Reklama

Reklama

VOD (1)

K Jasonu Stathamovi, Dolphu Lundgrenovi, Randymu Coutureovi a Sylvesteru Stallonemu, kteří se znovu setkávají v roli týmu elitních žoldáků, se poprvé připojují Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia. Vyzbrojeni všemi zbraněmi, které se jim dostanou do rukou, a schopnostmi je použít, jsou Expendables poslední obrannou linií světa a týmem, který je povolán, když jsou všechny ostatní možnosti mimo hru. Noví členové týmu s novými styly a taktikami však dají „čerstvé krvi“ zcela nový význam. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

A já bych ještě doplnil, že podle mě tady ani nejde o nalákání nějaký hromady diváků. Tohle má beztak specifický publikum a zase na to půjdou hlavně lidi co na filmech těch herců vyrostli. U Exp2 se pravda povedl i mimořádný finanční úspěch, ale tady už jde jenom o to, že kluci si chtěj ještě jednou v akci zablbnout i když nehádám se, že v některých bodech obsazení mohlo a mělo bejt lepší.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ja si myslim, ze po akcnej stranke môze byt tento diel tym najlepsim z celej serie. Namiesto silenych cameo vystupov sa viac môzu sustredit na prepracovanejsiu akciu a celkovo sudrznejsi dej.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Taky mám pocit, že Rock už dočista propadnul spotřebním akčním komediím. A ani jeho návrat do vážnýho akčního žánru s Mrakodrapem pro mě nedopadnul úplně přesvědčivě. Ale jeho kariéře to evidentně prospívá, bere neskutečný prachy a je extrémně populární.

RedEagleSK

RedEagleSK (hodnocení, recenze)

Kdyby tam byl Dwayne Johnson jako hlavní záporák a jeho pravá ruka by byl Bill Goldberg a celé by to mělo poněkud vážnější a temnejší ráz, a Statham by tam už nevystupoval jako neporazitelná nezranitelná primadona ale jako normální postava mohl to být nejlepší film celé série. Bohužel bez těchto herců to bude pouze další změkčillá buddy movie pičovina.

na příspěvěk reagoval Lacike

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Shakers

Inak trochu to povazujem za premarnenu sancu. Ti co moc nechceli v stvorke hrat sa mohli obetovat a aspon za dva dni natocit par scen, kde by zomreli. Napr. Banderas/Snipes mohol pri prvej akcii zomriet, dat nejaku fajnu umierajucu hlasku a bol by tam motiv pomsty a zaroven by mierne prisli auru nesmrtelnosti.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Presne to sa mi ľúbilo na dvojke, že mladého Hemswortha JCVD štýlovo zabil. Trojka mi prišla trošku vymäknutá, ale zas Gibson im dal tiež solídne naprdel, minimálne v úvode kde poslal Crewsa na nosítka.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Ale potom by Mel nemohol mat hlasku. "Ake tazke je zabit 10 ludi. Mohli by ste aspon zranit nejakych?" Ale po nej mohli niekoho zabit. To suhlasim. 1 kill a jeden je zmrskany ze prezije tesne.

na příspěvěk reagoval Shakers

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Mně na trojce (krom absence krve) strašně vadilo, že tam bylo 50 postav a ani jedna neumřela. Díky tomu bylo to finále nekonečné, stereotypní a nudné, celé jsem ho tehdy v kině prozíval. Jakože i ta pocta nesmrtelným osmdesátkovým hrdinům by měla mít nějaké hranice. Nevidím nejmenší problém v tom, že by alespoň 2 postavy z řad těch nováčků chcíply.

na příspěvěk reagoval ywo666, Shakers

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

ywo666

Presne ten clash noví vs starí nebol zlý, ale keby tam hrali iní herci a nie takéto no name ucha nemuselo byt to byt zlé.

Wesley ma v trojke dosť potešil, mám ho rád od čias Bladea a tak som dúfal, že sa pripojí k tejto sérii. No očividne sa pripojil asi iba na jednu misiu a išiel prevetrať to svoje fáro, o ktorom hovorí v trojke.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Shakers

Suhlas, viac by som chcel vidiet veteranov ako nove tvare. Ale extremne mi zas nevadili. Aj tan clash novi vs stari bol ok. Len to ze zbytocne kradli priestor. A skoda ze Snipes, Banderas, Crews uz nebudu v stvorke. Hlavne nechapem preco Wesleyho nezobrali na palubu. Nech mi nehovori, ze mal nieco lepsie na praci.

na příspěvěk reagoval Shakers

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

alienemo

Ja to mam zas naopak, nepotrebujem litre digitálnej krvi, skôr by som bral viac priestoru pre starú gardu a novu vyškrtol.

na příspěvěk reagoval ywo666

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Svět : The Expendables 4 budou mít dvojnásobný rozpočet.

 

 Sylvester Stallone : Říkal někdo peníze ? 

