Reklama

Reklama

Volejte Saulovi

(seriál)
  • USA Better Call Saul
Trailer 1
USA, (2015–2022), 52 h 16 min (Minutáž: 42–69 min)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Michael McKean, Miriam Colon, Raymond Cruz, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(63)

Tenhle prequel Perníkového táty nominovaný na Emmy sleduje život začínajícího advokáta Jimmyho McGilla a jeho proměnu na morálkou nesvázaného právníka Saula Goodmana. (Netflix)

Diskuze

Angerr

Angerr (hodnocení, recenze)

Musím říct, že Tuco mě docela zklamal, jak se mi líbil v 1. a 2. sérii BB jako dost děsivý psychopat, tak tady na mě působil spíš směšně. Slibněji vypadá ten jeho parťák a ten velký kšeft, o kterém tam mluvili - moc bych se nedivil, kdyby to bylo vaření pro Guse a ten se během pár dílů taky objevil :)

Jinak zatahala mě za uši hláška "nekrmte trolly" (Saul směrem k Mikovi na parkovišti), tahle hláška si myslím v r. 2002 skoro určitě ještě neexistovala a i kdyby jo, nebyla by natolik rozšířená, aby ji Saul mohl znát.

Jinak to ale hodnotím velice kladně. Jak jsem BB skouknul na jeden zátah až po ukončení seriálu, tak tady si užívám to týdenní čekání na další díl.

na příspěvěk reagoval tomas.malo, jerry12

MekGajvr

MekGajvr (hodnocení, recenze)

RedAK

Ano v  den mých 18tých narozenin jsem si řekl že až bude existovat web csfd tak zde budu mít tuhle přezdívku.

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

Tak na poušti u toho borca, co mu tradičně s debilní poznámkou skočil do řeči, jsem se málem pochcal smíchy. Kdyby tak jen tušil, chudák, co ho čeká. 

na příspěvěk reagoval Borrtex, Angerr

MekGajvr

MekGajvr (hodnocení, recenze)

Myslím že pokračovat až do změny identity by to nebyl problém, Walt se může objevit párkrát  na pár sekund jak sedí v čekárně, nebo zrovna odchází a tyto scény může zahrát dvojník, nemusí to být nutně Cranston. No uvidíme, ale docela byl bych rád, kdyby seriál skončil nějakým cliffhangerem a připravil půdu pro další seriál například o Jessem? :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Borrtex

To je pravda, na skoky v čase byli v BB dobří ... cesta jak nám ukázat Walta by byla skokem do děje v BB, kdy by se Saul věnoval svým záležitostem plus něčemu s Waltem ... tam bych ho viděl radši než před BB, protože před BB byl Walt pořád jenom nezajímavý učitel, tam by toho nešlo moc vytřískat.

Borrtex

Borrtex (hodnocení, recenze)

Sygi

Určitě nemuseli. Tedy.... mohli by, přeci jen Saul se potom nevěnoval jen Waltovi ale měl i své ostatní klienty apod... takže buď by to prostě nějak takhle spojili i s Waltem a my bychom tak měli na čas zpátky Breaking Bad z jiného úhlu, nebo by to prostě pomocí časových triků retrospektiv apod prostě přeskočili....

na příspěvěk reagoval Sygi

Borrtex

Borrtex (hodnocení, recenze)

Sygi

Tak jako uvidíme, ale zase si myslím, že když to začalo tím, jak pracuje ve fast foodu, tak to tam asi tvůrci pravděpodobně i zamýšlí dotáhnout.....

na příspěvěk reagoval Sygi

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Nejlepší by bylo, kdyby celý Better Call Saul skončil tím momentem, co do jeho kanceláře vejde Walter, tedy díl 02x08 BB. Tam se Saulovi obrátil celý život a šlo to s ním do háje.

na příspěvěk reagoval Borrtex, jerry12

Borrtex

Borrtex (hodnocení, recenze)

Wau, tak druhý díl ještě lepší jako první. Nehorázný luxus. Tak na tohle se těším ještě více než na Breaking Bad!

Joe123

Joe123 (hodnocení, recenze)

Pilot bol dosť dobrý, som zvedavý ako sa to bude vyvíjať. Dúfam že to bude také kvalitné ako Breaking Bad.

zobi

zobi (hodnocení, recenze)

MekGajvr

"Žánrově půjde o právnické drama se špetkou humoru, herec hlavního protagonisty seriálu popsal nový seriál jako 85% drama a 15% komedii. Co se týče návaznosti na Breaking Bad, Better Call Saul je z tohoto hlediska prequelem, zabývá se tedy událostmi před původním seriálem. Tvůrci ovšem slibují, že se časem vydáme i do dob během a po Perníkovém tátovi."

Zdroj: http://www.serialzone.cz/clanek/4683-krmeni-pro-watchlist-better-call-saul/#ixzz3RLIcM4Ht

 

Já si myslím, že Jesse nebo Walt se v seriálu objeví, ale jen třeba na 1 episodu. 

MekGajvr

MekGajvr (hodnocení, recenze)

Jak myslíte že seriál skončí? Skončí setkáním Saula s Waltem nebo bude pokračovat až po jeho novou identitu a tam skončí? Myslíte že v pozdějších řadách se začne občas objevovat Walt až bude mít Cranston víc času?

na příspěvěk reagoval zobi

Uživatel zobi smazal svůj příspěvek.

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

První díl byl pomalejší rozjezd, ale druhý už regulérní mazec!

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Nejhorší je, že jsem BB dokoukal dva roky zpátky, takže mi určitě unikne spousta cameů/cameí, jako například SPOILER Tuco Salamanca, jehož ksicht mi byl povědomej, ale až po vygooglení jsem si plně rozpomněl. Alespoň že Mikea jsem si pamatoval...

na příspěvěk reagoval RedAK

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

Borrtex

Tak přeci jenom je to spin-off k BB, takže předpokládám, že diváci bez znalosti předchozího seriálu budou v mnoha ohledech zmateni, resp. si to tak neužijí. Já bych určitě nekoukal na žádný spin-off, aniž bych znal původní seriál. Takže je to celé věnované fanouškům BB. 

na příspěvěk reagoval jerry12

Související novinky

Bob Odenkirk znovu v akci

Bob Odenkirk znovu v akci

25.06.2024

Během covidové pandemie se mnoho úspěšných filmů neobjevilo. Každý zářez, který účetním filmových studií přinesl alespoň nějaké dolary, měl cenu zlata. I proto se rázem po premiéře akčního filmu… (více)

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (více)

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Nominace na Emmy 2023

Nominace na Emmy 2023

12.07.2023

75. ročník televizních cen Emmy čerstvě oznámil své nominace a pakliže jste alespoň trošku sledovali seriálovou tvorbu v uplynulém roce, nejspíš vás jednotlivé kategorie zase až tak moc nepřekvapí.… (více)

Reklama

Reklama