Reklama

Reklama

Zánik

  • Španělsko Extinction (více)
Trailer

Svět ovládla zombie apokalypsa. Při přesunu lidí na letiště je jeden z autobusů napaden. Jack (Jeffrey Donovan) cestuje se svojí manželkou, dcerkou Lu a přítelem Patrickem (Matthew Fox). Bohužel jeho manželka útok nepřežije. Po devíti letech se ocitáme uprostřed další zkázy. Na Zemi vládne tuhá zima. Vypadá to, že přežilo jenom velmi málo lidí. Jack s Patrickem, ač sousedi, se nestýkají. Zombie se adaptovali na zimu a jdou si pro ně. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

bourec 

všechny recenze uživatele

Docela velkej potenciál sem viděl v tomhle filmu.Ale kromě dobře vytvořenej příšerek,a několika silnějších momentek,je to takový drama,točený tak,aby se to dalo promítat i širšímu publiku,takže horor se všim všudy nečekejte,A vlastně to nemá ani pořádnej vodpich,něco jako voda do kopce to plyne.Zklamání,dokázal bych si představit s vodvážnějším rejžou pět hvězd,ale takhle?50%. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo svet zasiahla Zombie apokalypsa, žije muž so svojou dcérou v opustenej dedine. Jediný, kto na svete okrem nich zostal, je ich sused. Prežívajú zo dňa na deň a veria, že všetky monštrá boli zničené. Jedného dňa sa ale monštrá objavia znova, bystrejšie a silnejšie. Muž s dcérou sa musia spojiť s nenávideným susedom kvôli tomu, aby prežili a taktiež zisťujú, že zrejme na zemi žije viac ludí. - Parádny postapokalyptický Zombie horor, za čo som velmi rád, pretože som tento týždeň videl ďalšie tri a tie sa s týmto nedajú porovnať. Najviac by som chcel vyzdvihnúť herecký výkon dievčatka. Príšery neboli čisto Zombie, ale boli na štýl The Descent, čo je len dobre. Vo filme ich bolo celkom málo, ale v závere sa to vykompenzovalo. Záverečná Home Invasion bola pre mňa najlepšou časťou. Vadil mi len zarastený Matthew Fox. Brada mu nesedela v Lost a nesedí mu ani tu. Pre mňa zatial jeden z top hororov roku 2015. + herec z World War Z ()

Reklama

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Nenávidím filmy o zoombie, infikovaných lidech měnících se ve zrůdy, o městech, které podléhají invazi, o rabování amerického Kauflandu. Kdo se sníží k režii něčeho takového, ten už je na samém dně své kariéry. Nenavratitelná ztráta času, ostuda španělské kinematografie, která si do filmu ještě navíc nacpe seriálem protekčního synka. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné,ale na můj vkus bych se rád dozvěděl něco víc co se vlastně stalo a jak to vypadá jinde. Tohle bylo až moc komorní, sice to paradoxně mělo svůj význam, a jen to podtrhovalo ponurost příběhu. "Sněžní mužíci" jsou povedený. Jen mě nějak nesedí obsah, jestli jsem z filmu dobře pochopil tak pravý otec Lu byl soused Patrick, tam je to přece jasně ukázáno, jak mu říká už nejsi její táta a vezme si jí. Trošku mě zaráželo to jak po tolika letech v mrazu, měli pořád dost paliva do generátoru a i jídla, na to že bydleli relativně na samotě. Konec měl docela hustou atmosféru. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku,jsem popravdě nevěděl co čekat.Neviděl jsem dopředu žádný trailer a přečetl si jen zdejší popis...Hlavní důvod snahy o shlédnutí byl asi jako u dosti jiných lidí Matthew Fox v hlavní roli.Jelikož mam rád Walking dead a všechny podobné filmy,kdy pár lidí žije ve světe bez dalších lidí,tak musím říct,že jsem s tímto kouskem spokojen.Teď to trochu rozvedu:Děj vás zavede do chvíle kdy svět postihla nějaká epidemii a lidi jsou evakuováni ,mj. i Matthew,jeho manželka,co čeká jejich dceru a nejlepší přítel Patrick.Střih.Posléze se děj soustředí na zarostlého Foxe jak bojuje o přežití ve světe zombie oblud a o jeho dceru se stará právě Patrick,protože ,sama žije v přesvědčení,že Patrick je její pravý otec.Než se vše vysvětlí ,tak nám film ukáže opuštěnou zasněženou krajinu,dobrou atmosféru a i zombie obludy,které byste opravdu nechtěli potkat na procházce.Pokud máte rádi apokalyptické filmy,zombie a dokážete se do této atmosféry ponořit tak jako já,tak budete spokojeni.Za mě celkově 80% a čtyři hvězdy. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v maďarském městě Budapešť. (Terva)
  • Přestože vládne arktická zima, nikdo si nebere ponožky. (PROCESOR)
  • U auta, které stálo devět let v té zimě, tak se umyje jen okýnko a jede se. (PROCESOR)

Související novinky

Španělé, kam se podíváš

Španělé, kam se podíváš

16.02.2014

Španělská kinematografie se v posledních letech díky několika talentovaným tvůrcům s velkými hity stala velkým dodavatelem kvalitních hororů a thrillerů. Tento trend se dále rozvijí s tím, že přední… (více)

Reklama

Reklama