Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (293)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Drsný řemeslo mohou dělat jen drsní mechanici. Tak tady máme dvojku a já se opět bavil. Úvodní sekvence na lanovce je bondovka hadr. "Hlavně aby to vypadalo, jako nehoda" a ne zakázka profi zabijáka je i zde stěžejní. O akcičku není nouze o pěknou kočičku také ne, ale tu postelovou scénu, teda pěkně odflákli. To já bych si s takovým materiálem dokázal pohrát líp. Tommy Lee, jako drsnej obchodník se zbraněmi v Bulharsku, mě také pobavil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem příliš nečekal, ale jsem mile překvapen jak solidní to bylo. Za mne jedna z nejlepších Stathamových sólovek a první díl sequel převálcoval levou zadní. Akce je velmi slušná, bitky surové a přehledné, Jessica Alba je nádherná, způsob provedení vražd byl parádní zaujala mne nejen inteligentní příprava, ale i samotné provedení nepůsobilo hloupě a okoukaně, vůbec bych se nebránil více takovým úkolům, to bych o páté hvězdě ani neváhal. Taková náplast za Hitmana. Statham je stále ve formě.80% ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Akce na pohodu, ta tomu vévodí, díky bohu. Protože zbytek bylo jen nezáživné, nesmyslné a někdy i hloupé žvatlání. Zejména rozhovory mezi Jasonem a Jessicou byly na hraně trapnosti. Po pravdě se ani nedivím aktuálním 53%, protože jen tak někdo nevezme přes srdce o poznání horší pokračování nadupané jedničky. 72% (with J.) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že z prvního dílu si pamatuju úplnou tužku, snad jen, že tam hrál Ben Foster. Do toho druhého jsem vstoupil střízlivě, nic moc jsem neočekával, snad kromě standardní stathamovky, jehož subžánr jsem si hlavně v minulosti poměrně oblíbil. Faktem je, že druhej Mechanik je celoplošná old school záležitost v novém hávu se všemi možnými klišé, která však šlape od začátku skoro až do konce konstantním přísunem akce, která je hezky po Stathamovsku svižná, líbivá a dá vám snadno zapomenout, že kdy nějaký první díl vůbec byl...7/10 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Áno, možnože posledná šanca vidieť niečo takéto v kine... Pretože takýchto srájd je na bulharských DVD celá kopa a druhý Mechanik je zrovnateľný s takmer ľubovoľnou súčasnou seagalovkou. Aj keď kamera a exotické prostredie pôsobia menej céčkovo, je to scenáristická príšernosť, kde akcia nijako negraduje a Statham len dookola mláti bezduché figúrky... Michelle a Lee Jones musia mať žáner fakt radi, že sem išli hrať... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)
  • Skladba, ktorú si prehráva Arthur Bishop (Jason Statham) na LP platni, je "Suffocation Blues" od skupiny Black Pistol Fire. (Laslo)

Reklama

Reklama