Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (293)

klerik 

všechny recenze uživatele

Áno, možnože posledná šanca vidieť niečo takéto v kine... Pretože takýchto srájd je na bulharských DVD celá kopa a druhý Mechanik je zrovnateľný s takmer ľubovoľnou súčasnou seagalovkou. Aj keď kamera a exotické prostredie pôsobia menej céčkovo, je to scenáristická príšernosť, kde akcia nijako negraduje a Statham len dookola mláti bezduché figúrky... Michelle a Lee Jones musia mať žáner fakt radi, že sem išli hrať... ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Prospělo by tomu, kdyby to mělo delší stopáž. Tři zabití, každé na 10 minut? Málo, divák si to nedokáže užít. Když si vzpomenu, že Michael Scofield se z vězení dostával celou první řadu seriálu, tak tohle bylo zbytečně moc osekané. Ale co je vlastně největším kamenem úrazu a pohřbívá tak celkem vyvedené akční scény a herecké kvality všech zúčastněných, že je to zase o tom stejném brdu - zachránit ženskou, do které se zabouchl - nuda! ... GA Cinema ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

To, že je to vlastně hrozná nuda, zastiňuje Jason ještě stále svými latissimy a deltoidy, vrásky na jeho obličeji ale přibývají neochvějně a prohlubují se jako kaňony. Holt čas, tak jak jej známe, nikdo nezastaví. Akční scény naštěstí fungují velmi dobře a jsou to přesně momenty, kterými se film drží za poslední články prstů na 60%. Ulítlých over the top scén tu je bohudík poskrovnu (padák), trochu jsem se toho bál, pohybujeme se převážně jenom ve scénách typu "zlikvidujustotřicetpětborcůbezjedinýhošrámu"... Škatulka jak vyšitá - bijec Jason, barbínka Jessica... 40 miliónů dolarů(rozpočet)/109 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Souhrou různých náhod se mi film velice líbil. Zrovna jsem se vrátil od moře, po dlouhodobé absenci filmů jsem pustil tv a aniž bych věděl co běží , zaujaly mě prvotní velmi krásné záběry Ria. Nejprv jsem si myslel, že je to nějaký vynikající dokumentární film než začali titulky z kterých jsem se dověděl, že tam hraje má oblíbená herečka Jessica Alba, která i na svůj pokročilejší věk je neskutečně krásná. Překrásné záběry Ria, Thajska, Sydney a hlavně Jessiky udrželi mou pozornost až do konce, což byl asi záměr tvůrců, jinak by se dal film hodnotit i jako odpad, přes spoustu nesmyslů, klišé a předvidatelnosti, ale já měl zrovna po velmi vydařené dovolené perfektně vyčištěnou hlavu zbavenou stresu , blbé nálady z našeho hnusného počasí, dobře naladěn, tak jsem se nesmírně bavil. Prostě vypnout mozek, nehledat chyby, přistoupit na hru a bavit se. Možná, kdybych se nevrátil z úžasné dovči ve skvělé náladě a viděl to za jiných okolností, hodnotil bych méně, těžko říct. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda s obsazením Albi, pač nebýt té její směšné úvodní scénky a vlastně celkově jejího vstupu do děje akčňáku, dám pět hvězd! Pro mě mnohem lepší zážitek než u jedničky. Jason je nekompromisní, mnohem nasranější a drsnější než jak jsme si ho pamatovali... Akční scénky nadupaný! Myslím si, že dnešní mladí kluci, kteří v sobě mají ještě něco málo z té naší osmdesatkové devadesátkové krve musí slintat blahem, stejně jako já tenkrát u pecek Van Damma, pač já si mechanikovo vzkříšení vychutnal podobně třeba jako kdysi Dvojitý zásah! Obrovská spokojenost, jen trochu smíchu za Jessicu... 80% ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)
  • Arthur Bishop (Jason Statham) nosí hodinky Omega Speedmaster Professional a IWC Aquatimer Automatic 2000. (Liqid)

Reklama

Reklama