Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (259)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ten mnohými zmiňovaný "Hangover pro ženy" v tom zas až tak nevidím, ale nemůžu filmu upřít, že je to též solidní oddychovka spíše pro tu něžnější část publika. Je to takové typicky hollywoodské, navíc tuhle hereckou partu taky úplně nemusím, ale nakonec to i přes jistou skepsi bylo docela fajn. Rebel Wilson je na jednu stranu svým zjevem děsně otravná (a tím nemyslím proporce), ale když má dobře napsaný charakter, její hlášky a komediální talent dělají většinou celý film. A nejinak je tomu i tady. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

určitě se nejedná o žádný extrémní zázrak,nicméně já se bavil víc než sem čekal,protože klišé a slzopudných momentů,kdy podobné filmy sklouzávají k nuceným a laciným moralitám je tu celkem málo.Na druhou stranu je tu pár sympatických herců a nad očekávání i poměrně dost povedených vtípků (myšleno víc jak standardní dva).jako oddechovka po náročném dni funguje dobře...70% ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Také se mohli scénáristé víc snažit když chtějí natočit film jako odraz života osamocených jedinců,ale proboha koho napadlo svěřit roli Dakotě Johnson,která je tak neohrabaná a nepřitažlivá že vždycky totálně pohřbí všechen komediální děj filmu.Nejvíce jisker dokázala vykřesat blonďatá tlusťoška s rebelským jménem Rebel Wilson která měla spoustu nápadů jak proplout každou párty se zážitkem,ale bez vlastní újmy.JAK PŘEŽÍT SINGLE mi trochu připomíná větu z pořadu Tele Tele:JAK BUDE ZÍTRA?Žilková měla vždycky odpověď,ale na to jak přežít single nikdo odpovědět nedokáže."Singláči" jedou na vlně odmítání závazků a než se rozkoukají už se dívají na to co nečekali podle přísloví:"Odříkaného chleba největší krajíc" a když to občas vypadá že jim stačí prázdná postel tak to dopadá jako ve filmu HLAVNĚ NEZÁVAZNĚ a protože člověk není stroj tak jde vždycky o víc.Tak si říkám že nezadaných lidí je strašně moc a zaměstnanci firem by jistě ocenili nějaké seznamovací večírky které by sponzoroval jejich zaměstnavatel a kde by nezakopávali jen o své "provařené" kolegy a šéfy,ale seznámili by se i s tím koho nikdy nepotkali,prostě osobní přitažlivost bez viditelného krytu kterými se hemží online seznamky.Firmy by měly pochopit že stravenky nebo vitamínové balíčky nerozjasní tváře tak jako nový vztah.Často od komentáře k filmu sklouznu ke komentáři života.Napsal jsem často?Myslel jsem vždycky. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Občas je to tedy dost "pipkovský", a to především v první půlce. Ale celkové vyznění filmu je dobré, jako obvykle film táhne skvělá Dakota. :) "Možná, že jsme všechno udělali špatně. Možná jsme se jen soustředili na špatný věci. A teď už je pozdě." ...."Víš, když jsme spolu, připadám si jako já ale lepší já. A přesně o to jde." ...."Když se rozhodnu, že chci kluka, tak si aspoň vyberu někoho, komu se líbím taková, jaká jsem, protože sama sebe dobře znám." PS Povšimněte si překladu: v angličtině i slovenštině Jak být single a v češtině Jak přežít single, to taky o lecčems vypovídá.... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, kde se o humor stará Rebel Wilson a vychází jí to ( Tak praštěnou ženskou člověk nevídá denně). První polovina je velmi nadprůměrná, kde některé dialogy si i rád zapíšu, jelikož se mi jevily inteligentní a poučné. Druhá půlka je však už zbytečný chaos a zmatek mezi postavami, kde i vtip hraje vedlejší roli, což je škoda, ale přesto slušný. 65% ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama