Reklama

Reklama

VOD (1)

K Jasonu Stathamovi, Dolphu Lundgrenovi, Randymu Coutureovi a Sylvesteru Stallonemu, kteří se znovu setkávají v roli týmu elitních žoldáků, se poprvé připojují Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia. Vyzbrojeni všemi zbraněmi, které se jim dostanou do rukou, a schopnostmi je použít, jsou Expendables poslední obrannou linií světa a týmem, který je povolán, když jsou všechny ostatní možnosti mimo hru. Noví členové týmu s novými styly a taktikami však dají „čerstvé krvi“ zcela nový význam. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Šepká sa, že by sa v štvorke mohol objaviť Vin Diesel. Skôr mi to príde ako zbožné prianie, ale dúfať rozhodne môžeme. Dosť by dodal upadajúcej sérií lesk. Ak by ho správne zapasovali, mohol by znamenať pre Exp to, čo Rock pre F&F. A napriek slabým tržbám, si myslím, že Expendables 4 môžu byť najziskovejší diel série ak sa skutočne podaria. Pretože zatiaľ to iba krúži okolo svojho potenciálu. A ak to dá 350 mega nebude to posledný diel ani keby tam mali byť Sly a Arnie 100% digitálni.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Lacike

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Beckovy Expendables a v hl. ulohe Casper van Dien? Tak to uz je jaka sranda. To si radsej pozriem ten Serafiniho velkofilm s majstrom S a Dudikatorom.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Nedávno jsem ji přehodnocoval 4 filmy vypadli. Už tam mám Deadliest prey a Mercenaries to jsou trashový perly, který bude těžko něco překonávat :-) ale ohledně těhlech filmů kam nacpou 10 známých ksichtů a víc jsem spíš skeptickej. Víš jak, pak bude mít každej 5 minut a navíc je tam ten trapák Casper Van Dien a toho fakt nemusím. Uvidíme co z toho bude, ale topka? Pochybuji.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

SeBig

Hovoril som s jednym clovekom, ktory ma info zo zakulisa toho filmu a vraj si herci to natacanie neskutocne uzili.

Tak snad si ho uzijeme aj my ako divaci.

na příspěvěk reagoval AD P

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Stefan a Dudikoff dokazu vytvorit teamovku aj sami ;) ... ked sa naseru ani zaporaka nebudu potrebovat. Stefan zvlada dvojrolu...

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Ješte třeba budou "céčkový" Expendables :D nebo se ukáže v druhým díle tý béčkový verze Showdown in ponorka a bude tam i Steve James :D 

na příspěvěk reagoval AD P

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Koukám, že Míšu Dudikoffa nechtěj ani "ačka" a ani "béčka", tak asi proto se spojil se Štefanem, kterej je zase pro oba týmy moc dobrej :D

na příspěvěk reagoval SeBig, stuntmanMIKE

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ja by som to tak tragicky nevidel. U mňa a trojka mala skôr menšie slabiny ako že by to bolo celé na kokot. U mňa 4 a pol hviezdy. U štvorky mi bude stačiť iba to ak nebude najslabší diel. Nič viac nepotrebujem.

na příspěvěk reagoval Shakers, Ellmariachi

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Podle mě se nezačne natáčet dřív než za rok. Takže v kinech snad na jaře nebo v létě 2017 do tý doby by Arnie mohl stihnout Conana a Sly pátýho ramba.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Tak taky hlavně bude hodně záležet na režii - jestli to bude zase jenom někdo, koho bude Sly navigovat, tak se nic nezmění (měl by si to zrežirovat sám, pak by alespoň nevotravoval v každym záběru a prostor by dostali i ostatní). Dále to chce změnu lokací - Bulharsko je prostě šedivý, nezajímavý.

 

A pak kdy to chtějí točit? Jako Arnold má prý v nejblížších měsících začít točit toho Conana, Wesley a Crews maj hlavní role v seriálech, Dolph jde z filmu do filmu, takže mu tam aktuálně časově volní zbývají Statham a Couture.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

To si piš. Sice jsem ho ještě neviděl, ale dle roku narození už je vegetol vetchej kmet :-) V dnešní době, když máš po třicítce, tak máš po píči. To moc dobře pozoruji na sobě :-)

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama