Reklama

Reklama

Lights Out

(festivalový název)
  • Švédsko Lights Out
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Niekedy je lepšie, keď necháte na noc rozsvietené... (sochoking)

Recenze (117)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sandberg natočil obyčejný průměrný tříminutový krátkometrážní snímek. Ten je sice slušně zvládnutý – jak co se kamery tak i ozvučení či střihu týče, ale závěrečné vyústění je snadno předvídatelné, takže absolutně ničím nevybočuje ze zažitého standartu. Podívat se na to určitě dá. Nicméně zbytečně nadhodnocovat tento kousek nebudu. Snad kdyby měl „bubák“ lepší masku… ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výbroná věc, skvěle natočená, navíc vtipná, a i když se nezdá, že se bere kdovíjak vážně, dokáže vyvolat i solidní napětí (samozřejmě v rámci možností). Navíc je tam hned několik opravdu dobrých šoků. Herecky je to slabší, ale natočeno je to fakt geniálně. Super věc, efektivní, úderná, zábavná i napínavá. Tak to má být. Ale celovečerák je lepší :D. 90%. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

škoda toho amatérskeho spracovania. Bez dynamickej plynulosti to v týchto filmoch je hneď na odpis. Ale ináč celkom zaujímavá zápletka na tak pomerne klišoidnú a neustále sa v poslednom čase opakujúcu tému duchov. Lakačka ktorá je od začiatku jasná bola celkom slušná, aspoň tam tvorca nevrazil hnusný a mohutný kakofonický zvuk ale sústredil sa na obraz, ktorý v takej krátkej chvíli dokáže spraviť divy. Zaslúžilo by si to lepšie spracovanie. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tento nápaditý kraťas je vskutku brilantní ukázkou toho, jak z ničeho udělat něco s parádní atmosférou. Ač není dokonalý a mírně zavání amatérskou rukou, rozhodně se může pasovat i s takovými velikány, jako jsou třeba veledíla uživatele Korbiče22, který nejenže nedokáže natočit ani homevideo šukajících křečků, ale dokonce je to takový čurák, že v komentáři k jinému filmu ve čtyřech pětinách hovoří o sobě a o tom, jaký je to kůl gáj, mistr kamery a střihu a jak na něj svět ještě není připraven! Och.. tímto ho samozřejmě zdravím. 90% ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí filmové verze mi to nepřijde tak strašidelné. Co například nechápu- zhasne, rozsvítí, zhasne, rozsvítí, uvidí cizí postavu- zalepí si vypínač světla. WTF?! To mi nedávalo žádný smysl teda. Celý ty tři minuty jsem čekal na to, až se přede mnou objeví ta obludka. Ha! A ono se stalo, nic moc, předvídatelné. ()

Zajímavosti (6)

  • Film se zúčastnil celosvětové online soutěže "Who's there?", která se zaměřovala na tříminutové hororové filmy. (Borda01)

Reklama

Reklama