Reklama

Reklama

VOD (1)

K Jasonu Stathamovi, Dolphu Lundgrenovi, Randymu Coutureovi a Sylvesteru Stallonemu, kteří se znovu setkávají v roli týmu elitních žoldáků, se poprvé připojují Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia. Vyzbrojeni všemi zbraněmi, které se jim dostanou do rukou, a schopnostmi je použít, jsou Expendables poslední obrannou linií světa a týmem, který je povolán, když jsou všechny ostatní možnosti mimo hru. Noví členové týmu s novými styly a taktikami však dají „čerstvé krvi“ zcela nový význam. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Sakra já tam chci Marca Dacascose, Cary-Hiroyuki Tagawu, Bila Paxtona nebo Michaela Jay Whita, mohl by tam dát ještě Iko Uwaise nebo Tonyho Jaa, popřípadě Donio Yena

na příspěvěk reagoval ywo666, stuntmanMIKE, Martin741

Uživatel Segrestor smazal svůj příspěvek.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

reich

jasne... ja len srandujem ;) Nafta by bol dobry v Ex4 ... len neviem nakolko realny... ono cely projekt sa trojkou trosku odsudil... ja cakam ze toto nevznikne a seriu Expendables oprasia za 10-15 rokov prava Nafta a Skala...

na příspěvěk reagoval reich

reich

reich (hodnocení, recenze)

Lacike

Nemusí to být do 30 let. Mohli by tam být i straší. Z mladších mě napadá např. Channing Tatum, Scott Eastwood. Napadla mě jména i Will Smith a Martin Lawrence. 

na příspěvěk reagoval Martin741, ywo666

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

To je zaujimava myslienka. Lepsi vyber mladych akcnych borcov do 30 rokov. Mna nenapadaju ziadne mena.

na příspěvěk reagoval reich

reich

reich (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Jo máš pravdu Carl Weathers, tam mohl hrát. Je pravda že Grammer byl jako náhradník, ale stejně mi tam v té úloze seděl. To spíš, když bych měl zacházet do podrobností, tak trojku byla přemrštěná mladými herci, to se mi moc nelíbilo, protože mi v těch úlohách a rolích téměř nikdo neseděl. Když už chce Sly obsadit někoho takového, tak to chce lepší výběr nebo prostě nechat jenom starší generaci přednost, která je stejně lepší než ta mladší. 

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

To máš pravdu. A neříkám, že byl zlej. Ale osobně si myslím, že fanoušky akčních filmů, pro který je ten film určenej především, prostě víc potěší i někdo jako Lorenzo Lamas, u kterýho si vzpomenou jak jako malý vymetali půjčovny a jaký to bylo dobrodrůžo, než Grammer, kterej je sice v pohodě herec, ale jeho přítomnost s mojí nostalgií dělá kulový. Ale mluvím za sebe. Třeba to mají ostatní jinak:)

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Grammer byl hlavně z nouze cnost - na poslední chvíli mu odmítnul Cage a právě Grammer byl jediný dostupný a ochotný si na 2 dny zaletět do Bulharska

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Spiker01

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Mne sa Grammer v tej ulohe pacil. Je logicke, ze uplne vsetky postavy vo filme nemôzu mat akcne sceny a preto by bola skoda obsadit do takych uloh akcnych borcov.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

reich

Bohužel jeho obsazení bylo vzhledem ke konceptu tý série omyl. Měly by se tam objevovat bývalý akční hvězdy, nikoliv herci, který neměli s akcí nikdy nic společnýho. Nic proti Grammerovi, je to sympaťák, ale tu roli měl hrát třeba Carl Weathers, ne Grammer.

na příspěvěk reagoval Lacike, reich

Uživatel Segrestor smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama