Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že mamina nechtěla takového fešného hošana. To, že je psychopat ještě nevěděla. Film mi celkově moc nesedl a není to tím, že bych neměla ráda taková témata. Ale v tomhle případě z toho měli udělat spíše romantickou komedii, nejspíš by to mělo větší úspěch, minimálně u mě. Výběr herce na psychouše mi taky moc neseděl. Ten nevypadal ani na těch 28, které mu při natáčení ve skutečnosti byli. Natož na 20. A jeho likvidace trvala nekonečně dlouho. Obět ho přetáhne po palici a místo toho, aby se pojistila a pořádně ho dodělala, tak si jde vesele zachraňovat rodinku. Ale tohle je problém všech filmů, na toto téma. A obrovským rušivým elementem byla ta chodící plastika alias paní zástupkyně. Tak na to se fakt nedalo dívat. Kde tohle vyhrabali... ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Sexboy od vedle si zacne hrat na otce sousedovic synka mistni ucitelky. Ucitelky, ktera ho ma ucit litelaturu a je o nekolik let starsi. Postupne z kamaradskych rad se stane navadeni a manupulace proti jeji matce, vydirani kompromitujicim materialem az o pokus vrazdy jejiho manzela. Postupne zjisti, ze za smrti jeho rodicu je on sam a zacne se bat o zivot. Krom jednoho zhaveho sexu se film celkem slusne tahne. ()

Reklama

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Co jsem to vlastně viděl? Trylr? Kulturysta Noah si neumí uvařit kuře, zavolá Klejr a ta ho tak vykrmí orgasmem, že nezvládne své chutě, kvůli kterým se nakonec pokusí vyvraždit skoro celou Klejrs femily, aby byla jen jeho.. nakonec labužník shoří. Poster :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neveril som, koľko zastaraných klišé je niekto schopný dať do kino-filmu z roku 2015. Tento scenár by sa dal akceptovať snáď len v roku 1991, kedy išli do kín Noci s nepriateľom s Juliou Roberts. Nevyžadujem od každej snímky revolučné scenáristické riešenia, ale toto je fakt moc. Zlosyna nezastaví ani vytlačenie očnej buľvy mimo lebky a predtým, než má niekoho zastreliť, si neodpustí zlovestný preslov, vďaka ktorému získa obeť dostatok času na jeho omráčenie. Následne ho nechá ležať na zemi a otočí sa mu chrbtom, aby mal pre zmenu on čas nabrať dych na ďalší útok. Samozrejmosťou je, že chladnokrvný psychopatický vrah si dôkazy o svojich brutálnych činoch v pohodičke nechá v počítači a homevideo s pani učiteľkou zásadne nezálohuje. Samozrejme, hrdinka (učiteľka literatúry) dokáže na centimeter presne určiť, kde presne musí gauner stáť, aby mohla potiahnuť za reťaz a vinou toho sa naňho zrúti pol tonové železné hovädo. Nepáčilo sa mi ani zľahčovanie niektorých nesympatických vecí (napr. manželská nevera bez vedomia manželky alebo sex so žiakom, aj keď v tej chvíli ním de facto ešte nebol). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nudný předvídatelný film, kde jste se mohli těšit jen na to, že uvidíte J.Lo nahou, ale ani to se vám vlastně nakonec pořádně nepoštěstí, protože si užíval jen ten šmejd, co s ní natáčel. Nakonec mě více potěšila přítomnost Kristin Chenoweth, kterou mám od dob, co jsem viděl úžasné "Pushing Daisies" nesmírně rád. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Aby si film udržal plánovaný nízky rozpočet, Jennifer Lopez poskytla svojej postave Claire oblečenie z vlastného šatníka. (Arsenal83)

Reklama

Reklama