Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (241)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ano, je to ztřeštěná konina s inspirací u Bournea a Washingotonova Equalizeru (tohle se mi u filmu vybavovalo) se za vlasy přitaženými postavami, jejich konáním i samotným zvratem "všechno je to vlastně takhle". A i přes poněkud místy zbytečnou míru násilí a stříkající krve to bylo ještě v míře, kterou jsem byl schopen zkousnout a tak jsem se i bavil, ale popravdě asi hlavně díky Eisenbergovi, který byl správně zakřiknutý a vyjukaný. Nevím, jestli z Kristen bude v boudnu nějaká herečka nebo skončí u béčkové produkce, ale tady mi přišla taková... stejně nevýrazná jako ve všech jejích "poststmívajících" štacích. No a pak sál za zmínku snad jen vyšinutý Smíšek a to bylo všechno. Ano, viděl jsem to a nebolelo to. K lepšímu zážitku to tomu ale přeci jen něco chybělo a ne, už to nemusím vidět kdy znovu. Tu pomyslnou půlhvězdičku filmu tedy seberu, byť v rámci místního hodnocení to ty průměrné *** ve výsledku stále mít bude. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět netradiční akční komedii tak pro vás American Ultra bude to pravé.Příběh začíná v jednom malém americkém městečku,kde v místním obchůdku pracuje jeden mladík a za přítelkyni má jednu obyčejnou dívku.Chlapec má problém s lítáním a všeobecně není moc průbojný,ale co když zdání klame a tento chlapec je někdo o kom ani sám nemá ponětí.....hodinu a půl akční výplach,ale pro mě jakož to,ne zrovna fandu Jesse Eisenberga (hlavně od filmu Social Network) to moc nesedlo,ale upírka Kristen Stewart ušla :-) .Za mě tedy celkově 60% a tři hvězdy. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

No, tak se ptám jak před celým světěm udělat ze CIA totální píčuse..? Jde to snadno, stací natočit akčnák s hercema kteří mají dokonalé komediální vlohy v čele s Eisenbergem a kterej je naprosto šílenej. A když si ze sebe navíc uděláte prdel a do finále filmu loupnete scénu jak jedna zombie prosí o ruku druhou zombii nemůže to dopadnpu špatně. Za mě šílených 5 hvězd a 88% :-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našláplé a překvapivě krvavé akční béčko s komediálním nádechem, které možná mohlo patřit k žánrovkám roku, ale to by tvůrci nesměli mít touhu totálně podělat casting. Když přivřu oči, tak Eisenberg byl pouze nevyhovující a zase bych mu jeho projev příliš nevyčítal, protože v akčním žánru se evidentně necítil dobře a aspoň se snažil. Kristen Stewart se naopak ani nesnažila a předvedla ukázkově špatný projev. Po tomhle by měla být ráda za epizodní roličku v jihoamerické soap opeře. Alespoň že záporáci se povedli, ale ti ten pocit promrhané příležitosti zakryjí jen těžko. 55% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Toto je presne to, čo som chcel vidieť. Ale malo to byť vtipnejšie, s lepšími akčnými scénami a hlavne lepšie zrežírované. Nima (čo je to do boha za chlapské meno???) má svetlé momenty. Ale sú v menšine. Prevažujú scény kde si človek hovorí. To je pičovina. Alebo. To sa dalo spraviť lepšie. Jesse sa snažil. Akurát si nie som istý, či bol práve vhodný do tej úlohy. A o čo šlo do boha Topherovi Gracovi som absolútne nepochopil. Očividne sa počítalo s dvojkou. Druhý ofajč sa ale konať nebude. Film má aktuálne 55%. A viac si ani odo mňa nezaslúži. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Scenárista Max Landis prozradil, že si název filmu napsal na ruku lihovým fixem na jedné house party, kde jej vymyslel. (Ajjinka)
  • Jesse Eisenberg trénoval niekoľko mesiacov pred natáčaním denne filipínske bojové umenia. Jeho trénerom bol rodený Filipínčan, Robert Alonzo, ktorý pracuje ako koordinátor kaskadérov a choreograf bojových scén. Podieľal sa napríklad aj na natáčaní bojových scén vo filmoch Jack Reacher (2012) a Start Trek (2009). (ywo666)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama