Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

peiton 

všechny recenze uživatele

Thriller určený pre úzku skupinku ľudí,pojednáva akože o odvrátenej stránke internetového sveta,ale našťastie je to predsa iba film.Toto sa stať nemôže si vravím,ale človek si nemôže byť istý NIKDY a v NIČOM! Už ani pomaly neviem v dnešnom svete,čo je pravda a čo vlastne lož.Dokonalá ukážka toho ako sa má takýto druh žánru točiť.Pôsobivé a realisticky podané.Naivného a neskúseného diváka by sa dalo ľahko presvedčiť o skutočnosti odohrávajúcej sa situácie. Klobúk dole,výborná vec.Chcelo by to ľadovú sprchu a off line. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Napůl FF, napůl Phone/Webcam, žánr kterej mě nikdy neomrzí. Něco jako chatroulette a s tím spojený internetový nebezpečí. Celý dny strávit online, to nemůže skončit dobře, někdo si vás za oběť holt musí najít. Navíc hodně dobře uchopeno a celkem brzo, už od chvíle, kdy se ve spojení ukázala fotka asiatky několikrát během pár dnů, to nabíralo na atmosféře a už jak to začlo samo psát, potom náký hacky a člověk tuší, že v tom něco bude. Možná až ten konec byl na mě trošku přefantazírovanej těma místnostma a bubákama, ale v závěru to asi není nejhorší byznys na internetu. Holt videocalling s cizíma lidma se nevyplácí... ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Väčšinu stopáže The Den kráča dávno vyšlapanými cestičkami, vykráda tu i tam, jeho hackerské hrátky niesú príliš uveriteľné a celkovo, priznávam že som mu príliš nedôveroval. No ako pribúdajú minúty naberá na obrátkach a v závere už len vyložene mrazí. Donohue-ova prvotina je po všetkých smeroch dotiahnutejším, vyspelejším a lepším dielom ako staršia Megan is missing a zastavila mi dych. Skôr 3,5* ale za tak silný zážitok, proč ne - možno je to mojou slabosťou pre tieto nízkorozpočtové autorské horúrky. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nezkrotné virutální teenky, které na sebe s minutovými intervaly na asku práskají aktuální přírůstek jejich koz ve vývinu, přes instagram je ilustrativně vyblejsknou, na facebooku na ně upozorní ve statusu a na omegle o tom ještě pro sichr pokecají se záběrem pumpovaného anonymního pedo péra, které jim u oduševnělých monologů o jejich kozách na oplátku ukáže svůj stařecký výron, ty jistě ocení tento místy až výsměšný film celé této zdegenerované generaci. Nadrženou slinu ale utře i běžný stalker a americký bojovník za demokracii a svobodu z NSA, který při závěrečných titulcích zváží zda místo Zuckerberga raději neplatit tyto řemeslné online vrahy. Na poli found footage je to totální krok mimo. Natáčení v situacích, ve kterých by nikdo nenatáčel zde nabírá zcela nový rozměr. Přesto je to v rámci hodně tolerantních mezí celkem efektivní a baví to od začátku až do konce. Nyní mě omluvte, jdu si pohonit na omegle. 60% ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Někdy se až cítím provinile, že koukám na tyhle zlé filmy, kde musí člověk jen nečinně přihlížet peklu, které prožívají jeho hlavní protagonisté. Není tu vyloženě nic špatně, řemeslně kvalita, jen je to jen další kus z mnoha, který jede stále podle stejného mustru a ničím nepřekvapí. 6/10 Megan is Missing je znepokojivější. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama