Reklama

Reklama

Frauen für Zellenblock 9

  • USA Women In Cellblock 9 (více)

Obsahy(1)

V jihoamerické džungli se malá skupina podezřelých disidentek dostane do rukou vojenské policie. Bezmocné vězeňkyně jsou ponechané v nechvalně proslulém bloku 9, kde musí snášet ponižování, mučení a sexuální útoky, zatímco sadistický lékař tábora, doktor Milton Costa (Howard Vernon), se z nich snaží všemi možnými triky vymámit informace a zjistit, kde se nachází jejich tajná organizace. (JasonCZ)

(více)

Recenze (14)

mira007 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátkový béčkový akční vězeňský erotický thriller z dílny legendárního tvůrce jednoduchoučkých filmů s nahými dívkami Jesuse Franca- tři nevinné ženy jsou uvězněny kdesi v jižní Americe uprostřed džungle ( jsou nahé a v okovech a hlavně nevinné přece!!) tak vemou roha skrz džungli a jsou pronásledovány jednotkou vojáků v čele sadistické dozorkyně a jakéhosi milého pána. Překvapivě to nemá ani happy end. Film z kategorie kuriozita. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi filmy, kde je ubližováno ženám, tak je tohle snímek pro vás. Není to přehnané v tom, co je vidět, ale je to docela násilné a jsou zde scény, které vás překvapí. Tohle se Jesúsovi povedlo. Pořád je to ale spíše pro vyhrazenou skupinu diváků a ne každý tohle ocení. Skoro mi ale vadilo, že to není drsnější, když už se tvůrci trochu snažili. ()

Reklama

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Průměrný WiP trash, který docení spíše pokročilejší fanoušci žánru, případně zarytí vyznavači svérázné tvorby režiséra Franca. Za sebe nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, stopáž byla příjemně krátká,  líbil se mi ten chlípný sleazy feeling, některé prvky násilí a nahaté holky běhající po až pohádkově krásné džungli. Do sbírky takový film rozhodně vítám, ale že by šlo o bůhvíjak skvělou pecku, tak to ne. Až moc z toho stříkala lacinost a naivita. Tři hvězdy akorát. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Bobr má tělo porostlé hustou tmavě hnědou srstí, která jej výborně chrání před chladnou vodou i díky zvláštní žláze vylučující tekutinu, která srst výborně impregnuje. Bobr je jako většina ostatních hlodavců velmi společenský a sdružuje se v rodinných koloniích. Bobři tvoří páry, které jsou zpravidla monogamní. V minulosti byl bobr na území České republiky prakticky vyhuben díky zájmu o jeho kvalitní kožešinu, v posledních letech se však vrací z Polska, Rakouska a Německa. Bobr patří mezi ohrožené živočichy a podléhá legislativní ochraně. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Další z filmů populárního béčkového subžánru "women in prison" (mohu-li to tak nazvat). Obsahuje vše co se od něj čeká: krásné hrdé ženy, mučené, znásilňované (avšak vždy a za všech okolností dokonale nalíčené) sadistickými dozorci... Manželce a dětem film raději nepouštějte... a to ani za trest :o) Špatně by to dopadlo (pro Vás). ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama