se táhne jak sopel z nosu - a tvůrci se nemohli navíc rozhodnout, jestli točí komedii, nebo drama. Protože od každého to má v sobě něco. Trochu je to taky Bourne, akorát že tenhle má vygumovanou hlavu a hulí věčně trávu. Taky by mě zajímalo, co na takovém věčném zhulenci ta holka vidí, a když se pak dozvíme, co se dozvíme, udiví to o to víc. Asi soucit, ale láska těžko. Na pár scén se tady objeví Bill Pullman, což mne potěšilo. Některé akční scény jsou výborně natočené (pánvička), jindy je v tom trochu zmatek, co se děje. Navíc použít kuchyňské nádobí a věci z krámu pro kutily mi sice stále přijde jako vtipný, ale přece jen po Stevenu Seagalovi nebo Denzelu Washingtonovi (a jiných) už poněkud obehraný prvek. Jako koukat se na to dá, drží to pohromadě, zaujme, ale celkový dojem je takový nijaký, mohlo to být poněkud dravější a třeba i víc jít do hloubky a nezůstávat jen u trapného přehrávání (zvláště agentů CIA). ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Čím začít, asi scénářem, kdy zhulenej týpek, totální looser někde v zapadákově, najednou v sobě probudí skrytého agenta a všechny kosí hlava, nehlava. Tohle je prostě blbost. A ani režisérovi se to nepodařilo úplně dobře zrežírovat. Ale je to chvílema zábavné, občas jsem se opravdu zasmál. A ty bojové scény jsou povedené, to musím uznat. Hlavně v tom obchodě, jak bere kuchyňské nářadí a kosí tam s ním nepřátele, to je fakt hustý. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako strašný ako meno režiséra. Nemôžem si pomôcť, ale toto mi neprišlo ani vtipné ani akčné, vlastne nijaké. V polke filmu som začal seriózne uvažovať nad tým, či tu trávu húlia len herci pred kamerou, alebo aj týpci za ňou. Kedže som to dopozeral dokonca, ja v tom mám jasno. 29% - 1* ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ano, je to ztřeštěná konina s inspirací u Bournea a Washingotonova Equalizeru (tohle se mi u filmu vybavovalo) se za vlasy přitaženými postavami, jejich konáním i samotným zvratem "všechno je to vlastně takhle". A i přes poněkud místy zbytečnou míru násilí a stříkající krve to bylo ještě v míře, kterou jsem byl schopen zkousnout a tak jsem se i bavil, ale popravdě asi hlavně díky Eisenbergovi, který byl správně zakřiknutý a vyjukaný. Nevím, jestli z Kristen bude v boudnu nějaká herečka nebo skončí u béčkové produkce, ale tady mi přišla taková... stejně nevýrazná jako ve všech jejích "poststmívajících" štacích. No a pak sál za zmínku snad jen vyšinutý Smíšek a to bylo všechno. Ano, viděl jsem to a nebolelo to. K lepšímu zážitku to tomu ale přeci jen něco chybělo a ne, už to nemusím vidět kdy znovu. Tu pomyslnou půlhvězdičku filmu tedy seberu, byť v rámci místního hodnocení to ty průměrné *** ve výsledku stále mít bude. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Jesse Eisenberg trénoval niekoľko mesiacov pred natáčaním denne filipínske bojové umenia. Jeho trénerom bol rodený Filipínčan, Robert Alonzo, ktorý pracuje ako koordinátor kaskadérov a choreograf bojových scén. Podieľal sa napríklad aj na natáčaní bojových scén vo filmoch Jack Reacher (2012) a Start Trek (2009). (ywo666)
  • Scenárista Max Landis prozradil, že si název filmu napsal na ruku lihovým fixem na jedné house party, kde jej vymyslel. (Ajjinka)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama