Reklama

Reklama

VOD (1)

K Jasonu Stathamovi, Dolphu Lundgrenovi, Randymu Coutureovi a Sylvesteru Stallonemu, kteří se znovu setkávají v roli týmu elitních žoldáků, se poprvé připojují Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia. Vyzbrojeni všemi zbraněmi, které se jim dostanou do rukou, a schopnostmi je použít, jsou Expendables poslední obrannou linií světa a týmem, který je povolán, když jsou všechny ostatní možnosti mimo hru. Noví členové týmu s novými styly a taktikami však dají „čerstvé krvi“ zcela nový význam. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

ywo666

Ak by taky film vznikol, tak by isiel iba na video. Lebo Couture a Lundgren tazko zaujimaju vacsinoveho divaka. Cize 25 mega je sci-fi. Ale napad je to rozhodne dobry. Aj ked by som bol radsej za Skin Trade 2.

na příspěvěk reagoval Lacike

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Podľa mňa sa poučí. Napríklad okamžite po nástupe trojky, povedal že ďalší diel bude Rko. A mladí sa mu tiež neosvedčili. Takže mu neostáva nič iné len sa vrátiť ku old schoolu. 3 bol logický pokus zaujať mladšie publikum. Lebo keby sa im to podarí. Môžu na sérií ryžovať ešte dlho. Za pokus sa nič nedá. Nepodarilo sa a logický krok je pritvrdiť a ostaršiť

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ywo666

Ja som po jednotke dufal, ze rozbehnu videobeckove spin offy za 10-15 mega v ktorych by mali hlavnu ulohy ti menej slavny clenovia Expendables a Sly by sa tam vzdy mihol na par sekund. 

Ale ja holt nie som Avi Lerner.

Uvidime ako dopadne ten serial a ci bude Expendabelles.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

To by šlo. Otázkou je kam chce Exp sérii směřovat sám Stallone. Už v trojce dost věcí dojebal (pro tentokrát jsem mu odpustil) a bojím se, že jestli se nepoučí, tak eventuální čtyřku domrdá úplně :-(

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1 , Lacike

Dolph by mohol natočiť nejaký spin off. Kde by bol napríklad iba on a Couture s Crewsom. A Sly by si tam strihol cameo. Randy by zomrel. A dej filmu by nachystal pôdu 4. A hlavne by sa vysvetlilo, čo sú tí traja zač, ako sa dostali k Slyovi a kde sa naučili tie skills ktoré majú. A budget by im mohol stačiť 25 mega.  

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike, m.a.t.o.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Ale ještě pár známých béčkových ksichtů (nejlíp bitkařů) by se tam dalo nacpat. Adkins, Daniels, Austin, Jones, Crowder, Bren Foster. Možností je spoustu. Byl bych za Skin Trade 2. Osobně se domnívám, že vzhledem k tomu otevřenýmu konci to není úplně vyloučený.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

To by byla pro Dolpha mižná příležitost udělat si vlastní Expendables z béčkovými herci. Dejme tomu kdyby byl budget podobnej nebo o něco vyšší než u Skin Trade, tak by to mohla bejt pecka. Stejně je tady už jenom za vocase.

na příspěvěk reagoval Lacike, ywo666

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Ratemus

ja tam chcem aj : Magnuska, Juraja Herza, 90 rocneho Chudika, Christophera Lee, 80 rocneho Delona, Riccardo Pizzutti, Bud Spencer, Terence Hill, Leaud, Max Von Sydow,  

zeny : Bardott, Deneuve, Lollobrigidu, Sophiu Loren, Judi Dench, maureen O´Hara 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Porast musi ubudat a nie pribudat.

V Spy Kids mu to koleno na hlave tak seklo :)))

http://i.ytimg.com/vi/h1XQGzzNbuw/maxresdefault.jpg

 

Chces povedat, ze Jet bol v jednotke o nicom? Prave do takejto ulohy by bol Donnie v pohode. Obcas by zahlaskoval a hlavne by sa predviedol v 1-2 bitkach.

Samma je na taky stek skoda a Jackie ma velke ego na nieco take. A ako zaporaka Jackieho nechcem.

Sly, Statham, Lundgren, Snipes, Banderas to by bola dobra zostava. S tym by som suhlasil.

A mohli by sa inspirovat u F&F6 a vytvorit zaporacky Expendables, aby kazdy z nich mal jednu bitku v ktorom by boli:

Diesel alebo Rock ako hlavny zaporak, ked uz snivame, tak tam dam aj Kurta Russela, vratil by sa Willis za skromnejsi honorar, konecne by sa dostavil trochu chudsi Seagal bez briadky, okuliarov a neprestrelnej vesty, ktora ho tak vyrazne zostihluje a nakoniec nejaky beckovy bitkar v stale spickovej forme Dacascos. 

Takze by z toho boli bitky v takomto zlozeni:

Sly a Arnie vs Diesel (alebo Rock)

Statham vs Willis

Banderas vs Russel

Lundgren vs Seagal

Snipes vs Dacascos

A reziroval by to nejaky frajer typu Verhoeven.

To by bola nadhera.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

Parada... z dazda pod odkvap :) Tak napriklad takeho Banderasa by som tam nechal... Ale Yena nie... sko Samma Hunga ako Zaporaka...ked uz musi byt aziat... a mozno toho Jackieho. Jackie a Sammo ako protipol Expendables by vobec nemuseli byt zly... nejakeho toho Rocka este k nim. A mame zadelano na paradnu zaporacku trojku. A Counture moze ist ta het... aj ten velky neger. Nechat tam Slya, Stathama, Lundgrena, Snipesa a mozno Banderasa. No a samozrejme Arnold.

 

Sly este nemal plnovous ako v Rockym 4

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Akurat rozmyslam aku novu image by si zvolil Sly tentoraz. Jak si postupne holil xicht, tak teraz by si musel oholit aj hlavu. Neviem, ci by to bol pekny pohlad.

To Arnie ma peknu gebulu a bez vlasov vyzera super.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Takze do Rumunska? :))

Alebo si predstav, ze by to nacalali v Cesku.

A co sa tyka zostavy, tak Coutureho by som kludne vyhodil a choreho Jeta tiez. Aj tak uz nic nepredvadza.  Donnie Yen by bol skvelou nahradou a aspon by ho spoznali aj mimo azie.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

to presne hovorim Lacko :) Stvorku ak bude vznikat by som zacal tym, ze mladych by pekne vykuchal nejaky charizmaticky zaporak a Sly ktory im predal team by sa vratil z dochodku, nabral svojich chlapcov (zostava ako v jednotke) cestov by sa zastavil po Arnolda a sli by si to pekne vyrozpravat... kdekolvek len nie do Bulharska :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel Segrestor smazal svůj příspěvek.

Uživatel Segrestor smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama