Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (272)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Česká Paris Hilton v strete dvoch svetov, dedinského buranského a štýlového, buranského trochu inak. Film nie je celkom blbý, z ľuboboľného úryvku by sa to aj zdalo... Ale možno to je neskorou nočnou hodinou, že tú jednu hviezdu naviac obetujem. –––– Vlakem? Vlakem snad už dneska nejezdí nikdo! ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Příběh o měšťácké fifleně, kterak k rozumu přišla a svého manekýna i na venkově našla. Námět hledání cesty a vzájemného porozumění mezi dcerou a otcem by byl fajn. Jenže je to takové uspěchané a přehnaně přidrzlé. Zpočátku je "Ví" tak na facku, až mne vytáčelo, že ji pořádně za svou drzost neschytala. Potom se najednou časové období střídá po pár minutách a režisér diváka nechává jen tápat a domýšlet si, jak postupně se vztahy vyvíjejí. V tom to mělo dle mého největší slabinu. ()

Reklama

choze

všechny recenze uživatele

Titulní andílek opravdu bravurně brnká na divákovy nervy kombinací povrchnosti a uřvanosti, až mu už po pár scénách přejete pomalé umírání v septiku. A ne, předchozí smrt matky ho fakt dostatečně nepolidští. Zdaleka nejlepším vtipem pak je sociální síť vytvořená v Powerpointu, kde se v chatu nezobrazují jména přispívajících, ale jen jejich komentáře a ty jsou psané písmeny tak velkými, aby je přečetly i duchny se zákaly na obou očích. Nehvězdičkuju, protože po necelé půlhodině jsem to vzdal a radši si šel holit záda. ()

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Toto určite nebolo úplné dno českého filmu, k tomu ešte kúsok chýbal. Potešilo ma vidieť vo filme Vacvalovú a Mišíka, bohužiaľ Eňa hrala dosť zle. Výkon slečny Kadeřávkovej nemôžem hodnotiť, lebo hlúpy scenár núti aj skúsenejších hercov často prehrávať. Verím, že ju ešte uvidím v nejakom lepšom filme. Rodina Šajmovičovcov nikdy nepatrila medzi prvú ligu českého filmového cechu. Zatiaľčo Tady hlídám já sa dalo aspoň pozerať, tu zostal dobrý námet prakticky neviužitý - Dôvody psychologického vývoja postáv sú takmer nepodstatné?? Keby si kolektív scenáristov dal námahu s budovaním "oslích mostíkov" a občas by vysvetlili motivácie aspoň u hlavnej hrdinky, rozhodne by to nepripomínalo sitcom, ktorý museli po 3 dieloch pre nízku sledovanosť stiahnuť, ale celovečerný film. Andílek je žiaľ súčasťou celej skupiny slabých českých komédii posledných asi 10 rokov a nie len nepodarenou výnimkou. ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

jeden z výplodů české kinematografie, u kterých člověk po zhlédnutí netuší, jestli snad nešlo o děsivý sen z horečky. obraz třídního boje hospodských sedláků a mladé influencerky, která ovládá sociální sítě alá powerpoint. film obsahuje mnoho skrytých klenotů - pseudosoudkyni barbaru, chlastání nezletilých na hřbitově a tragické pokusy o humor zesměšňující slováky a ženy. běda těm, kdo se pokusí napadnout velikonoční tradice a nejsou o Vánocích doma! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Když Tomáš (Adam Mišík) prováží Viktorii (Anna Kadeřávková) malotraktorem kolem rybníka, mluví o vylepšeních svého traktoru, jako třeba o „novém karburátoru“, což je nesmysl, protože tento malotraktor jezdí na naftu a karburátor proto nemá. Každý diesel má vstřikování. (pjotri)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)

Reklama

Reklama