Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (219)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tento Pan bol viac akčný ako kúzelný, ale mne sa to páčilo. Pri tých zborových spevoch a pri lietaní Petra, a la Superman, som síce zatvárala oči, ale napríklad taký začiatok bol úžasný a aj všetky postavy mi boli sympatické (dokonca aj slečna Rooney). Ja som si film užila, mala som naň náladu, a to fantasy nie je mojou doménou. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jako každého člověka, který ještě neokoral až na dřeň, mě roztomilý exemplář lidského mláděte, když mu začnou téct slzičky a touží po mamince, dokáže dojmout. Odvážné použití červených očních stínů si rovněž zaslouží ocenění. Jinak je to slátanina obsazená poměrně pohlednými lidmi a přehlcená triky a efekty. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu evidentně panuje obrovská nevyváženost mezi špičkovým vizuálem, který mě zprvu dostával, a všemi zbylými aspekty filmu. Poměrně toporné a průměrné herecké výkony, i když od tohohle samozřejmě nic herecky dokonalého neočekávám, ale ten příběh je vážně docela nudný. Nebylo tam nic moc překvapivého a tak nějak se to ty dvě hodiny zoufale pomalu vleklo do konce. Ovšem za akční scény musím dát plus, ty se velmi povedly a stejně tak animace, tudíž to vychází na pěkné průměrné tři hvězdy. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Jak se s tím popasovat... Rozhodně nejméně režijně živý film Joe Wrighta, což je vzhledem k námětu bizarní. Navíc to (podobně jako Mocný vládce OZ) zcela rozbíjí koncept a poselství originálu "každý musí vyrůst", kdy Petrovi je (navíc, spoiler, duchem jeho mrtvé matky) řečeno "zůstaň tu se mnou navždy a nikdy se neměň", z čehož v důsledku spíš běhá mráz po zádech (někdo by si to mohl vyložit jako vybídku k sebevraždě a někdo by tak vlastně celý film mohl vnímat - uf!), čili ukázkově špatný pokus o rozšíření světa, který kompaktní celek spíš rozbíjí, než že by ho o něco doplňoval. Monotónní finále a podivně papírové vztahy postav nezachrání ani ten snaživý Jackman. 2 a 1/2 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jen kdybych při čtení komentů a obsahů filmu zajel taky na profil tvůrců,zejména režiséra,tak bych se vyhnul podobnejm trapárnám.Snad jen prvních deset minut mělo jakousi úroveň,ale pak to byla nebetyčná chujovina.Nějakej art pro mladší.Loď pluje v bublinách vody.lítá jak stíhačka,Jackman je voblečenej ne jak pirát,ale jak píčus z tranvesty šou,a les i všechno v něm je tak kýčovitý,umělý,až se mi z toho ježily chlupy.Točit filmy podobnym stylem je asi nějaká nemoc,nebo postižení.20%. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v létě 2014 v Anglii, a to mimo jiné i v Cardingtonských hangárech u Bedfordu. (FoxMulder)
  • Obsazení Rooney Mary do role Tiger Lilly se setkalo s velkou vlnou kritiky. Dokonce vznikla petice, která chtěla zastavit obsazovaní lidí bílé pleti do rolí původně psanýchpro lidi pleti barevné. (hansel97)

Reklama

Reklama