Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (287)

sonnak 

všechny recenze uživatele

Po zvážení jen 2*.....pár dobrých vtípku a akcí se našlo, ale koukat se na digitálního mičudu omrzí dřív než by se mohlo zdát. Ale což, ona je většina parodií dementní, jenže když si celé mužstvo stoupne před branku a snaží se dát gól zatímco obránci místo bránění čumí a fandí gólmanovi, člověk se začne nudit.....fotbalu je v tomhle filmu minimum, zápasy připomínají spíš šachy kdy se týmy střídají a chvílemi ring, protože se to tam všechno mastí. U mě jasně vyhrála Kung-Fu Hustle...už proto že tam neprznili fotbal. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Úplná hovadina. Film, kterej si sám ze sebe dělá legraci mě po necelé dvě hodiny nutil se smát. Spojení bojovejch umění, fotbalu a přehnaností zaručuje nonstop zábavu pro diváka, jelikož zde nejsou žádné mantinely. Musim uznat, že tak skvělou režii vidím málokdy. Dost by mě zajímalo, jak se točily ty zápasy, protože většinou jsou téměř bez střihů, zcela přehledné a divákovi neunikne žádnej gól, žádná situace, šarvátka, prostě poctivá, oldschool práce. Stephen Chow si zaslouží pochvalu jak za režii, tak za hlavní roli. Dokonce zde funguje samotný příběh, pár emotivních scén a hromada hlášek/absurdních situací. Líbilo se mi taky, že každá postava z týmu měla "to svoje", čím disponuje. Nejvíce mě bavil Kwok-Kwan Chan, kterej vypadá jak Bruce Lee a má největší charisma. Jinak mi nikdo nějak výrazně nevadil. Nejlepší jsou rozhodně amatérské zápasy, šílenej náser :-) výborná hudba a dobrý vizuál. Doporučuji, oblíbená komedie, která diváka nenechá vydechnout a kvůli supr námětu, fungujícímu příběhu, různorodým postavám a špičkové režii to stojí za to film vidět. 10/10 ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

To už je asi moc. Kung fu Mela ještě ano, ale toto pojetí kungu-fotbalu mi moc neříká. Především všelijakých podivných létacích scén je až moc, takže se na boj, jako takový, ani moc nedostalo. Komických situací je taky přehršel, ale to bych snad musel být zhulený(a že nekouřím):-), abych se od srdce zasmál. Prostě jde spíš o 10.díl Scary movie v čínském podání.:-)30% ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek fotbalu a tohle prostě nemůžu uznávat. Co to je?? Jakej šaolinskej fotbal. Jdětě do řitě. Hráči po hřišti skáčou a dělaj všelijaký kung - fu techtle mechtle a do míče kopou jako kdyby měli v nohách dynamit. No, to by se ještě dalo přežít a někdy (když se třeba brankáři, samým horkem, roztečou rukavice a oblečení) jsem se i pousmál. Ale to jak se soupeřovi hráči postaví před brankáře a začnou na něj střílet hlava nehlava, jakoby se zastavil čas...no prostě tím chci říct, a co nějaká obrana? Místo toho aby spoluhráči pomohli svému brankáři, tak někde v pozadí nečině přihlížejí jak ze soupeřových kopaček na jejich golmana srší jedna střela za druhou. Sorry, ale veškerá realita, pravidla a taktika fotbalu, je ta tam a to nemůžu jen tak přehlédnout. Takhle prznit mojí oblíbenou hru přeci nejde. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Ultimátní šílenost ve které fotbalové míče létají nadzvukovou rychlostí a gravitace neexistuje. Fotbal jako hra mě na vyšší úprovni než bylo velmi občasné čutání si za barákem nikdy totálně nezajímal, ale na ten Shaolinský nedám dopustit... a pro všechny co někdy doma poskakovali doma po pokoji a ječeli jako Bruce Lee je tohle jasné "must see". 8/10 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Wei Zhao , která ve filmu hraje Mui, v době natáčení neuměla kantonsky, a proto je její postava ve filmu jediná, která mluví standardní čínštinou. (Raztubyl)
  • Aby její hlava vypadala jako oholená, musela Zhao Wei denně strávit v maskérně 8 až 10 hodin. (Morien)
  • V italské verzi jsou všechny hlavní postavy nadabovány profesionálními fotbalisty (Damiano Tommasi, Vincent Candela, Marco Delvecchio, Sinisa Mihajlovic, Giuseppe Pancaro a Angelo Peruzzi). V americké verzi Stephen Chow dabuje sám sebe. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama