Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Ázijskou kultúrou, keď som mal asi 7 rokov a až doteraz je to jeden z mojich obľúbených filmov. Štýlistická pecka, ktorá prepája drámu, komédiu a lásku k futbalu v jednom. Tento film predstavuje asi všetko čo si človek pod pojmom Ázijský športový film dokáže predstaviť. Je to uletené, vtipné, drsné, ale aj dokáže chytiť za srdce. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Masakrální smršť toho správného ulítlého humoru od Stephena Chowa, který do filmu přitáhl i skvělou Zhao Wei, Cheung Ceciliu, ale také starého známého Tat Nga:-). S použitím skvělých triků dosáhl Chow tímto filmem své komediální ujeté dokonalosti, která se mi ale tak strašné líbí. Asi nemá smysl nějak zdlouhavě popisovat dokonale směšné scény (přípravný zápas, závěrečný zápas a scéna, kdy Zhao Wei se bouchne hlavou o tyč branky), které mě tak dostavaly do kolen. Tohle je prostě prvotřídní záležitost, Shaolin Kung Fu rulez :-) ()

Reklama

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Strata času. Nijaké poriadne posolstvo, ani zábava. Samotná myšlienka prepojiť bojové umenie s futbalom je úžasná, ale nie v takomto podaní. Reálnejší futbal so zmysluplnejšími akrobatickými kúskami zakončenými gólom by mohla byť naozaj umelecká lahôdka. Ak prehnané zobrazenia by chcel niekto brániť tým, že ide o akčnú poéziu, tak potom by sa žiadalo, aby sa v nej nachádzali zmysluplné obrazy, ktoré majú poriadne posolstvo obohacujúce človeka. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Opravdu zvláštně úchylný snímek, který paroduje všechno možné a stále přichází s vlastními gagy. Pěkné...ale bohžel z vlastní zkušenosti můžu říct, že se nejvíc pobavíte v partě kamarádů, možná malinko říznutých alkoholem. 9 z 10 fotbalistů doporučuje skupinové sledování...Jinak slátanina plná nemožných věcí od začátku do konce, která v dobách všech těch prequelů a sequelů svěže zapůsobila duchem originality (ač se jedná o parodii...) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer na tuto ujetou podívanou byl jsem zděšen z toho co se přede mnou odehrávalo. Moje zděšení přetrvávalo i v prvních minutách celého filmu ale později jsem přistoupil na režisérovu hru a docela slušně se bavil. Opravdu to chce vypnout všechny mozkové závity a jen se bavit. Jinak se na toto dílo ani dívat nedá protože ať se na to díváte jakkoliv musíte uznat, že to je hrozná blbost. Většina scén se vymyká jakémukoliv rozumnému chápání a nazývat nějakou ze scén "reálně vyhlížející" by bylo urážkou slova realita. Škoda, že mezi zábavnými scénami je i dost trapných. Ale jinak je to celkem sranda. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Aby její hlava vypadala jako oholená, musela Zhao Wei denně strávit v maskérně 8 až 10 hodin. (Morien)
  • Když mladý Fung nevstřelí na začátku gól, na výsledkové tabuli objeví jména soupeřících týmů: Universe (což je distributor filmu) a The Star (produkující firma). (Morien)
  • Všechny záběry napodobující tzv. "bullet-time" efekt, známý například z Matrixu (kdy kamera během jednoho okamžiku obletí v kruhu celý pohybující se objekt a ten je tím pádem jako by zmrazen v pohybu), vznikaly za pomocí pouhých dvou kamer a dojem "zmrazení" byl dodatečně generován počítačem. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama