Reklama

Reklama

Kousavou, sarkastickou CLAIRE SIMMONS fascinuje sebevražda jedné ženy z podpůrné skupiny pro pacienty trpící chronickou bolestí, mezi něž patří i ona. Jak zjišťuje podrobnosti o Ninině sebevraždě a jak se rozvíjí její vztah s Nininým manželem, začne se prát i se svou vlastní, velmi krutou osobní tragédií. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Proč vždy, když se na nějaký film vážně těším je to pro mě zklamání? Asi od toho moc očekávám. Dávám dvě hvězdičky a to za Jennifer Aniston, která se předvedla v daleko jiné roli než je nám známé a za Adrianau Barrazo, herečka, která Jennifer výborně sekundovala a její role a přítomnost byla ve filmu velkým plusem, ale film samotný je nudný a není dostatečně propracovaný. Škoda, mohl to být jinak vážně moc dobrý film. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Film „Cake“ je spíše pro trpělivějšího diváka, který má rád analýzu situace.. Zhruba první polovinu filmu se nic moc zásadního neděje a „jen“ se seznamujeme s hlavní hrdinkou a studujeme její život, který není nijak zvlášť zábavný a pestrý.. Od poloviny začíná ten pravý divácký zážitek, kdy hlavní postava prodělává změnu.. Anistonka se krásně v roli transformovala.. Film „Cake“ je především o té životní přeměně.. Příběh plyne pomalu, sem tam se stane nějaká příhoda, která je tu nějak navíc.. Objevuje se tu řada kamenných tváří, takže film neplýtvá zbytečnými emocemi, ale o hloubku zážitku nás tímto neochuzuje.. Navíc Sam Worthington v roli vdovce, který má všechno na háku, je prostě boží :-) Film pro náročnějšího diváka, hodně „jiný“ Hollywood.. ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Člověk se do toho musí ponořit. To co Claire prožívá je hodně velká depka, která je mnohem mnohem větší,než samotné bolesti, ze kterých se časem vylíže. Hodně těžký film, kdy ty bolestivé vzdechy ufuněné a nateklé Aniston mám někdy plné zuby. Dobře to holka zahrála. Tomuhle filmu jsem věnovala trpělivost a vyplatilo se......... ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo se mi, co tu jiní chválí - že více méně celý film nevíme, co se vlastně hrdince stalo a čí vinou. Na druhou stranu by film mohl sloužit jako instruktážní video, že za každou cynickou krávou se schovává příběh, který může (ale nemusí) její chování ospravedlnit. Důležité je však vyznění, že každá pomocná ruka se nachází na konci vlastní paže a každé léčení začíná v hlavě. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Zvláštny patvar. Žánrovo nevyrovnaný, postavený na silnom a veľmi chcenom presvedčení, že Jennifer Aniston má na viac než "len" komédie. Slabý scenár, nevyrovnaná dramaturgia a všetky absurdne koncipované scény s Annou Kendrick (akokoľvek majú mať svoj význam) mu podrážajú nohy a inokedy výborní herci nemajú vlastne čo hrať (viz cameo, ak sa dá tak nazvať, Williama H.Macyho). Z celých 98 minút si tak odnášam vlastne pomerne smutné zistenie, že viac než vývoj hlavnej postavy ma bavili scény s jej opatrovateľkou - Adriana Barraza je vynikajúca. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Jennifer Aniston bola inšpirovaná jej kamarátkou a kolegyňou Stacy Courtney, ktorá bola kaskadérkou. Vážna nehoda, pri ktorej takmer zomrela, jej pomliaždila nohy a ukončila jej kaskadérsku kariéru. Absolvovala 23 operácií, bola závislou na oxycontine. Nevzdala sa a svoj boj vyhrala a stala sa koordinátorkou kaskadérov vo filmoch. (megajalec)

Reklama

Reklama