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

ywo666

Zrovna v tom až taký problém nevidím. Problém je rating. V trojke to bola najväčšia chyba ísť bez krvi. Nebol problém s novými tvárami. Aspoň pre mňa nie, ale po skvelej dvojke to bolelo lebo akcia nebola zlá.

na příspěvěk reagoval Shakers

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Shakers

Tak ale ak bude mat 4ka aspon o trochu vyssi budget ako predosle diely, bude fajn. Uz som sa chvilku bal ci to nebude nejaka lacna verzia rovno DVD/stream.

na příspěvěk reagoval Shakers, alienemo

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Shakers

To bude nejaka kacica. Uz Ex3 sa pri 90-100 milionovom budgete ledva zaplatili (ak vobec), cize dost pochybujem o tom, ze sa navysoval budget ... mozno iba Lundgren dostal dvojnasobny honorar oproti predoslej casti :D 

na příspěvěk reagoval Shakers

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

https://www.youtube.com/watch?v=dXa3Db7ukRM

https://www.youtube.com/watch?v=TsXk6j-L4aw

 

V reálu, kde neplatí pravidla, je judo nejefektivnější. Proti trumberům je efektivní vše, i zadupání do země, proti agresivním kreténům, co útok myslí vážně, judo nemá konkurenci. Když už se zápas dostane na zem, a statisticky se to děje skoro v osmi případech z deseti, to judo samotné stačí, není nutné ovládat pro boj na zemi o něco lepší/efektivnější BJJ. 

V soubojích, kde budou platit pravidla bojových sportů a dojde na konfrontaci Muay Thai, kickbox, karate, obecně umění a sporty, jak se tu probíralo (krav maga je systém, ne sport, ne umění), tak vyhraje judo. Judo vs BJJ vizte video výše, což je jeden případ z mnoha, takže to klidně může být naopak, ale ta diskuze je dost bezpředmětná, protože jde o příbuzné odnože téhož a úpolový sport, obojí si ale vytře s kopy a údery prdel. 

Dál nereaguju, neřeším, můj Mistr by mě vůbec za to, že tu ztrácím čas tímto, velmi pokáral. 

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Jinak je teda prdel, že se tu diskutovalo o tom, kdo by vyhrál kdyby..., já napsal, že proti všem těm kickboxerům, karatistům atd. by byl judista úspěšný a pak se sem přižene někdo a nadhodí BJJ (jinak naprosto skvělý sport, o tom žádná, taky je to příbuzný juda, obojí vychází z jiu-jitsu) jakožto sport, který se zaměřuje na boj na zemi a musel by zápasník toho karatistu, kickboxera atd. na zem nejdřív dostat, což by nemuselo být tak jednoduché. Pro judistu to je samozřejmě o něco snadnější a ví jak si poradit lépe. 

Judo je prostě nejlepší, nejefektivnější, zvlášť pro obyčejný lidi, co se chtějí ubránit. 

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

ywo666

Cože? Protože není v MMA judo základem, tak to jako má znamenat co? Co to je za debilní argument? 

Každý sport má mantinely a pravidla, od toho je to sport. 

O bojových sportech nevíš nic ty, když popíráš zřejmé. Judo je v konfrontaci s jinými sporty prostě nejlepší a je to mezi lidmi, co tyhle sporty dělají, brané jako fakt. Už jsem byl svědkem dvou zápasů, kdy někdo tvrdil opak a postavil se proti němu, kdo judo dělá nebo dělal, a vždycky z toho judista vyšel vítězně.

A co to meleš o potlačování bolesti? Já o tom psal v určitém kontextu, ne že to je nějaká výsada juda, ale  u konkrétního sportovce v hypotetické situaci, kdy on by do takového měření šel.

Ty jsi mi přišel napsat, že nevím nic a pak jsi napsal kupu nesouvisejících blábolů, kdy reaguješ na něco, co jsem ani nenapsal, nebo zasazuješ mnou napsané do jiného kontextu a ve výsledku jsi nenapsal naprosto nic, proč by to, co jsem uvedl, nemělo platit. 

Nauč se číst, chápat text a hlavně si něco zjisti o tématu. Stačí, když se zeptáš těch, co ty sporty dělají. Já se s nima setkávám jednou do týdne a kdyby mi mnohokrát sami neřekli to, co tu píšu, a já nebyl svědkem toho, jak judista v konfrontaci s jinými bojovými sporty vždy vyhraje, tak to do pléna nehážu. Judo je jako sport/umění nejlepší nebo jedno z nejlepších za předpokladu, že se používají samotná umění/sporty proti sobě.

A že nic nevím... Až budeš mít za sebou desetinu toho, co mám já za poslední čtyři roky pokud jde o teorii, praxi a sebeobranu, tak ti možná i v něčem poradím, do té doby nejsi připraven ani na základní informace, natožpak abys byl partnerem do diskuze. 

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Castrator

Akoze nechcel som reagovat ale musim. Sorry, ale o bojovych sportoch nevies nic. Judo je fajn, ale bluznit ze je nad ine bojove sporty? Wtf? Nevidim napriklad, ze by v MMA dominovalo prave judo. Zapasenie alebo brazilske jiujitsu ma vacsi uspech. Btw. Adkins zacinal s judom a jeho prvy cierny pas bol prave v jude. A ma ho aj z jiujitsu. Ale to je jedno. Judo nikdy nebude nad ine sporty, lebo ma prisne pravidla a mantinely, v ktorych sa zapasnici musia pohybvat. Udery su zakazane a aj chmaty a hody su kontrolovane. A zadret ze judista potlaci bolest? Och boha. To nesuvisi s judom. To je individualna crta niektorych ludi, ktory zasli s treningom dostatocne daleko. Bez ohladu na bojovy styl? Alebo judista potlaca bolest lepsie ako kickboxer? Tym nechcem degradovat judo, ma svoje miesto ako sport aj ako doplnok napr. v MMA.  

na příspěvěk reagoval Castrator

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama