Reklama

Reklama

Snímek Muži, ženy a děti sleduje příběh skupiny středoškoláků a jejich rodičů, kteří se v době všudypřítomného internetu snaží zorientovat v měnících se vztazích, komunikaci, milostném životě i v tom, co si o sobě samých vlastně myslet. Film tematizuje sociální fenomény dneška, jako jsou videoherní kultura, anorexie, nevěra, honba za slávou a šíření nezákonného obsahu na internetu. Všechny postavy i jejich vztahy procházejí různými zkouškami a divákům se tak předestírá pestrá škála možností a cest, jimiž se lidé ve svých životech ubírají. Ať už jsou jejich zásadní rozhodnutí slibná nebo tragická, jedno je jisté - nikdo není v tomto roztodivném virtuálním světě imunní vůči obrovským sociálním změnám, které přicházejí díky neustálému používání telefonů, tabletů či počítačů. (HBO Europe)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (313)

Morien 

všechny recenze uživatele

Ježíši Kriste, Jasone, nemusíš se snažit narvat do jednoho filmu úplně "všechno". Zajímalo by mě, jak daleko se s propojením myšlenek "na ničem, co uděláme, v kosmickém měřítku nezáleží" a "internet je zlo a jeho používání z nás udělá psychopaty a zločince" poprala kniha, podle níž byl film napsán, protože pan Reitman se k tomu spojení ani nepřiblížil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tentokrát krátko a stručne. V prvom rade je hodnotenie filmu na čsfd prehnané, boli natočené oveľa lepšie filmy o vzťahoch dospievajúci vs rodičia a rizikách internetu. Tento je ešte aj podaný formou rozprávačky, ktorej vstupy prezentujú tak subjektívne názory (zrejme režiséra alebo producenta, kedže je to film zo štátov) až má človek pocit, že iba ich postrehy a pohľad je ten správny. Kam tá západná mládež speje, aj keď v tomto filme ide hlúposť mladých a starých ruka v ruke. Mimochodom, za šéfku občianskeho združenia Mothers against Plavecký Štvrtok som chcel pridať jednu hviezdu, ale ak by som za prejavy idiotizmu dával hviezdy naviac filmy Zdeňka Trosku by mali 6...Zaujímavá téma spracovaná veľmi, veľmi zlým spôsobom spojená s trápnymi výkonmi hercov (dospelých). Nakoniec to až tak krátke nebolo, u mňa slabých 45% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Pipiny, pre ktoré znamená zrušenie ich webu koniec sveta. Roztlieskavačky s IQ 38 milujúce debila, ktorý ani poriadne nevie, ako sa volajú a kvôli ktorému potratia. Psychopatické stalkerky vlastných dcér, alebo zvrátená pizda, ktorá svoju dospievajúcu dcéru propaguje do takej miery, že chýba už len kúsok od detskej pornografie. Ak by to nemalo Deana Norrisa, Adama Sandlera (ktorý síce vie byť v drámach aj lepší, ale je tu fajn), Ansela Elgorta, Kaitlyn Dever a snovú atmosféru, tak niekoho požiadam, aby mi vzduchovkou strelil do oka. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Dost mě iritovalo, že si snímek dovolil nemilosrdně zprznit jednu z největších pravd vesmíru tím, že kolem ní vybudoval, tak zbytečný a nezajímavý příběh o vztazích - takový ten odporný klišoidní, kde jsou všechny děti i dospělí, kterým absolutně nic neschází v permanentní depresi. Adámka Sandlera mám hodně rád, ale tohle byla snad nejubožejší role, jakou kdy dostal. Zbytek postaviček bylo hluboko pod hranicí jakékoli snesitelnosti, takže v rámci zachování mravní a duševní pohody všech potenciálních čtenářů ty děti nechám bez komentáře. Také mě dost zarmoutilo, že snímek nemá s komedií společného absolutně nic. Po delší době budu muset s hodnocením zajít nízko, protože tohle v mých očích není kvalitní film, nýbrž spíše nůše exkrementů, která byla stokrát vysypána a sesbírána v jiném pořadí. Já ale stále vidím ty stejné exkrementy. Absolutní nuda a maximální zbytečnost na poli filmů. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Už jste slyšeli, že se zase nastavovalo zrcadlo? Místy tak nechutné (nevěra, sexuální image) a trefné (stalking, pokrytectví rodičů), že se v něm ihned poznáte. Instituce rodiny je definitivně mrtvá, protože v něčem tak prohnilém a dlouhodobě nefungujícím už nikdo normální stejně nemá potřebu pokračovat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovný názov "Pale Blue Dot" vychádza z rovnomennej knihy z roku 1994 od Carla Sagana a taktiež z rovnomennej fotografie, ktorú v roku 1990 vytvorila kozmická sonda Voyager 1. Obe pevne súvisia s dejom filmu. (Real Tom Hardy)
  • Předlohou filmu byla kniha "Men, Women, and Children" spisovatele Chada Kultgena. (Muerta)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Reklama

Reklama