Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (270)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud se cílilo pouze na současnou generaci náctiletých odkojených Youtubem, tak těžko můžeme někoho peskovat. Prostě dementní statusy a hashtagy všude. To mají děcka rádi. Já mám ale dojem, že zároveň chtěli vyprodávat kina a to už je samozřejmě zhovadilost do nebe volající. Jelikož se stále cítím o deset let mladší, tak jsem si to místy docela užíval a něco mi říká, že pár gangsta sedmáků s iPhonem na prdeli se po projekci nemohlo odlepit od sedačky, protože Anička je fakt kus. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Česká Paris Hilton v strete dvoch svetov, dedinského buranského a štýlového, buranského trochu inak. Film nie je celkom blbý, z ľuboboľného úryvku by sa to aj zdalo... Ale možno to je neskorou nočnou hodinou, že tú jednu hviezdu naviac obetujem. –––– Vlakem? Vlakem snad už dneska nejezdí nikdo! ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tohle by podle mě mohla být taková ta klasická letní komedie, kterými by v posledních letech chtěl být Zdeněk Troška. Není to nikterak objevný snímek, není ani třeskutě vtipný (kromě pár trapných momentů, že jo Kateřino Hrachovcová s Puňťou Herčíková) a hlavně se tu konečně začínají objevovat nové tváře nebo alespoň herci, které jsem ve filmu dlouho neviděla (Linda Rybová, Miroslav Vladyka, Vlasta Žehrová nebo Pavel Řezníček). Ano, působí to instantním dojmem (umělé řasy, celý ten plastový svět a najednou prásk přerod ve venkovskou děvčicu) a celé je to dost růžové, naivní, sluníčkové... Ale ve svém žánru to zkrátka není špatné a snad už se konečně trochu rozhýbou vody českého filmu. PS: Ústřední trojice Řezníček (sexy veterinář), Kadeřávková (sexy poloviční sirotek) a Mišík (sexy sexoň) mi tedy nesedla. Zachraňuje to právě postava Lindy Rybové a pak, a to mě samotnou dost překvapilo, Petra Černocká. Zkrátka takové ty normálnější a možná i potkatelné postavy. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem někde zaregistroval kousek a jako rozmazlená Anna Kadeřávková mě zaujala. Hned se jelo na vesnici, to byl jeden z plusů, chování lidí na vesnici a všechno kolem + nezapadající hvězdička. Zahrála to až na hranu, tak jak se asi chtělo, o to víc mrzí, že lusknutím prstu, se zkrotila a otočila. Ano pravděpodobně tam byl nějakej průběh, třeba i rok, ale ty zásadní momenty jsme neviděli. A proto to ve výsledku vyzní strašně hloupě. Pasáže kolem rozdělení vesnice? Úplně mimo mísu, zbytečně. Adam Mišík, toho kluka tak strašně nemusím, sice tu dostal tak 6 minut, ale pokaždý mě iritoval. Těžko říct jestli cílovka byla teenageři ze soc. sítí nebo fanoušci kameňáků a babovřesk. Námět ok, zpracování nula. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem, mnohem horší. Z hovna se tu upletl bič. Chtěl jsem dát 3, přece jenom je to pořád jednoduchá, naprosto předvídatelná limonáda, konkrétně tahle mě ale osvěžila a cítím se po ní dobře. Nebyla ani zvětralá, ani přesycená, všeho tady bylo tak akorát. Čtyři dávám za tu křivdu, které se tady na tomhle filmu hromadně dopouštíme- aktuálně 38 procent... Nechápu proč? Obvykle to nedělám, ale jdu si přečíst komentáře hejtrů, čím ty ODPADy! asi tak zdůvodňují? Za mě to bylo vtipně napsané, výborně zahrané (snad tedy s výjimkou Petry Černocké, což ale může být čistě můj subjektivní dojem), perfektně nacastované a moc dobře zrežírované. Neříkám to poprvé a bohužel asi ani naposledy- ČSFD škodí českému filmu. P.S.: ČSFD je v tom nevinně, to jen my čeští a slovenští uživatelé jsme přehnaně kritičtí k domácí tvorbě. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama