Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Po dvou hraných Sebevražedných oddílech se neubráníte srovnávání. Zvlášť, když je tady Batman spíš vedlejší postava, takže by bylo vůči fanouškům netopejra férovější, kdyby se tento animák jmenoval jinak. Mnohem víc času totiž dostávají sebevražedníci a jejich hnusošéfka Wallerová. Dokonce si užijete víc Jokera, než Batmana, který je tentokrát použit spíš jako překážka sebevražedníků při plnění jejich mise. Není to on, kdo tvoří příběh. Ale nijak zvlášť to nevadí, protože o příběh tady zase tak moc nejde a ke konci vlastně i podibně vyšumí. Batman: Assault on Arkham je fan guláš, který si budou milovníci DCáren užívat hlavně proto, že se v něm objeví téměř všichni Batmanovi nepřátelé, společně se členy Suicide skvadry. Nemůžu říct, že je to bůhvíjaká mňamka, ale bylo tady několik opravdu vydařených momentů. třeba Poison Ivy by se měla určitě vrátit i do hraných celovečeráků, potenciál je tam velký. Ale raději spíš v uzavřenějším batmanovském příběhu. Crossovery a týmovky už sice nějaký čas frčí, ale vytěžit z tolika postav opravdu jiskřící akci a vybroušené dialogy, se daří jen zřídka. I tady se to povedlo tak zpoloviny. Na ploše krátkého celovečeráku je to ale takřka nemožné a to i když už postavy znáte z jiných filmů. Přestože jste schopni dodat jim backround z předchozích originů, stejně cítíte, že je to jaksi dietní. Z postav "druhé vlny", dnes představuje výjimku díky skvělé Margotce, asi jen Harley. Ale věřím, že díky tvůrcům jako je Gunn, se chytí i další postavy, podobně jako třeba Peacemaker. ()

FloTin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt nečekal! Po War a Son of Batman jsem si myslel, že tohle bude další průměrný animák, ale ukázalo se že je to peckový Rkoví animáč, který by neměli vidět malé děti :D prostě takhle se mají dělat DC animáče. Nejlepší, že hlavní roli měl Deadshot, který se ukázal jako velkej Bad Ass!!! Od začátku do konce akce akce akce!!!!!! 10/10 ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi po děsně průměrném Son of Batman dost spravilo chuť. Chyby se ti určitě najdou, začít můžeme už od názvu, protože Batman tu má hodně vedlejší roli. To ale příběhu vůbec nevadí, protože tým villainů skvěle funguje. Z celé Suicide Squad je rozhodně nejlepší Deadshot. Nechtěl bych se mu připlést do cesty, ale na paty mu šlape skvěle šílená Harley Quinn. Škoda, že zbytek z týmu nedostal tolik prostoru. Jinak děj odsýpá a nenudí. Takže 83 % ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nečekaně velká pecka! A na animák nečekaně dospělá pecka. Bylo tam několik erotických scén sideboobů a dost pomalu rkových prupovídek. Nehrál jsem jedinou ze série Arkham her. Batman tu hraje druhé až třetí housle Suicide squad mne opravdu bavila, chemie mezi nima byla skvělá, zápletka často nečekaná, finále epické a hodně husté. 9/10 ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dva filmy v jednom. Jeden je heist movie s cool bandou záporákov ( hlavne Harley Quinn nemá chybu) a druhý klasický súboj Batman vs. Joker. A spolu to hrá výborne. Problém je že Batman je tam v prvej polovice hrozne málo a Suicide Squad sú fakt sympatické hovadá takže som mal problém komu fandiť . Našlapaný, temný, vtipný, brutálny, výborný animák. 9/10 P.S. deckám to fakt nepúšťajte ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)
  • Mezi zabavenými Jokerovými věcmi, kterými se v jedné scéně přehrabuje Harley Quinn, je i klaunská maska z filmu Temný rytíř (2008). (ledzepfan)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama