Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (133)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Takovouhle sousedku chci taky protože Jennifer je tady nezkutečná kost a tak spáchá co se nedělá a film dostane solidní atmosféru a promění se v mrazivý thriller, je to nevyzpytatelný snímek ale přitom je prokouknuty od začátku, a když chlapec nemůže získat svojí touhu musí byt zle a to já jsem pak dostal pořádnou dávku spokojenosti klobouk dolů chválím. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Může mi tady nějakej chytrák vysvětlit proč jenom 50% ?! ale kašlat na to.. kterej zajíček by nechtěl prožít románek s tak krásnou MILFKOU jako je Jennifer Lopez?? jedině mimozemšťan nebo homosexuál.. nic převratnýho to neni, ale náš záporáček o ní nechtěl přijít za žádnou cenu.. zajímavej snímek :) ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočená záležitost s několika atmosferickými momenty a krásnou Jennifer Lopez. Pokud tedy zrovna nemáte na co koukat, The Boy Next Door je v rámci možnosti nenáročnou volbou, která určitě neurazí. „Sorry, buddy... but sometimes, even heroes have to make tough choices!“ ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen sa rozhodol v dnešnej dobe pripomenúť 90´s thrillery a tak natočil malé, neškodné psycho o učiteľke, ktorá sa v slabej chvíli vyspí s mladým susedom. Ten je však trochu vyšinutý, nie je ochotný akceptovať to ako jednorázovku a tak ju prenasleduje na každom kroku a postupne jej čoraz viac komplikuje život. Obsadenie Jennifer Lopass do titulnej MILF role bolo vhodnou voľbou, bohužiaľ všetko ostatné ostalo akési odbité. Nudné, necharizmatické postavy, predvídateľné a po väčšinu času nevýrazné dianie, žiadny výraznejší teror či nebodaj niečo odvážnejšie – ešte aj v hlavnej sex scéne (ktorá je v niektorých verziách filmu absurdne vystrihnutá) dokopy nič neukážu. Na imdb pozerám, že to má dokonca Rkový rating, čo sa mi ani nechce veriť. Komerčná somarinka pre decká, ktorej dám tie slabšie 3* len pre to, že sa celkom pohodovo pozerala. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby USA $35,423,380Tržby Celosvetovo $50,163,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,148,713 //počet predaných kusov 56,811Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ rutinérsky thriller ako od režiséra ktorý je v tomto štýle dosť známy nuž no Rob Cohen, našťastie tu je stále sympatická Jennifer Lopez a miestami dobré napätie a dravosť, čistý priemer /50%/ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)
  • Britská verzia je skrátená presne o 2 sekundy. Scéna s vypichnutím oka je len na DVD. (Arsenal83)

Reklama

Reklama