Reklama

Reklama

Jenny se vdává

Trailer

V malém městě, kde se Jenny narodila, nemůže nikdo pochopit, proč se ta nejkrásnější a nejoblíbenější místní dívka ještě nevdala. Poletují tu zvěsti o tom, že je milenkou ženatého muže ve „velkoměstě“, kde nyní žije, což je důvod, proč ani nepřivede domů nikoho na svatbu své kamarádky ze školy. Její rodiče si zoufale přejí, aby se usadila, ale když Jenny konečně přijde se svatebním oznámením, je to něco, co nikdo neočekával. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Lehce mě překvapuje inteligence, některých, kteří tu mluví o "klišé na konci." Ano, u filmu, který se jmenuje "Jennyina svatba" a má na plakátu nevěstu jsem opravdu nečekal žádnou svatbu. Jste chtěli pohřeb nebo co? Bože můj. Jinak velmi příjemný film, který pro své vlastní dobro netrvá moc dlouho a není zaplevelen zbytečnými pasážemi. Katherine Heigl není špatný, ale musím říct, že tady byla herecky i přes méně prostoru rozhodně nejzajímavější Grace Gummer. ()

MissSimm 

všechny recenze uživatele

I can´t change even if I tried, even if i wanted to... my love, my love, my love... :)))) Tohle téma je mi velmi blízké. Ne že bych byla jednou z nich, ale doopravdy nedokážu vystát, když je někdo proti homosexuálům. A když jsem objevila tenhle film - v hlavních rolích Katherine Heigl a Alexis Bledel, řekla jsem si - to musím vidět! Jak si tak čtu předchozí komentáře, vidím že lidem dost nesedne hlavní dvojka takhle pohromadě. A ano, Alexis Bledel se chudák té Rory Gilmorové už nezbaví :DD Já mám obě herečky ráda, Katherine více, je lepší herečka než Alexis, ale miluju Gilmorky :D A asi trochu souhlasím s ostatními, že mezi nimi chemie prostě není a ty lesby jsem jim prostě nevěřila. Ale myslím, že je chyba spíše ve scénáři a režii. Vím, že film je schválně postaven spíše na té reakci rodiny a okolí než přímo na lesbickém páru, ale myslím že je to škoda. Přece jen trochu víc se zaměřit na to, proč jsou ty holky do sebe tak zamilované, a jak doopravdy chtějí být jen spolu... myslím že by to filmu prospělo. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Docela milé překvapení, i když chemie mezi hlavními představitelkami mohla být větší, a koneckonců ony obě samy mohly dostat poněkud víc prostoru. V tomhle směru u mě pořád asi vede to, co předvedly Piper Perabo a Lena Headey ve Svatbě ve třech. A kdo by řek, že zalévání trávníku na pokraji zimy může být činnost tak plná poznání a procitnutí:). ... dopsat ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prečo komédia? To akože ten praštený koniec, kde sú všetci šťastní a so všetkým zmierení, by mal evokovať nejakú vnútornú radosť u diváka? Však to "finále" bolo také klišé až to pekné nebolo! Oveľa viac sa mi pozdával ten dej, v ktorom hlavnú rolu hrali predsudky a pochybnosti - to mi prišlo oveľa reálnejšie ako to čo sme videli na konci, hraničiace s absurditou amerického happyendu. Ale inak námet ako taký celkom fajn a musím uznať, že na lesbický vzťah sa mi pozeralo určite lepšie ako keby v hlavnej úlohe vystupovali nejakí geyovia. Ale aj tak na viac ako 2* to veru nebolo. Hoci nebyť toho prehnane optimistického koncu tak by som bol ochotný dať aj tie 3*. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z najtrápnejších buzi propagánd, aké sa kedy natočili. Údajný kundopár Heigl – Bledel je tu v kuse označovaný za vrcholne šťastný, ale obidve sú permanentne zamračené, ako by im práve ukradli vibrátory. Hlavne skoro 40 ročná dcéra, ktorá má bližšie k prechodu než k mladosti sa prizná rodine že je buzerantka a oni sú z toho šokovaní. Za 40 rokov ich ani nenapadlo, prečo ženská nemala nikdy chlapa. Čistý trapas pocukrovaný nepochopiteľnými scénami, kde rovno na pohrebe sa dve lesby chvália, že sa idú vydávať a zakladať rodinu. A na tých, ktorým je z toho nevoľno, je poukazované ako na hnusných tradičných kostlivcov, ktorí nechápu tie super novoty. Nakoniec sa však všetci dostanú na tú správnu teplú stranu a ešte aj sympatický otec pošpiní všetko svoje presvedčenie i zásady a tlieska v stoji úchylke. Film určený neomarxistickým trpákom, ktorým na záver určite vypadne z kanálika teplá slzička. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama