Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Zombobři" jsou neskutečně ulítlá ptákovina (b)obřích proporcí a je vidět, že i samotní tvůrci vnímali tento netradiční animal horror jako naprostý bizárek na entou. Parta veskrz nesympatických vysokoškoláků, po nichž by člověk ta bobřiska házel už jen z principu a ze srandy, si udělá výlet do (zdánlivě) nezkažené přírody, nicméně jim jejich nadržené plány naruší partička zmutovaných bobříků (odvahy), a všichni zúčastnění se dostávají do šíleně hlodavého kolotoče událostí. Ve výsledku jde o nevídanou černohumorně-fekální pitomost bez úcty k čemu- i komukoli živému, která si však úspěšně dělá srandu i sama ze sebe. P.S. Duo buranských řidičů a "beaverbear" to zabili! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Aby bylo možné zopakovat divácký zájem jako v případě „Sharknada“, je potřeba alespoň pár zajímavých herců a postav, vymyslet něco, co komplexněji funguje a kde je skutečně humor, anebo alespoň nějaká ta památná scéna, což v „Zombeavers“ v podstatě chybí. Snaha zde je, ale tvůrci prostě jeli na to, že ten název bude sám o sobě tak ujetý, že ani nebude vadit, že je vlastně jedno, že jsou ve filmu zombie bobři. Kdyby to byly zombie tykve, výsledek je nejspíš stejný. Prostě jsem čekal víc zábavy. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Zombeavers jsem měl v hledáčku a dost jsem se na něj těšil, hlavně na to, že to bude sranda, která ale překvapivě téměř žádná nebyla. Jen první a poslední scéně se dalo zasmát, ale jinak v průběhu se nedalo zasmát ničemu. Takže nevím, zda to měla být komedie, nebo klasický horor, ale když si vezme někdo stvoření jako je bobr do parády, tak bych spíš čekal, že se u toho nasměju. Obrovská škoda. Díky GaRaNe za titule. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo pustil Zombeavers aniž bych věděl, z jakého roku film je, tak bych tipoval 90 léta. Holky jsou zde sice nádherný a chválím jejich odvahu se takhle ukazovat, ale zbytek mě vůbec nezaujal. Bobři papíroví a umělí, gore taky špatně odvedené.. Hold není gore jako gore, to je to stejné jako bych si dal guláš v královské restauraci anebo v nějakém zaplivaném pajzlu, rozdíl a kvalita je tam velká a to já nerad! Škoda, doufal jsem, že to bude podobná gore jízda jako Piraňě, ale mýlil jsem se. Průjem jsem naštěstí nedostal, vrásky mi taky nevyskákaly, takže se na to koukat dá. 45% ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Píseň v závěrečných titulkách je nejlepší z celého filmu, text: "Zombobři, zombobři, zombobři, zombobři. Veselá parta vysokoškoláků si myslí, že jsou na prázdninách. Místo toho se vyhýbají hladovým bobrům a čelí vlastní záhubě. Nezabarikáduj dveře a okna, příteli. Nic dobrého to nepřinese. Ti chlupatí, hnědí bastardi mají správnou výbavu. Jako nic se prokoušou dřevem. Rozluč se se svým zlatým retrívrem. Zombobři, zombobři. Vzmuž se, protože takové hlodavce jsi ještě nikdy neviděl. Ježíši Kriste, nemůžeš jim utéct. Cestu zablokovali stromy. Zkontroluj škrábance ostatním. Musíš dávat větší pozor. Jejich drápy jsou důvod k obavám. Když už jsi nakažený, tak je jen otázka času, než se proměníš v...Pozor, spoiler. Zombobři. Zombobři. Pozor, vylézají ze zdí. Tvoje holka ti ukousává tvýho ptáka. Zombobři, zombobři, zombobři. Zombobři, zlato. ". Jinač je to vtipně úchylně stupidní, jemně erotické a hlavně ujeté. Doporučuji si to dát jako relax a rozkouskovat si to jako seroš, třeba na 3x po dvaceti minutách. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)
  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu, která měla při dobrých tržbách připravit půdu pro pokračování s názvem Zombees. (Bube1)

Reklama

Reklama