Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (320)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Po letech Jack Black opět v docela zajímavé roli. Goosebumps není třeskutě zvrácená komedie pro teenagery, ale spíš opravdu v zajetém vzorci á la Jumanji. Což samozřejmě není vůbec špatné, ale ta linka s plesem a vůbec vztah mezi Hannou a Zachem mi přišla ujetá a mnohem víc by se mi tam líbila (stejně jakov Jumanji), kdyby to byli sourozenci. Nebo kámoši od dětství - i to bych zvládla, ale tajemná sexy holka odvedle? Jinak Goosebumps jede hlavně na triky, které se podle mého povedly. Jedno z nejlepších stvoření je pro mě bezesporu loutka pana Slappyho, která mi evokovala některé filmy Jamese Wana, a pak všichni ti veselí trpaslíčci. Obecne se dá říct, že Goosebumps zcela naplnila to, co slibuje filmový plakát k tomuhle filmu a krátká synopse. Jsem spokojená. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Šla jsem na dvojku do kina, i když jsem první díl nikdy neviděla. A příjemně mě to překvapilo. Tak jsem si jednoho sobotního lenivého odpoledne pustila jedničku a bez většího překvapení se mi to líbilo také. Stejně jako druhý díl je to vtipné a příjemně strašidelné. Kdybych to viděla jako děcko,určitě bych si to zamilovala. Oba díly jsou kvalitou srovnatelné. 4* ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem variaci na Jumanji a tu jsem taky dostal. Takze jsem vlastne spokojenej, po povinnym uvodu se rozjede fajn akce, prisery sice nejsou trikove uplnej top, ale nejsme ve scifi, ale v rodinnym filmu, takze furt nadstandart, herci jsou sympaticky a to prekvapive vcetne zubatyho Champa. No a vic k tomu asi neni co dodat, jakmile se film rozjede, uz nohu z plynu nesunda az do predvidatelnyho zaveru. Ja se bavil, kultovka jako Jumanji z toho nebude, ale druhymu zkouknuti za par let se urcite nebranim. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Odlehčená rodinná kravinka, kterou Jack Black už potřeboval, jelikož hitovek v poslední době moc neměl. Husí kůže (jak zní krásně v překladu název filmu) si vůbec na nic nehraje a já mám vlastně čas od času nějaké to nenároční pokoukání rád, takže jsem byl celkem spokojen. Na dvojku jsem zvědavej, ale na kino bych to asi neviděl...60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hu(p)sina? Ani moc ne. Klasická teenage oťukávačka při které Občan Black či ten mutující nerd s předkusem občas vypotí vtípek a mezi tím víří digitální mrdník ala posledních patnáct minut Chaty v horách, jen samozřejmě v jakési kinder-friendly verzi jako by Sony obejmula urnu strýčka Disneyho. Není to sice průser o velikosti Gulliverovy ranní stolice, ale reputaci v oboru hraných filmů si Letterman příliš nevylepšil.. Co se týká mých soukromých děsů, byl tam jenom klaun. Na obřího pavouka, Michala Davida a filmy Marie Poledňákové naštěstí nedošlo.. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě v USA. (willy1)
  • Když Zach (Dylan Minnette) jde s Hannou (Odeya Rush) v noci do lunaparku, má ve scéně u domu jasně opálený krk zezadu. Během scény v lese ale krk spálený nemá, a když se vrátí zpět k domu, opět má krk spálený. (jujec)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama