Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (791)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Občas se až příliš tlačí na pilu, nicméně Buchty a klobásy jsou i tak sice neskutečně sprostý, ale zároveň neskutečně nápaditý, originální a anarchisticky zábavný film, který se vymyká asi úplně všemu, co jsem viděl. Není to vůbec tak primitivní podívaná, jak by se mohlo na první pohled a po pár minutách zdát. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Fakt už musim někam za trest stokrát napsat "Nevěř hypu, nevěř hypu nevěř hypu..." Premisa natažená na úmorných 90 minut, velmi nepromyšlený a nevyužitý svět... vůbec nic tu ani zdaleka nedosahuje potenciálu, který tvůrci otevřeli. Rogen a spol. si měli ujasnit, jestli točí pro děcka, nebo to myslí tentokrát vážně. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce celovečerního South Parku pro dobu pixarovou. Stejně dobře promyšlené a natočené dobrá pixarovka a se spoustou skvělých drsných fórů (masakr v kuchyni! Hawking! Hitler!), zdaleka nespoléhající jen na záplavu vulgarit. Doufám, že rodičů, kteří to omylem pustili svým dětem, bylo co nejvíc. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Výborný... Světovej rekord v počtu sprostejch slov za hodinu a půl dost suverénně padnul, no a mě by zajímalo co jako dál? Hrubýmu pytli hrubej komentář, takže - kdybych pomazal celuloid sračkou a nacpal ho do promítačky, objeví se na plátně přesně ten samej film jako Rogenova zbrusu nová připomínka toho, že půdorys tunelu Blanka byl inspirován rentgenem jeho hlavy. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Je to jako South Park-vulgární ale zároveň inteligentní. Humor je fajn až na pár okamžiku (hlavní padouch je vaginální sprcha a každé druhé slovo které řekne má spojení s vagínou) a opravdu šílených je asi tak pět minut před koncem kde se stane něco na což jsem nebyl připraven ani já (Snad poprvé při filmu jsem si řekl, že už to bylo moc) Humor Setha Rogena mám ale celkem rád a proto jsem si to užil víc než jsem čekal. Film navíc nabídne i to co ani samotný South Park nenabídl. Otázka je jestli je to dobře nebo ne. Seth Rogen má nicméně v plánu Sausage Party 2 a spoustu dalších animáků pro dospělé. A když to dopadne nějak takhle....... proč ne. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Při útoku potravin na zákazníky hraje „Wake Me Up Before You Go Go“ od Wham! Když zůstane párek Frank (Seth Rogen) sám, tak hraje „I'd Do Anything For Love“ od Meat Loafa. A při orgiích na konci filmu hraje nejprve píseň „Hungry Eyes“ od Erica Carmena, po ní následuje „It's Your Thing“ od The Isley Brothers a pak přijde „True“ od Spandau Ballet. (Duoscop)
  • Ve městě Concord byl před promítáním zcela přístupného Hledá se Dory (2016) omylem puštěn trailer tohoto filmu, což nejedno dítě nepochybně zaskočilo. (Melcoiro)
  • Premiéra byla odsunuta z  3. června 2016 na 12. srpna 2016, aby se zabránilo souboji s filmem Popstar: Vše pro slávu, který měl premiéru 3. června 2016. (Maulincio)

Reklama

Reklama