Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

venison 

všechny recenze uživatele

NE-CHÁ-PU tak nízké a příliš modré hodnocení v rámci ČSFD.. Asi by se to dalo trošku omluvit hloupým popiskem filmu a nezajímavým posterem, ale tohle je jedna z nejvíc fajn odlehčených romantických komedií, které znám.. A rozhodně to není tím, že je hodně o sexu.. Ale vlastně je tady i ten sex hodně neerotický, přirozený a zmatený jako v reálném životě :-) Navíc dvojka v podání dvojky Jason Sudeikis vs. Alison Brie je nejen po komediální stránce prostě super, ale ta roztomilá chemie jim funguje fakt skvěle.. Není to nic nového (styl nenaplněné lásky a trapných momentů, kde vůbec nejde o prdění nebo jiný fekální humor a jako bonus to postrádá uječené afektované scénky), ale celkově je komedie "Milenci těch druhých" prostě fresh.. Po lehce přetrpěném začátku, kdy čtyřicátník a třicátnice předstírají VŠ studenty mi úsměv nemizel z tváře.. Je to milé.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z řady romantických komedií, ve kterých nejlepší přátelé zjišťují, že tu pravou lásku mají celou dobu nadosah. Ale i když je to klišé jako prase, nebije to tady tolik do očí a to především díky ústřední dvojici, které to úžasně šlape a také díky celkem povedeným dialogům, které sice občas tančí na hraně trapnosti, ale nikdy přes ní úplně nepřelezou. Příjemná oddechovka. 70% ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotská komédia, kde sa máme smiať na výrokoch ako "sex je ako heroín", "strčil som si do zadku muesli tyčinku", "hovorila si o análnom panestve? alebo "on to hovorí, lebo ho otec zneužíval". No hahaha, to je fakt silná romantika. Hovorí sa tam len o sexe ale samozrejme len tým vulgárnym spôsobom. Na druhej strane každý súloží výlučne oblečený. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Leslye Headland a jej Bachelorette ma celkom bavili, ale tento film bol veru dosť bieda. Táto šablóna s príchuťou promiskuity ma veru moc nebavila - ani scenár, ani postavy, ani ten prehnaný light style v akom sa to celé nieslo. A pritom Jason a Alison mám celkom rád, lenže v tejto konštelácii s podivnou dejovou líniou "nenápadne" spejúcou k tomu očakávanému koncu... to nie :/ (ale malo to aj niekoľko dobrých scén a dialógov, takže aspoň nejaká záchrana). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia zo " skutočného" života. A znova bez originality. Len mi to lezie na nervy. Máme tu teplú BFF etnického BFF a dvoch sympatických a vtipných ľudí, ktorí idú do nezaujímavých a deštrukčných vzťahov. Celé opletanice okolo toho s kým byť a prečo a ako odpustiť tomu kto mi ublížil a u koho si vytvoriť emocionálne puto mi naozaj dáva ako divákovi zabrať. Nezaujíma ma to a trochu ma mrzí že môj obľúbenej Sudeikis hrá v tejto Indie tramédií takého neznesiteľného týpka nad vecou. Veľmi nefunkčné v princípoch čohokoľvek romantického, alebo komediálneho. Radšej si dám poctivú neprekvapivú žánrovku, než aby som sa nechal poúčať od amerických filmárov ako fungujú vzťahy. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama