Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Mr. Pikles je border kolie šestiletého Tommyho Goodmana. Jsou to nejlepší kamarádi a zažívají spolu ty nejběžnější příběhy. Jenže Tommyho čtyřnohý přítel má svou tajemnou identitu. Identitu, která nenávidí a pohrdá vším a všemi. Vraždí, mrzačí a loví nevinné oběti. 
Tento dost nekorektní seriál přináší známá značka kreslených sérií pro dospělé Adult Swim. (geklon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (41)

GOTFAN 

všechny recenze uživatele

Brutus v krátkých episodách . Posednutý pes Mr Pickles co je snad hodný jen na sexy maminku, usedlého tatíka a dementní dítě . Skrze boudu mr Picklese se dostanete do nejšílenějšího a nejbrutálnějšího stanistického doupěte. Ovšem obyvatele vydlákova ( debil šerif, divná zmagořená ženská s podomním prodejem smetí , hromada vydláků a hajzlíků ) můžou být vděční za to , že Mr Pickles je antihrdina protože většinou to schytají ti největší zm*di a cokoli se děje v doupěti satanistů se už dále jeví jako trest či dobrovolná účast. Chudák děda trpící šikanou od Picklese a taky trpící tím že mu nikdo nevěří v tom co viděl Picklese dělat a že Mr Pickles ( pes milující okurky ) umí dělat pěkná zvěrstva. Rozhodně morbidní zábava , ale už jen tím rychlým spádem doplněným brutalitou a absurditou sem tam totální debilitou se z této zábavy stáva něco originálního i návykového . ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Co se vám vybaví, když se řekne „nejlepší přítel člověka“? Že psí miláček? V tom případě se raději ještě jednou pořádně zamyslete. Nebo se jednoduše podívejte na Mr. Picklese a dost možná svůj názor hodně rychle přehodnotíte. Rafan s tímhle jménem totiž kromě nakládaných okurek zbožňuje vraždění (lidí) na sto a jeden způsobů (tedy aspoň doufám, že se na podzim, kdy by měl seriál odstartovat, tvůrci postaví ke smrtím kreativně) a ojíždění všeho možného. Mr. Pickles možná někoho zaskočí nečekanou brutalitou, ale diváky zvyklé na seriály pod záštitou kanálu Adult Swim asi jen tak něco nerozhází. Já osobně s nimi sice příliš obeznámen nejsem, přesto mi situace zahrnující rozpárané břicho, obličej stažený z kůže nebo zneužití medvěda na steroidech nijak extrémní nepřišly. Přeci jen se stále jedná „pouze“ o animovaný seriál a ty mě nedokážou šokovat či znechutit zřejmě ničím. Po pilotním dílu si netroufám odhadovat, jestli má Mr. Pickles potenciál bavit několik sezón (ale spíš se přikláním k negativní odpovědi), ovšem na nějakou dobu by to bžunda přeci jen být mohla. P.S. Předpokládám, že metalová skladba v openingu je použita z toho důvodu, aby seriál působil ještě extrémněji, ale já podobnou hudbu poslouchám, takže pokud byl záměr skutečně takový, tak se z mého pohledu minul účinkem. // První série nakonec příjemně překvapila. Epizody si drží víceméně konstantní kvalitativní laťku a finále je vskutku apokalyptické. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Podle pilotu jsou to Happy Tree Friends s vizuální podobou křížence Simpsonových s Griffinovými. A autoři jsou banda zvrácených, nikoho a nic nerespektujících hovad, ve srovnání s jejichž produkcí jsou zlaté časy Kompostu návštěvou nedělní školy. Anebo jsou to vizionáři posouvající hranice televizní zábavy... Jestli je to tak, pak s tím nechci mít nic společného, protože i když mě pobavily úvodní titulky s roztomilým hafíkem, podbarvené deathmetalovým chropotem (nakonec proč by nemohl "bordelkólii" posednout ďábel, že...), a uchechtl jsem se ještě pár dalším věcem, asi už jsem moc starý a morálně usedlý. Pro mě už je to přes čáru, takže další setkání s tímhle blázincem už v plánu nemám. Ačkoliv až bude Brooke Shieldsová v nějaké noční show vysvětlovat jak se k tomuhle nachomýtla a jakou kariérní výzvu to pro ni představuje, rád si to poslechnu, protože tohle není uprdnutí se při natáčení Modré Laguny:) Je to zrůdnost, ale podle všeho dost promyšlená. Ale jestli to někdy někdo pustí mým dětem dříve než v patnácti, skalpuju ho, uříznu mu klacky a zbytek narazím na gogotyč doprostřed hořícího pentagramu. Určitě mu to taky přijde zábavné;) 70% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tak nám skončila první sezona animovaných příběhů satanistického psa Pana Picklese. Trochu jsem se bál, že brutální, věčně nadržený, deathmetalově chraptící nejhorší přítel člověka, s vlastním bdsm peklem ukrytým v jeskyni pod boudou, sice bude kvalitní premisou, ale neutáhne show moc dlouho. Naštěstí nápady tvůrcům v těch 120 minutách nedošly, a dá-li Adult Swim, ještě nějaké uvidíme v příštím roce. Stejně jako u Superjailu ta smršť nechutností a absurdních brutalit občas způsobí, že ve větších dávkách stává se člověk otrlým, a trochu leze na světlo nuda a repetitivnost, leč to je zde bývá přesně ta chvíle, kdy vás zase probere nějaký ještě o level absurdnější a vymazlenější vtípek, zahrnující rozmasakrované lidské mrtvoly a bestiální sex. Aktuálně tedy ten nejlepší animák, co můžete pustit svým dětem, ať mají o čem vyprávět ve školce! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadina, takovou koninu jsem opravdu nikdy v životě neviděl. Nápad je to ale dobrý a první díl mě i docela dost pobavil, druhý byl ale už trapný a všechny vtipy byly vystříleny. Jestli se tohle ujme, tak to potěš koště, páč je to opravdu šílenost. Přesto tomu ty *** hvězdičky dám, protože jak často vidíte psa posedlého ďáblem, který má opravdu luxusní boudu? A mimochodem, metalová znělka je taky fajn. Sledovat nebo ne? První díl ano, další už ne. 50%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Když Mr. Pickles mluví démonickým hlasem, tak ve skutečnosti mluví lehce upraveným hlasem a pozpátku. Říká například: "To je hezké počasí, jak se máte." apod. (Harroc)

Reklama

Reklama