Reklama

Reklama

Bejvalka ze záhrobí

Trailer

Obsahy(1)

Max (Anton Yelchin) se chce rozejít se svojí manipulativní a vše kontrolující přítelkyní Evelyn (Ashley Greene), se kterou žije. Naštěstí pro něj zasáhne osud a Evelyn zemře při bizarní autonehodě. Uplyne pár měsíců a Max potká dívku svých snů Olivii (Alexandra Daddario). Nová romance se dostane do ošidné situace, když Evelyn vstane z mrtvých a trvá na pokračování jejich vztahu. (gegina31)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Postupně snímek „Burying the Ex“ ztrácí náboj a ten vtip není nějak skvělý, možná se úplně přestanete smát, ale já jsem se u tohoto filmu stejně dobře bavil a užil jsem si ho, jak jsem tak nějak očekával. Tohle je prostě typ filmu, který mě baví. Žádné velké umění, ale snaha i z celkem jednoduchého scénáře natočit něco, co bude diváka bavit. A mě tohle prostě bavilo. Ti mladí herci jsou fajn. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dlho nepoužívaný Dante sa chopil unavenej látky " return meine liebling from the grave ". Podľa očakávania to nevyšlo, lebo látka vybledla a GremlinJoe ju neprepral. Silně odlišnej zmysel pre humor ( tu a teraz priam sitcom ) pridám degenarační FX, zostavají jen songy a to je na horrorrovú komédiu sakra málo. Leda HBO2 neděle dopoledne. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chlapíkovi zabije priateľku autobus, no problém zabudnúť dlho nemá, keďže narazí na novú a zaujímavú fešandu, s ktorou má toho spoločného viac. Jeho bývalá však v hrobe dlho nevydrží... aspoň nie sama. Obľúbený hororový hitmaker 80. rokov Joe Dante sa o comeback pokúšal už pred pár rokmi; s obstojným, avšak nie príliš uspokojivým kúskom "The Hole". "Burying the Ex" mu podľa mňa vyšlo lepšie, keďže vo svojom štýle priniesol retro závan toho, čo dnes už nevidieť tak často - nenútenú ľahkosť a chytľavosť hororových komédií, aké sa objavovali práve v rokoch osemdesiatych. Ako už býva zvykom, ide viac o komédiu než horor, takže od toho netreba čakať niečo strašidelné, ale zase to má slušné zombie masky, príjemnú atmosféru a viaceré hororové podpichnutia, ktoré žánrových fanúšikov môžu potešiť. Herecké trio je fajn, natočené je to kvalitne a ja som s tým žiadny výraznejší problém nemal, takže som zvedavý čo Dante predvedie nabudúce. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět, který nabízí potenciál pro zábavnou podívanou s nápaditými vtípky. Bohužel tento potenciál nebyl využit natolik, jak by si zasloužil a vznikla tak spíše průměrná zombie komedie, která se stěží vyrovná o rok dříve natočenému Warm Bodies, staré dobré Ruce zabiják a vůbec nemůže konkurovat peggově Soumraku mrtvých. Pokud jste některý ze zmíněných snímků neviděli, pak bych doporučil spíš některý z nich. Pokud jste je již viděli a máte chuť na podobně laděný, oddechový film, pak zkuste tento. 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Evelyn (A. Greenová) je neuvěřitelně panovačná, majetnická a despotická žena, která je protikladem svého přítele Maxe. Zde ovšem pravidlo - protiklady se přitahují - zrovna nefunguje. Když se s ní Max konečně rozhodne na popud nevlastního bratra rozejít, zasáhne vyšší moc v podobě autobusu, jenž život Evelyn rázně ukončí. Jenže zasáhne ďábelská magie, kterou oba podcenili, a Evelyn se vrací zpět, aby si vzala, co jí patří. Zbavit se jí a být s krásnou Olivií, co se Maxovi připletla do cesty, nebude jednoduché. Zombie mají totiž rády hlavně mozek... Tak trochu variace na Smrt jí sluší se rozjíždí až po půl hodině s návratem mrtvé přítelkyně, okolo níž neustále krouží moucha. Další zajímavostí je, že zombie mají mnohonásobně větší sílu, než v předsmrtném životě, a tak Maxův boj na pěsti je předem odsouzen k nezdaru. Celkově chybí snímku více šťávy, i když na krev samozřejmě dojde, vtipné je i dávení balzamovací tekutiny. Průměrná zábava místy zajiskří, potěší připomenutí Ramones a samozřejmě množství odkazů na řadu filmů v podobě plakátů, hudby i samotných ukázek (Planeta upírů, Jáma a kyvadlo, Tarantule, Plan 9 From Outer Space, Noc oživlých mrtvol, The Satanic Rights of Dracula, La frusta e il corpo, Putovala jsem se Zombií a mnoho dalších). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 11. minutě se mihne dodávka stěhovací firmy Romero & Sons (Moving co.), což je odkaz na slavného hororového režiséra a scenáristu George A. Romera. (Petsuchos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno