Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (259)

venison 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic převratného, ale film „Jak přežít singl“ dosáhl na solidně vyvedené béčko.. První polovina filmu byla daleko zábavnější a vyrovnanější než chaotická, místy až trapná, část druhá.. Hlavním tahounem filmu je bezkonkurenčně úžasně potrhlá Rebel Wilson :-) Jednodušší crazy vztahovka, která řeší nejen milostné problémy, ale také vztahy na úrovni kamarádek. S hlavní hrdinkou by se asi řada normálních lidí neztotožnila, ale možná i o to víc diváka pobaví, když se v některých scénách sama „vykoupe“ ve svém životě. Příjemný relax, který neurazí.. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jak přežít single by se dalo označit nálepkou "nenáročná jednohubka na volný večer, u které může člověk v klidu vypnout". O největší porci zábavy se postarala Rebel Wilson, která byla (i díky svým tělesným proporcím) nepřehlédnutelná. Líbil se mi soundtrack, film pěkně odsýpal a děj nebyl úplně tak hloupě předvídatelný, takže to nebilo přiliš do očí a ve výsledku jsem byl spokojený. Zkrátka mile natočená romantická komedie s vesměs sympatickým obsazením, ve které člověk vidí, jak to může (ale i nemusí) probíhat u single lidí. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele

Napřed, jsem na tento film vůbec nechtěla jít, ale když na něm byla kámoška a říkala, že byl super, tak jsem si řekla, že na něj půjdem s holkama. Nevím, co jsem čekala, ale mohlo to být horší. Nevím, co se snažil režisér chaotickým dějem říct, ale myslím si, že to mohlo být zpracované lépe. Kdyby tam nebyla sem tam dojemná a vtipná místa, tak myslím, že by to bylo o ničem. Až v polovině filmu jsem si všimla, že tam hrála herečka z 50 odstínů šedi - Dakota Johnson, která mi není moc sympatická a myslím si, že také moc hrát neumí. Naopak jsem si tu oblíbila herečku, která mi byla dříve nesympatická, a to Rebel Wilson. Nevím co k tomu dodat, myslela jsem si, že tomu dám napřed 3 *, ale zaslouží si to tak maximálně 2. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Stačilo málo a mohl to být první film u kterého jsem v kině usnul. A to se nestali především díky Rebel Wilson, která jako jediná dokázala být vtipná. Ale jinak je film velmi nudný a hlavně špatně pojat. Je to zmatené, špatně se orientuje ve jménech i v lidech. Aspoň že se povedl výběr hudby. Jen Nechápu, že se distributor nebojí dát toto do kin. Prostě film, který vidět určitě nepotřebujete....28%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, kde se o humor stará Rebel Wilson a vychází jí to ( Tak praštěnou ženskou člověk nevídá denně). První polovina je velmi nadprůměrná, kde některé dialogy si i rád zapíšu, jelikož se mi jevily inteligentní a poučné. Druhá půlka je však už zbytečný chaos a zmatek mezi postavami, kde i vtip hraje vedlejší roli, což je škoda, ale přesto slušný. 65% ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama