Reklama

Reklama

We Are Still Here

Trailer 1

Paul a Annie sú zdrvení zo smrti ich syna, ku ktorej došlo pri autonehode pred dvoma mesiacmi. Odsťahujú sa do nového domu, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste, aby tam začali nový život. Onedlho však zistia, že si nevybrali dobre, lebo dom má temnú minulosť a v jeho pivnici striehne temnota. Oni ako aj ich blízki priatelia, ktorí ich prišli navštíviť, sa ocitnú vo veľkom nebezpečí. Nie je to ale iba temnota, ktorá ich naozaj ohrozuje... (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (180)

akisha 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný horor o domě, kde straší. Nic objevného opravdu nečekejte, ale není to ani taková břečka jako většina těchto filmů. Vyjděte tomuto filmu vstříc = pozdě v noci, dobrý zvuk = a možná budete příjemně překvapeni. Obsahuje ovšem většinu klišé, jako například: týpek se přistěhuje do nového domu, jako první návštěvu má svoje nové sousedy, kteří trousí velmi podezřelé poznámky o předchozím majiteli - jistém panu Dangmarovi. A soused se rozhlídne a říká něco jako: "No, tohle je pořád Dangmarův dům." A novej majitel se rozpačitě usměje a říká: "My doufáme, že teď to bude Sacchettiho dům." A soused se na chvíli zamyslí a potřese hlavou a řekne s úsměvem: "Ne, je to pořád Dangmarův dům." A máte to, noví sousedi! Ale když je touha po hororu velká a výběr malý (což je pořád), po tomhle se dá s klidem sáhnout. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když nám ten trapný ťaman v Inshitdiousech standardizoval do strašidelných baráků jen bandu vyteplených, úděsně nudných až otravných skřípopantů, vrzdveřníků a trubkohuků, co se během filmu objeví pouze jako rozmazaná šmouha v koutě, mastná, tlemící se skvrna na stropě či bordel ve dřezu a vyděsí akorát tak nešikovné, sexuálně dezorientované instalatéry a malíře pokojů, všichni se začali na téhle homobubací vlně vozit a zdálo se, že je tento žánr kompletně v prdeli. Pardon, chtěl jsem říct „vyčpělý“. Naštěstí není. Pořád existují mačo heteráci, co to umějí udělat s hnusnýma, do křupava propečenýma mrtvolama, které se nebojí naprudko a dlouze ukázat a tu odpudivou blondýnu přinutí ječet ne proto, že „hrůzyplně“ ukápla špatně těsnící baterie nebo se esoterickým průvanem pohnulo s „příšerným“ to zaskřípáním houpací křeslo, ale proto, že nějaký opravdu strašidelný humusák nejprve pořádně bafnul a pak žhavýma rukama vyprstil jejímu kolíkovi oči a vyrval střeva. Jsem rád! ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Stál, tlel jeden starý dům. A ten dům dostal jednou za třicet let takový hlad, že snědl mámu, tátu, bráchu i ségru. Jenže posledně se to moc nepovidlo, protože do grilovací omáčky přidal moc chilli, a spálil rodinku na uhel. Takže při další příležitosti na to jde od lesa, nechává si je řádně uležet, jenže čekání nemá nikdo z nás rád. Takže hodinu spálená rodinka tu udělá kuk, tam zase baf, ale jinak jen smrdí po baráku a do ničeho pořádného se nemá. Ve finále to domek ale rozjede na plný koule, pač se tentokrát probudil řádsky hladový. Bohužel mě tahle kulinářská laskomina nijak neoslovila a celou dobu jsem ji prohláškoval. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní podívaná s parádní atmosférou. Amosféře pomohla věc že scény které měly být strašidelné se obešly bez hudbeního doprovodu a pomohlo to. Další věc jsou pěkně namaskovaný herci kteří dokážou bahnat strach. A i ten Fessenden se celkem solidně předvedl. Co považuji ale za problém je celková roztahanost a některé dialogy které mi nejsou po chuti. Solidní film který dokáže vystrašit ale celkem i unavit. Chtěl jsem dát 3 ale nakonec to bylo příjemné překvapení, takže, 4*. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem se tady rozhlídnul, hned jsem nabyl dojmu, že jsem si zřejmě spletl film a koukal na něco jiného. To co z počátku vypadá jako skvěle budovaná duchařina, při jejímž sledování není člověku v pátek večer zrovna nejlíp se velice rychle změní na únavnou vesnickou nedomyšlenou psychárnu. Kdepak, takhle se na mě nesmí. Herecké výkony tomuhle ubližíjí více než co jiného. 40% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Klasické automobily zapůjčili tvůrcům místní obyvatelé ze Shortsville v New Yorku. (hladass)
  • Šaty ze sedmdesátých let byly nakoupeny v second handu. (hladass)

Reklama

Reklama