Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (320)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nezmysel určený pre deti a možno a mladšie ročníky, ktorý vôbec nezaujme. Kým sa nedostane na scénu Snežný muž, ktorý vyzerá ako King Kong nastriekaný vápnom, tak to ešte ujde. Nasleduje sled trápnych situácií, nedotiahlo sa to ani ako komédia, ani ako horor ani ako fantasy. Trailer je najzaujímavejší, film už netreba pozerať. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Jack Black is back ! A je to jenom dobře, protože tenhle skoro padesátník mě vždycky dokázal pobavit. A konečně se někomu povedlo z celé té přehršle přeslazených amerických teenagerů vybrat pár děcek, který nevypadají divergentně, nebo hůř ,rezistentně. Pocit evokující návrat k Jumanji je ale na místě. Jenže to vůbec nevadilo, film přišel se spoustou svých monster nápadů a nestihl jedinou minutu nudit. Bezva ! Pobavenej minimálně na 80% P.s: Werwolf mi nápadně připomínal vlka z Nu Pogodi, už jste někdy viděli vlkodlaka v trenclích a prorvanou špičkou tenisek? :) P.p.s: Horor nečekejte. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica výborná. Zvyšok drží na tak tenkých motúzikoch, že sa niektoré nutne museli pretrhnúť. Finále je tak zvláštny sentimentálny guláš, ktorý predzvesť skvelého dobrodružstva pre decká úplne pochoval. Postavy sympatické až na Blacka. Ten prehráva aj v tých normálnych scénach. Kupodivu nefungujú ani wtf vtipy - inak moje obľúbené. Jediné veľké plus je ústredná dvojica. V zásade taká vykrádačka ale bez duše. Noc v Múzeu mala aspoň nejaký vtip( hovorím o prvej časti), toto je len flák plný rôznych motívov. Dalo sa to využiť aj lepšie. Takto zbytočnosť na ktorú sa vyhodili peniaze bez toho, aby to malo potenciál niečo divákovi sprostredkovať. Až na tú nudu a predvídateľnosť. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábavička hlavne pre väčšie deti (ale potešia sa aj tie menšie). A dospelí sa aspoň nenudia, treba si len odtrpieť pomerne nudný úvod. Potom už len strieda jedna akcia druhú, ktoré majú na svedomí príšerky a monštrá od výmyslu sveta. Tie sú stále v pohybe, neustále niečo demolujú alebo naháňajú. Dokonca sa tu nezabudlo ani na humor, ktorý do niektorých scénok celkom fajn zapasoval. Po vizuálnej a trikovej stránke to bolo tiež veľmi dobre spracované. Preto pokiaľ ste unavený a potrebujete pustiť mozog na prechádzku, alebo si chcete niečo pozrieť s deckami, tak toto je dobrá voľba. 65/100 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $80,080,379 Tržby Celosvetovo $150,170,815Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,226,267Tržby za predaj DVD v USA $11,381,497║ Mohla to byť dobrá zábavná hororová jazda tipu animáku Hotel Transylvánia ale nie je, je to dosť nevyvážené, lebo miestami to chce byť na silu zábavné. Hlavne keď Jack Black je už úplne mimo misu, takže z jeho strany nič moc neprichádza a mládenec s pisklavým jakotom je na otras otravný ničotný. V tomto ohľade to ako tak po kope drží ústredná mladá dvojica Dylan Minnette a Odeya Rush, ktorý si dokážu získať aspoň aké také sympatie. No a ďalšia vec tie strašidelné mátohy sú prevažne dosť strašidelné hlavne ten panák, veľká kobylka či zombíci, tažko mi špecifikovať pre akú vekovú kategóriu bol tento film určení. Režisér Rob Letterman opäť len potvrdil že Áčkové hrané filmy mu nejdú mal ostať u animákoch. /videl v kine 3D verziu: 45%/ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Když Zach (Dylan Minnette) poprvé vstupuje do Stineova sklepa, vyděsí jej hodiny s kukačkou. Filmařům se do této scény však vloudila chyba při audiovizuální synchronizaci, jelikož kukačka zakuká čtyřikrát, přestože hodiny ukazují pouze 2 hodiny. (hansel97)
  • Natáčení probíhalo v Atlantě v USA. (willy1)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama