Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

klerik 

všechny recenze uživatele

Videl som to ako polsedné (tretie) v poradí. Nie je to pokračovanie, skôr nová daptácia. Má uplne inú atmosféru. Koniec je "štandardnejší" ako u jednotky a trošku menej vykonštruovaný ako u trojky (0). Tak ako séria SAW ani Kocka už po prvej časti nemá čo nové povedať, ale toto bol sympatický pokus o totálne využitie triválneho nápadu. Počas filmu som sa nenudil, na Kari Matchett sa dobre pozerá a ultra lacné triky sú celkm šikovne použité, že úplne prepáčim dementnú predtitulkovú scénu... Ak sa vám cnie za jednotkou odporúčam EDEN LOG... ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle netřeba nějak moc komentovat. O několik tříd horší než původní Kostka. To už je lepší sledovat Kostičky. Nesympatická hlavní hrdinka, nanervylezoucí chlápek v ohozu alá Max Payne, trapné až ubohé efekty. Je to fakt bída. Hodně špatný film, navíc ten závěr... I když ten to částečně zachraňuje, poněvadž už je aspoň konec. Je to jen o mini stupínek nad odpadem. ()

Reklama

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Na jednotku to nemá, ale stále to nieje na zahodenie. Chválim modernejšie otváranie dverí a väčší počet postáv, ale na druhej strane bohužiaľ kocke chýbajú pasce. Niektoré úmrtia som si ani nevedel vysvetliť a bolo to 1000x väčšie sci-fi než bol prvý diel. Koniec som nepochopil do dnes a bohužiaľ už asi nikdy nikto nevysvetlí pôvod kociek (a to som videl i tretí diel). Film ma na prekvapenie bavil a užíval som si ho. Nie som sklamaný. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Druhý díl hororového trháku a zajímavého nápadu nepřináší nic moc nového – opět skupina lidí v kostce, tentokrát ve čtvrtém rozměru a ohrožována i zevnitř hladovým lovcem-kanibalem. I když se dozvíme o trošku víc, než v prvním díle, zase tak mnoho toho není a otázky zůstávají. DVD: Hledáte-li nějaký bonus, smiřte se s tím, že vedle traileru již na DVD nic jiného není. JL: Film 2/4, Bonusy 0/4, Zvuk 3/4, Obraz 3/4 ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Po několika děsivých recenzí jsem čekal opravdu velký průser a ten se nakonec nekonal. Ale bylo to o fous. Už jednou nastavovaná kaše, s překvapivě působivější vizuální stylizací, než tomu bylo u ´jedničky´, některé pasti a mordy jsou zajímavě sofistikované, ale bohužel výsledný kladný dojem kazí hrozně nepovedený konec, ten se vám páni scenáristi opravdu nepovedl. Kvůli němu si to už podruhé nepustím. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Okolo 8. minuty je možné zahlédnout, že Kate (Kari Matchett) má na těle přichycen mikrofon. (Terva)
  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)
  • Vlna energie, kterou je zabit plukovník Maguire, je ve skutečnosti vytvořena pomocí vysavače nastaveného na vyfukování (aby mu odfouknul oblečení). (Piggsy)

Reklama

Reklama