Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (189)

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Hezky se na to dívalo, ovšem bylo to na spoustě místech nedomyšlený. Spousta věcí nebyla ve filmu vysvětlená a dalších několik bylo nepochopitelných. Tolik nejasností jsem ve filmu ještě neviděla. Proč si hrdinka nekoupila čepici a brýle aby ji bylo hůř poznat? Kde vzala nový pas? A jak na konci vysvětlila, že to nebyla ona? Navíc Milla od začátku kouká jako vyděšený štěně, co nic nechápe, ale přesto dokáže vodit za nos a následně i zpacifikovat nejlepšího nájemného vraha. No nechápu, prostě. 2,5* ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Aj niektore bourneovky majú scenár tupý ako bagandža, ale stále majú drajv. V Posledný prežije je však tak veľa blbostí, že film nedokáže gradovať (Šéfka bezpečnosti nevie, že má v ID karte sledovaci čip? A pri prvej príležitosti sa nechá natočiť na video s vražednou zbraňou v ruke? A potom ide do bytu zavraždeného? A po čo? Po nič. Len aby ju tam našiel zabijak...). McTeigue stále viac ukazuje, že či už s Wachowskimi alebo bez nich, je len béčkový režisér a V AKO VENDETA bol malý zázrak. Akcia nevýrazná, Brosnanova úloha nedotiahnutá a de facto neschopná. Kopa chýb (ktoré by sa dali ľahko odstrániť) degradujú tento triler medzi video béčka. THE NOVEMBER MAN nemal omnoho vyššie IQ, ale mňa potešil, lebo z neho sálala určitá vášeň pre žáner, Survivor je len taký trikrát vylúhovaný pigi čaj... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šedivý Brosnan jako Jackal? Kdepak, Packal! Říkají mu sice Hodinář, ale to bude jen proto, že má několikrát přešitý ciferník. Za Millou na útěku, která se maskuje pouze změnou značky řasenky, je neustále pozadu, občas pracuje, jak kdyby mu chybělo kolečko a zákonitě směřuje k tomu, že už ani dvakrát za den nebude přesný.. Poté, co pátý element přežije restaurační bada-bum, už zbytek patří jen zbylým čtyřem. Hlouposti, Nudě, Klišé a Lacinosti.. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Agentka bez minulosti pronásledována agentem s bohatou minulostí. Brosnan se příjemně na stará kolena vymaňuje ze škatulky uhlazených klaďasů do podoby uhlazeného záporáka. Milla opět na pohyb zaměřené roli, což jí jde stále k pleti. Šakalovitý terorista, hrátky anglofonních agentů, kdo má větší vliv a pěkné detonace. Slušný průměrný thriller s happy endem. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Konečne Milla Javovich v normálnej roli, kde nepredstavuje mimozemšťanku či inú éterickú bytosť. Ale normálnu nezničiteľnú agentku, ktorú nemôže skoliť ani granát, ani Bond na opačnej strane zákona. To klišé, aj keď sa filmu nevyhlo, je aspoň ozvláštnené netradičnou ničiacou zbraňou, svižnou akciou, a zvýraznením rozdielu medzi americkým a európskym prístupom ochrany pred terorizmom. Kým Američania si nevpustia do krajiny ani lekára na konferenciu mimo jeho špecializácie, Európa vystaví bianko vízum pre milióny potenciálnych teroristov. Fact or fiction? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama