Reklama

Reklama

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 20 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Obsahy(1)

Prezident Miloš Zeman mění 65 let starou tradici novoročních projevů a své poselství národu činí dle prvorepublikové zvyklosti o Vánocích. (PetrPan)

Recenze (104)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jebat vás a vaše ratingy!!!!! Náhodou Milošu je borec! Tak se z toho neposerte pane redaktore, že tam ty tři hvězdice plácneme a vůbec já se přiznám dobrovolně a bez mučení je to frajer je svůj a já ho volil! To čumíte co? No možná je to jenom hláškující kořala, ale pořád je to především takovej bodrej Čech trochu paličatej z vlastním názorem co si do toho nenechá kecat. Furt lepší než kdyby za prezidenta zvolili toho senilního Rakouskýho knížete co by na hradě tak akorát chrápal není liž pravda kurva?!50% ()

Bernhardiner

všechny recenze uživatele

Miloš Zeman byl, je a bude velmi rozporuplná osobnost, s níž sice v mnoha věcech souhlasím, ale tak nějak se mi nechce přistoupit na jeho styl: "Já mám pravdu a vy jste volové!". V tomhle vánočním poselství vlastně vyzdvihl jen to, že splnil všech pět slibů a že zatím nepřestal kouřit. Nic jiného jsem se nedozvěděl. Nebudu to hodnotit, protože to na tuto databázi nepatří. To už sem rovnou můžeme vkládat jednotlivé reportáže z nějakých televizních novin. ()

Reklama

Thomick

všechny recenze uživatele

Tendenční ČSFD se zase projevila. Pokud tu je tenhle "TV pořad", chci tu i novoroční projevy Havla s Klausem; minimálně. Považoval bych to za povinnost, ne-li slušnost. A postupně bych to rozhodně dopracoval i k reklamám, to bude taková ideální třešnička. --- K samotnýmu projevu: já na tomhle "vánočnim poselství" opravdu nevidim nic tak příšernýho. Ale to je holt o tom, že to lidi zapnuli s rudýma očima, který během prvních pěti vteřin pro jistotu zčernaly a vybuchly, protože se to od nich v dnešní době tak nějak očekává, viď. A tak tu posléze perte jeden odpad za druhym, hlavně ať se vám před tim Silvestrem pořádně uleví ... ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle projev patří mezi to horší, co současný prezident vyprodukoval. Je plný falše, egoismu a pohrdání svými oponenty. Řídí se heslem, že když mě nikdo za znásilnění demokratických tradic nepochválí, udělám to sám. Naštěstí Zeman po roce změnil své PR poradce, takže začal působit alespoň jako prezident, i když jeho volba do funkce prezidenta republiky byla podle mě krásnou ukázkou české malosti, strachu a závistivosti. ()

noriaki

všechny recenze uživatele

Takže po idnes neodolala pokušení kopnout si do Zemana ani csfd, a otevřela arénu ve které se jeho odpůrci můžou plácat po zádech, navzájem si lichotit, prachsprostě zanadávat, a hlavně žít v iluzi že 99% lidí v tomhle státě prezidenta z duše nesnáší, protože 99% procent lidí v "diskuzi" s nimi souhlasí. Doufám, že až zase zjistí že ta nepřijatelná pravda je jiná, tak znovu neodsoudí většinu republiky do role hlupáků a hulvátů*, jako to udělali posledně. Takováhle racionalizace by byla i úsměvná, kdyby nebyla tak sebestředná a pitomá. *redakčně upraveno ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama