Reklama

Reklama

Dominion

(seriál)
  • USA Dominion
USA, (2014–2015), 15 h 33 min (Minutáž: 41–67 min)

Tvůrci:

Vaun Wilmott

Hrají:

Christopher Egan, Tom Wisdom, Roxanne McKee, Luke Allen-Gale, Anthony Head, Kim Engelbrecht, Shivani Ghai, Carl Beukes, Alan Dale, Rosalind Halstead (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(21)

Když se před pětadvaceti lety znenadání ztratil Bůh a nikdo mu nemohl přijít na stopu, andělé usoudili, že za zmizení Stvořitele mohou lidé. A tak pod vedením archanděla Gabriela zahájili proti lidstvu válečné tažení. Část archandělů sice s válkou proti lidem nesouhlasila, ale většina podpořila Gabriela, tudíž se zdálo, že osud lidského rodu je zpečetěn. Naštěstí se Gabrielův bratr Michael, nejsilnější z archandělů, rozhodl pro záchranu lidstva, a tak se s jeho pomocí mohla část lidí stáhnout do pevností vybudovaných z větších měst a odtamtud klást andělům odpor. Brzy začaly mezi lidmi kolovat legendy o jakémsi chlapci, kterého archanděl Michael zachránil a který se podle věštby stane pro lidstvo jedinou nadějí. "Vyvolený" má na svém těle tajné znamení, poslední Boží vzkaz. (AMC Czech)

(více)

Recenze (73)

Efik_CZme 

všechny recenze uživatele

Pilot. High budget triky jsou pěkné. Svět vypadá propracovaně. Příběhové linie... jedno cliche za druhým. Zatím lehký nadprůměr...70%. Z čeho mám strach, že se seriál utopí ve vztahové rovině a stane se z něj soap-opera pro superširoké publikum. A utopilo. Je to slabé slabé. Přestal jsem sledovat v polovině třetího dílu. Bylo to prostě už moc hloupé. ()

Xeno.morpH odpad!

všechny recenze uživatele

Zjevně typická produkce SyFy, prkenní herci co přehrávají, neslaný, nemastný scénář, podivně poslepované interiéry a exteriéry, příšerné kostýmy jak z předpotopního Startreku, které "vylepšují" andělé v počmáraném neoprenu jako brnění a papundeklové helmě ála Power Rangers. Celkově to působí jaksi nefunkčně, neuměle, přeplácaně a trapně. Po upoceném Defiance, dokonale zpraseném Helixu, přichází další fail - který na rozdíl od předchozích dvou vypadá žlukle už v pilotním díle. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Samotná Legie (filmová předloha) mě nezaujala a zde to bohužel není o nic lepší. První díl byl sice celkem akční a poměrně přehledně uvedl do děje "hledání vyvoleného, který spasí lidstvo nad nevraživými anděli" ... 2. díl už byl bohužel pouze nudnou konverzačkou. Andělé mě prostě a jednoduše netáhnou. 50% [skončil jsem po 2. epizodě] ()

dalibor.durcak 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl býval řekl, že mne zaujme seriál, ve kterém několik hlavních postav bude mávat křídly a létat. O Alexe mi tady ani tak nejde, zajímá mne Michael a hlavně Claire Riesen. To je princezna seriálu. A ten mi nabízí také zajímavý pohled do politického zákulisí města Vegy, otco-synovský souboj, který taky stojí za to, ale ten Michael. Pořád všemu dominuje Michael... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Tak po prvých 2 epizódach zatiaľ celkom spokojný..Hlavný hrdinovia mne prídu nesympatický.MIchael neviem , nepríde mi ako pán ktorý zachránil ľudstvo a vo Vege je vlastne ako obyčajný občan.Tak nakoniec som tomu šancu dal a práve dopozeral prvú sériu.Musím povedať že sa to vlastne celkom dobre rozbehlo , pozerá sa nato celkom dobre.Súboje celkom pohodička.Hl hrdinovia po 2 diely neviem zrazu sympatický a celkom sa im aj dá fandiť. Určite seriál potiahnem samozrejme je to skôr také na pohodku . ()

Galerie (258)

Zajímavosti (2)

  • Seriál byl vytvořen na základě jednotlivých charakterů z filmu Legie (2010). (Nathanielmon)

Reklama

Reklama