Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fait je šéf skupiny nejlepších lupičů a neexistuje nic, co by nedokázal se svým gangem ukrást. Jednoho dne je jeho dcera Vanessa unesena. Únosce Ling požaduje za její vydání vyplacení odměny v černých diamantech, které Fait ukradl z trezoru diamantové burzy. Černé kameny též hledá tchajwanský tajný agent Su. Nemá políčeno jen na drahokamy, ale i na nelítostného Linga. Fait postupně zjišťuje, že Su je jeho jedinou nadějí při záchraně dcery. Spojí proto své síly, Su pro pomstu vůči člověku, který usiloval o jeho život a Fait pro záchranu Vanessy. Během pátrání se Fait dozví, že diamanty jsou ve skutečnosti uměle vytvořené plutonium a mohou být využity při sestavení nebezpečné nukleární zbraně. Cesta oba muže nakonec přivede na letiště, kde se rozpoutá boj na život a na smrt. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Frizzell: 1. X Gon'Give It To Ya - DMX ,2. Go To Sleep - DMX feat. Eminem & Obie Trice ,3. What's It All For?- Bazaar Royale ,4. Follow Me Gangster - 50 Cent & The G-Unit ,5. Stompdash**outu - C.N.N. feat. M.O.P. ,6. Do Sumptin - Comp ,7. My Life (Cradle 2 The Grave) - Foxy Brown feat. Althea ,8. Fireman - Drag-On ,9. Drop Drop - Joe Budden ,10. I'm Serious - Clipse ,11. Right/Wrong - DMX ,12. It's Gon' Be What It's Gon' Be - Jinx & Loose ,13. Hand That Rocks The Cradle - Big Stan ,14. Won't Be Coming Back - Baby ,15. C2G - Fat Joe feat. Youngn' Restless ,16. Focus - Kashmir ,17. Slangin' Dem Thangs - Profit ,18. Off The Hook - Jinx Da Juvy ,19. Getting Down - Bloodline Records Kennel (DMX, Big Stan, Kashmir & Bazaar Royale) (Bonus Track) , ()

haj 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč si Jet Li trošku líp nevybírá scénáře a lidi, s kterýma na filmu pracuje. Přece ani on sám nemůže být s bojovýma scénama (a s ničím jiným) spokojen, ani jedna aspoň trochu průměrná, způsob natočení a rychlost střihu tradičně hrůza jako v jiných amerických filmech. Škoda že se k hongkongským filmům nevrací častěji. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Motherfucka´ nigga verze Křižovatky smrti, po které konečně vím, jak je to s těžbou diamantů. Nejdřív je Tryskáč Li dokonalou technikou kopu vykope z hlubin afrického dolu a poté je o DMXe obrousí do požadovaného tvaru.. I když po tom možná budete chvíli trpět alergií na slovo "kameny", není od věci si čas od času u něčeho podobného odfrknout.. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tento film má problém v tom, že je téměř totožný s Romeo musí zemřít. Herecké obsazení mě tolik nevadilo, jako spíš celkový příběh. Bartkowiak jiný druh filmu točit neumí(výjimkou Doom). Jinak se mi poslední dobou začíná líbit DMX určitě lépe hraje než zpívá, ale také by si mohl zkusit i jinou roli než jen "špatného" černocha. Na nudné odpoledne to v pohodě stačí. 60% ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Hoši v Hollywoodu to už pěkně přepískli. V podstatě jsem chtěl dát odpad, ale když jsem se zamyslel, tak jsem se u toho dost pobavil a tak dávám alespoň jednu hvězdu. Nevím jak vy, ale já si prostě detailů všímám, a tak když vidím, že v jedné scéně leje jako z konve tak moc, že plešky tuctových herců jsou jako zrcadla a hned po střihu je všude sucho a herci jsou suší jak pepř, tak není něco vpořádku. No abych to zkrátil, takových seků a zbytečných filmových chyb by se nikdo nedopočítal, protože ji je tam jako much a z té spousty amerického klišé je mi už pomalu nablití. Místo toho abych si kousal nehty, tak jsem se jen prostě smál přitrouble udělaným scénám a dialogům. Takový film je škoda točit a ještě větší škoda je ho sledovat! Totálně Nedoporučuju! Jednu ironickou hvězdu tedy dávám za to jak jsem se nasmál. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • Zatímco se v automobilové honičce Faitův (DMX) modrý sporťák dokonale poničí, v dalším záběru, kdy opouští Archieho (Tom Arnold) kancelář, je možné si všimnout, že všechna světla svítí a přední nárazník je opět na svém místě. (Conspi)
  • Řidič ve skutečnosti nemůže vystřelovat z tanku projektily, jak je tomu ve filmu. Vždy se jedná o činnost střelce. (Conspi)
  • Obklad kolem vstupu do klubu je inspirován obkladem domu Ennis House od Franka Lloyda Wrighta, domu známého z filmů Blade Runner (1982), Dům hrůzy (1999) a dalších. (viso.rex)

Související novinky

Návrat Street Fightera

Návrat Street Fightera

10.09.2007

Ne, teď nemáme na mysli filmovou sérii se Sonnym Chibou, kterou proslavili hlavně Tarantino a Tony Scott, když v úvodu Pravdivé romance nechali Patricii Arquette obsypat Christiana Slatera popcornem… (více)

Reklama

Reklama